PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
bulinuta27 spune:
chiara eu nu stiu sa iti zic ptr ca pe mine ma plesneste in somn...cand e bolnav sau dintii sau mai stiu eu mai ramane sa doarma la noi in pat si atunci sa te tii: in somn se ridica in genunchi si se arunca cu capul de obicei pe capul meu de ma trezesc speriata si cu nasu/okiu/buza umflata ...el??? nimic doarme in continuare...asa ca... asta imi face mie dar ataca omu' numa cand doarme...tacica-su cica asa s-a inteles cu el
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
eugcem spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
....ce sa mai spun eu ca sunt vanata pe sub un ochi asa de tare a dat cu capul si el nu are nimic. Ma maschez eu cu fond de ten cat pot dar tot arat de parca as fi batuta . Am ajuns acum la nuanta galben verzui cu niste punctulete vinetii...si vanataia isi continua evolutia :) Si asta dupa ce acum cateva saptamani eram cu nasul umflat...si de muscaturi inclusiv de sani ce sa mai spun. Si nu o face din rautate si daca vede ca m-am suparat sau ca ma doare vine imediat si ma mangaie si ma pupa zicandu-mi pe un ton suav : Mama :)
Pot face ceva? Voi cum procedati?...cu explicat frumos ca nu e voie ca eu sau noi nu ii faccem asa ceva lui niciodata, ca etc etc...NU MERGE!!! Ce alte metode mai aplicati dar nu gen gadilat sau plans ca ma doare ...
Pupici!
Cred ca pe forum am citit de pedepsitul intr-un colt al camerei. Ii spun serios ca nu e bine ce a facut si il pun sa stea intr-un colt un minut ca pedeapsa, daca repeta. Daca nu pricepe si repeta, ii fac la fel. Dar tre sa ma abtin s a nu rad, ca face fel de fel de giumbuslucuri si nu vrea sa stea. Oricum, vad ca are totusi efect. Asta pe langa faptul ca incerc sa previn, adica sa ma feresc sau daca e obosit sa il culc..
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
gina_butnaru spune:
Chiara, al meu da cu capul, dar nu asa tare sa ma invineteasca. Dar ce-i place lui cel mai mult este sa ma traga de sani, cand ma prinde dezbracata, mai ales dupa baia lui, ca nu pot sa-l spal imbracata, ca arunca cu apa peste tot si ma uda leoarca. Si cand ii zic ca ma doare, mai tare trage si rade de se strica, nici eu nu mai stiu ce sa-i fac. Noroc ca pe urma nu ma mai doare. Nici eu nu stiu cum sa-l potolesc.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Mirela79 spune:
Gina iti multumesc pentru raspuns. Te pup
La multi ani Florilor de pe forum! Facem chef
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
oanaalex spune:
Salutare.
Noi suntem iarasi in carantina. Alex de 3 zile e mucos si eu de ieri am o durere de gat si o stare de ameteala continua. Sper sa ne revenim pana de Pasti. Joi vin parintii mei incoace asa ca o sa am ajutoare pt 2 saptamani
La Multi Ani tuturor care poarta nume de flori.
Va pupam si revenim cu vesti cand ne mai revenim din boli.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH
mamaluidavid spune:
Buna livada!
Slaba miscarea pe aici,cred ca s-a indreptat vremea si in Romania,ca si pe aici.
Noi tocmai ce ne-am intors din parc.
Aseara am observat ca Patricia si-a ciobit un dinte nu am idee cand si cum,insa dintele din fata sus e putin valurit,se observa doar daca ma uit atenta.
bulinuta27 spune:
pup fetele plimbarete
oanaalex sanatate multa
noi am fost la tara in weekend pe malul ialomitei...frumos...rares s-a rostogolit de pe digurile de acolo pana a obosit...zicea ca la mutii...munte in traducere, l-am tuns sambata la cifolici dormind ...era tare simpatic...veneau toate fetele sa vada un bb care doarme dus in timp ce il tundea cu tot zgomotul dintr-o frizerie
va pup pe toate
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
map spune:
Salutic la piersicute,
la noi a fost vreme faina la weekend. Ieri au fost floriile si am fost la biserica unde se tine slijba in romaneste, am vrut sa-l impartasesc pe Robert dar nu-a vrut sa primeasca. A stat la coada si-a vazut copii cum iau impartasanie si cand i-a venit randul s-a pus pe plans asta este, n-a vrut, n-a vrut.
Vad ca mai multe piersicute sunt asa cam "batause" Pe mine numai odata m-a ciupit Robert de san, chiar in dimineata cnd apoi mi-a dat un cap. Dar lovitura cu capul is sigura ca n-a fost cu intentie, aia era chiar in joaca si am impresia c-a alunecat pe comoda pe care era cocotat. Dar de exemplu azi am luat paturica sa-l trec la nani. Cum a vazut-o a inceput ca nein,nein. Dar s-a urcat langa mine in pat fara sa-l invit, s-a pozitionat in pozitia lui de nani dar cand mi-a palit una peste fata am vazut iar stele verzi (asta clar cu intentie,era suparat ca facem nani). In situatiile astea cand vad ca da cu intentie ma supar pe el. El stie c-a gresit si incepe: mami, mami, si face ca tigrul, adica eu is tigrul si-l pap. Si ii spun ca mami acum nu se joaca cu el ca este suparata pe el. Incepe sa maraie dar se pune si doarme de obicei. In ultimele zile cand noi ii propunem ceva ce printului nu-i convine incepe sa arunce cu jucarii, ba de podea, ba in noi, ba ne loveste, ba te miri ce face ce nici nu-ti da in cap. Il cam lasam cateva minute-n pace pana se calmeaza ca am vazut ca intervenind facem si mai rau, ne paleste cate una de nu ne vedem. Apoi ii spunem ca nu se face asa, ca trebuie sa ne faca mai, mai si sa ne iubeasca ()si pe noi si pe ceilalri) si ne prefacem ca suntem suparati pe el.
Eu am citit ca daca-l pedepsesti la colt este bine sa fie un colt pustiu unde sa nu aiba ocupatie. Acasa la noi cam greu sa gasesc asta si atunci am incercat sa-l pun pe covor in sufragerie unde nu avem nimic. Dar a reactionat extrem de violent, poate am incercat cand era mai mic si inca nu intelegea ce este cu el. Am zis ca-l mai las un pic pana intelege ca acolo-i pedeapsa Scari nu avem sa-l pun pe scara
Buli la noi din fericire s-a comportat bine la vaccinuri si am putut sa-i facem tot programul. Nasul s-a dres, nu mai este ditamai acum
Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Oana si de la noi foarte multa sanatate.
Bulice tare Bulinel cu dormitul la tuns cand s-a trezit si-a dat seama c-a aparut o schimbare?
Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
bulinuta27 spune:
map s-a trezit dupa ce l-a tuns, cand il peria de par cu pamatuful ala (cred ca il gadila) si cand i-am aratat in oglinda a inceput s atipe la mine nuuuuu si se tragea de par ..pe urma s-a calmat si a inceput sa se joace cu copii care mai erau acolo
Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,