Urmätorul pas in vederea obtinerii sarcinii-6
Raspunsuri - Pagina 2
BLUE ANGEL spune:
draga mea Jasmine, deja ma simt mult mai bine ..este groaznic sa nu ai cu cine vorbi despre problema ta ..mai ales ca mai toate prietenele si cunostintzele mele au ramas fara probleme..si acum ma uit la ele ....stai ca iar ma bufneste ... si eu schimb doctorii si nu stiu ce sa mai cred ... eu merg acum la un medic cu referinte fffff bune ... dar faptul ca nu mi-a recomandat monitorizarea echo m-a dezamagit foarte .... si iata-ma acum dupa doua zile de bocit ...o iau de la capat ...si mai iau catziva hormonei ..mi-e foarte neclar cu ovulatia si cu temperatura ..dar mai rasfoiesc forumul sa vad poate gasesc raspunsuri
pupici
blue
Victoria spune:
Dragele mele,
Multumesc mult de raspunsuri, cu formatiunea aia sunt si eu in ceata ca pana acum am avut foliculi, nu "formatiuni". A, si am facut si 2 Pregnyluri, urmand sa "prestam" maine seara, da eu ce ma fac, ca suntem in Postul Sfintei Marii si vroiam sa-l tin!!???!!
V,
monbb1 spune:
Am gasit un site interesant in care explica analiza de sperma si da sfaturi (in cazul infertilitatii masculine). Pt cine e interesat:
http://www.fertility-docs.com/sperm_eval_tests.phtml
Va pup si weekend placut
crinuta spune:
Tia, m-a bucurat ce ai scris in legatura cu endometrul Si la mine luna trecuta era destul de mic, si cautand eu acasa am dat peste un buletin ecografic de acum 1 an jumate care era foarte bun. Endometru era de 13 mm in ziua a 13-a, iar foliculul matur era de 21 mm. Ce s-o fi intamplat cu mine habar nu am. Sper ca totul sa revina la normal.
pupici
Crinuta
aurelursu@k.ro spune:
Bine ai venit, Blue Angel!! Spune-mi si mie cat timp ai incercat sa ai un bb? Ma sperie gandul ca adoptia ar fi ultima solutie pentru a avea un copilas. Eu zic sa mai incerci, stiu ca e greu si timpul trece. Oricum alegerea e a ta. Pupici, Ursulica
BLUE ANGEL spune:
eu incerc cam de un 1 an si jumatate ..timp in care am mai facut o pauza de 3 luni (anticonceptionale ) ptr. a-mi trata niste chisturi ...acum dupa o laparoscopie , fac stimulari cu clostylbegyst dar in prima luna (iulie ) nu a "iesit" nimic si asta m-a indus intr-o mare nebuloasa si am cam "picat" pentru ca medicul meu nu m-a sfatuit sa -mi monitorizez ovulatzia si habar n-am ce s-a intamplat cu mine ..noroc cu acest site si cu fetele de aici care sunt minunate si m-am mai luminat si eu ...
acum astept "musafirii " si o iau de la capat si cu analize cu tot ... dupa "programul " indicat de cosmy (vezi subiectul "vi s-a intamplat si voua ?") ...
am fost tare suparata si deprimata ... si singurul gand care m-a ridicat in picioare a fost cel al adoptiei ... asta mi-a dat speranta... nu am facut inca nimic ...mi-am dat termen pana la sfarsitul anului ! daca nu se-ntampla nimic pana atunci (eu ma voi stradui ) atunci voi incepe demersurile pentru adoptie ...
inseamna ca am gresit pe undeva(demult un avort ) si acum platesc ... cine stie ? trebuie sa merg mai departe ... am o casnicie superba , un sot minunat ... o viatza cum multzi probabil si-ar dori ... este pacat sa ma las doborata si sa stau sa plang in fiecare luna ... nu voi sta cu mainile in san si daca este posibil voi adopta 2 copii si sunt sigura ca ii voi creste ca pe proprii mei copii ... concluzia : COPII VOI AVEA ! si asta ma face sa ma trezesc cu zambetul pe buze dimineata ...oare gresesc ?
va pup pe toate
blue
biankita spune:
nu gresheshti de loc blue angel ( frumos nik mai ai) suntem o gashca considerabila aici la "aspirante"
atata timp cat credem in ceva intr-o zii se va indeplini cu ajutorul lui Dumnezeu!
Multa bafta la burtici!
biankita
Victoria spune:
Dragele mele,
Dupa eco de azi dimineata reiese endometru de 10 mm, foliculul s-a spart - cu folos speram.
Si iar vin si va pun eu intrebarea aia idioata: daca "prestarea" a fost in ziua X si ovulatia peste 48 de ore, sunt sanse de fecundare? Raspundeti-mi va rog, ca nu mai stiu ce sa fac: sa SPER, SAU SA ASTEPT RUSII....
V.
Tia spune:
Teoretic da. Dar se recomanda o zi da, o zi nu, asa pentru siguranta. Eu cred ca e ok si cu o pauza de 2 zile, daca sunt ok, traiesc pana la 72 de ore... am gasit pe net si varianta pana la 5 zile, dar probabil se intampla rar.
Fii optimista In ce zi esti?