PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu o fuga, ca iar e nebunie la noi, suntem inainte de vacanta de Pasti si trebuie sa terminam salariile, plus ca ne mai vine si un control pe urma...

Monicutza, Adina Nicole, ccc77 si She_Wolf, va urez "La multi ani!" cu intarziere. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi si piticii sa va aduca numai bucurii!

Oanaalex, "La multi ani!" Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si piticul sa-ti aduca numai bucurii!

Fetelor, imi pare rau, dar eu in week-end nu prea apuc sa intru, fie ca iesim pe-afara cand e frumos, fie nu am loc de al meu sot la calculator. In week-endul asta ne-am facut de cap. Sambata am plecat de dimineata cu totii la ai mei si am iesit in parc, l-am dat pe piticu' in masinute, nu mai vroia sa plece de acolo, ce-am patit cu el, nu va pot povesti. O sa pun si niste poze, dar sa ma mai eliberez si eu de nebunie. Iar ieri am fost la padure cu ai mei, cu fratele si sora mea si cu piticii nostri si am facut gratar, a fost super! Deci am cam umblat si cam asa o sa facem de cate ori e vremea buna, ca noua nu prea ne place sa stam prin casa. Abia asteptam sa vina caldura, sa iesim cat mai mult la aer.

Maine ma duc cu Razvan la analize, sa vedem ce-o mai fi. In ultimele zile a inceput sa manance foarte bine, nu stiu ce-i cu el, dar asa are mereu perioade in care mananca foarte bine si perioade cand nu prea.

Hai ca deja m-am lungit, dar promit ca dupa ce ma mai eliberez de nebunie citesc si ce-ati mai scris si voi si va raspund.

Va pup pe toate si pe piticii vostri.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Buna fetelor!
Si eu cam slabut pe aici. citesc, citesc, dar cand e vorba de scris ma ia o lene

Ieri am fost la circ- Busra a admirat cel mai mult poneii; pe unul chiar l-a incercat

In rest e bine, din ce in ce mai greu cu personalitatea ei; acum nu mai vrea sa stea in scaunul de la masina.

Am ras de unele intamplari, v-am admirat pozele noi
La final cate un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Bulinuta ce am mai ras cand ai povestit de Bulinel cel somnoros.
Gina eu sunt sigura ca analizele vor iesi bine.
Pupici la toate fetele.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,Sa ai parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Chiara,la multi ani cu intarziere
La multi ani pentru ziua de ieri tuturor si in special celor cu nume de flori
Map,si Alex a inceput sa planga cand i-a dat paritele Sfanta Impartasanie.Pana la urma a luat putin,parintele are foarte multa rabdare,l-am tinut putin si gata.In schimb a mancat prescura pe care i-a dat-o parintele dupa
Buli, tare faza cu tunsul
Gina,o sa iasa bune analizele si sunt sigura ca la serviciu o s ate descurci onorabil
Mamaluidavid,cum mai decurge operatiunea ,,degatarul,,?Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, noi plecam maine la bunici, asa ca va urez de pe acum "Paste Fericit"
La multi ani, she wolf, oanaalex july25, genie, ralu80, iulenca

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
uitati aici poze de la tara din weekend http://community.webshots.com/album/563178648PYrcih
gina succes la analize
mirela, julax
anasia Paste Fericit si numai bucurii!

vroiam sa va zic de Impartasanie: piticul reactoneaza foarte bine ptr ca pleaca de acasa nemancat, cu foame mare, ajunge acolo cand vede lingurita imediat casca gura, dupa care mai cere , se linge pe buze si pe urma se infige cu ambele maini in anafura, mai primeste cate ceva de la femei: un corn etc si acum, de o vreme cand trecem pe langa biserica incepe si zice: papa, papa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Salutare la toata lumea! Am intrat si noi sa ne laudam cu casutza pe care ne-a construit-o "tatu" in week-end in curtea bunicilor. S-a spetit saracu' batand 7kg cuie. Ba chiar si-a scrantit si piciorul. Dar, zice el, a meritat. Vedeti aici de ce. Am strecurat si poze cu activitatile preferate ale Clarei, asta ca sa va faceti o idee cu ce se indeletniceste pitica mea.
Pupici voinici la toata lumea!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Buli v-am vazut pozele. Ce ma bucur sa-l stiu pe Bulinelu' sanatos si fericit printre animalutze. Ai un copil superb! Sa te bucuri mereu de el!

Anasia drum bun si distractie multa la bunici!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

tweety multumim...am vazut si eu casuta si pe Clara gospodina ...super tare...tot in genul asta vroiam sa facem si noi una la brebu...dar cred ca mai dureaza...plus ca eu o vreau 'in pom'...iar tati pe pamant
babee toate bune?
mai dar ce liniste in zona...cei cu noi?
pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic dragi mamicute,

azi am robotit toata dimineata,am facut papa, am dezghetat frigiderul (cu ajutorul lui Robert care m-a ajutat sa golesc, sa pun la loc apoi, este super fericit cand se simte util), am spart nuci pentru cozonacul pe care sper sa-l fac vineri Robert face nani si eu m-am asezat cateva minute. Bebele loveste asa de tare cu ce poate de ma si doare uneori. Mai avem un pic si incepem numaratoarea inversa, acusica se fac 30 de saptamani. Magandsc cu mare bucurie dar si cu teama la venirea lui bb 2 pe lume, ma gandesc cumo sa ne descurcam, cum va reactiona Robert. Parca deja mi se face tare dor de Robert desi dupa o zi cand cand este mereu coada mea si-l tot aud mami, mai am si eu nevoie de o pauza uneori (5-10 minute nu mai mult dar o pauza )

Maine vreau sa fac curat dimineata, joi mergem sa-l vedem pe bebele mic si dupa-amiaza ma bate gandul sa rosesc cateva oua iar vineri am in plan drob, cozonac si pasca. Dar sa vedem daca ma simt in stare de framantat, daca nu fac pasca in alta varianta. As face cozonac pentru ca tare-i mai place si lui Robert. Sau cel putin ii placea in iarna ca la cate mutrite face nu stiu ce-i mai place.

Cred ca fug sa stau si eu langa Robert sa faca nani mai mult, mai inainte se trezise si ma striga deja. Si parca simt nevoia sa-mi intind oasele, statul pe scaun deja imi este tare incomod la ditamai burtoaia. Azi noapte pe la 5 doar ce l-am auzit tup-tup si-a venit la noi pe intuneric

Cu mare intarziere spunem si noi La multi ani, sanatate si numai impliniri sarbatoritilor lunii aprilie.

Anasia Un Paste fericit, multa lumina si o vacanta cat mai placuta la bunici! Si mie tare imi mai place sa fac Pastele acasa dar asta se intampla destul de rar (oricum mai des decat Craciunul ca-i vremea mai faina primavara si putem veni acasa mai usor).

Pupam toate, toate mamicutele si sigur pana la Paste ne facem timp sa mai trecem sa facem urarile cuvenite.

Monica 28+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput