PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 9
doniro spune:
Salutare! Am vazut si eu poze cu piersicute harnicute de bulinutza si tweety; bulinel e in elementul lui, iar casuta Clarei... e de-a dreptul viluta, fff misto, mi-ai dat o idee.
Noi nu ne laudam prea tare, Victor e un pic bolnavior. De cca 5-6 zile nu scapam de scaune cu mucozitati. Nu stiu ce naiba e, banuiesc ca de la sanul meu, pt ca la spital ne-a zis ca nu e ceva infectios (am lasat copro si maine e gata). Imi amintesc ca si Daria a avut de vreo 2 ori cand era bb, dar am scapat repede, acum nu se mai termina si eu sunt cu nervii............
Iar ca sa nu fiu off-topic, vreau sa va intreb daca voi dati la piersicute ciocolata si cam cata... Eu am cam invatat-o pe Daria cu cate un baton Kinder pe zi (din alea mici, umplute cu crema de lapte). O fi mult?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Tweety7 spune:
Buli si eu vroiam in pom, dar la noi tati si-a impus preferinta si a facut-o pe pamant. Era normal ca dorinta lui sa aiba pondere mai mare in luarea unei decizii, doar el urma s-o construiasca.
Doniro sanantate multa lui Victor! Cat despre ciocolata, eu ii mai dau Clarei, dar n-am facut o regula din asta. Adica, de cele mai multe ori ii dau atunci cand vede copiii prin parc mancand si-i musai sa-i cumpar si ei. A avut o perioada cand nu mai cerea. A zburat puiu cu atza. Mie oricum nu mi se pare un capat de tzara. Si, nu, nu cred ca-i mult cat ii dai tu Dariei. Va pup pe toti trei!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
bulinuta27 spune:
map
doniro sanatate multa la puiut...cioco nu ii dau...incerc sa nu ii dau nimic dulce cumparat pana cand oi putea
tweety si la noi tot tati o sa o fac dar eu mai lupt un pic
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu o fuga sa va salut, ca tot cu treaba sunt, dar macar acum la sfarsitul programului sa mai dau si eu un semn, nu?
Va dau cate o buna la toate!
Si fug iar, ca mai am 10 min. si zbor sa-mi iau piticul de la cresa.
Pupici multi la toata lumea.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele
uitati aici poze de la tara din weekend http://community.webshots.com/album/563178648PYrcih
gina succes la analize
mirela, julax
anasia Paste Fericit si numai bucurii!
vroiam sa va zic de Impartasanie: piticul reactoneaza foarte bine ptr ca pleaca de acasa nemancat, cu foame mare, ajunge acolo cand vede lingurita imediat casca gura, dupa care mai cere , se linge pe buze si pe urma se infige cu ambele maini in anafura, mai primeste cate ceva de la femei: un corn etc si acum, de o vreme cand trecem pe langa biserica incepe si zice: papa, papa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Mersi mult, Bulinuta! Am fost azi la analize cu el, sa vedem ce mai iese.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by julax
Oana,Sa ai parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Chiara,la multi ani cu intarziere
La multi ani pentru ziua de ieri tuturor si in special celor cu nume de flori
Map,si Alex a inceput sa planga cand i-a dat paritele Sfanta Impartasanie.Pana la urma a luat putin,parintele are foarte multa rabdare,l-am tinut putin si gata.In schimb a mancat prescura pe care i-a dat-o parintele dupa
Buli, tare faza cu tunsul
Gina,o sa iasa bune analizele si sunt sigura ca la serviciu o s ate descurci onorabil
Mamaluidavid,cum mai decurge operatiunea ,,degatarul,,?
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Mersi mult, Iulia si pupici multi si de la noi!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Mirela79
Bulinuta ce am mai ras cand ai povestit de Bulinel cel somnoros.
Gina eu sunt sigura ca analizele vor iesi bine.
Pupici la toate fetele.
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Mersi mult, Mirela! Pupici si de la noi!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
emiliapop spune:
Doniro si ai mei sunt muciosi amandoi.
Am mai cumparat si o batista bbelushului cu motorash pe care am dat cam mult si nu stiu daca isi face bani ca tot nu pot sa il aspir pe Alex care face urat tare.
Eu sunt singura cu ei ca mama incearca se sa certe cu mine de cate ori vrea sa plece ca sa aiba motiv asa ca eu simt imediat asta si ii spun pleaca ca eu nu vreau sa ma cert.
A obosit deja si nu mai face fata stresului.
Sotul a plecat deja de 2 saptamani in Suedia si noi ar trebui sa plecam la sf.lunii mai dupa botezul Evelinei.
Nu stiu cum o sa descurc pana atunci si pe cineva care sa ma ajute nu cred ca gasesc imediat si oricum nici nu am cum sa caut.
Asa ca o sa am un paste .........
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
julax spune:
Buli,ai baza ca nu raman flamande gainile
tweety,ce frumoasa casuta...Mi-ar placea si mie una.E o idee
Map,si eu simt la fel cu bb2,dar va fi bine
Emilia,sunt sigura ca nu-ti e usor deloc,dar de asemenea am incredere ca te vei descurca. ,sa fie totul cat mai usorIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Doniro,sanatate multa copilasilorPana acum nu i-am dat ciocolata lui Alex si aman cat pot de mult
Nu stiu ce timp am maine sa intru,asa ca ...
Genie,LA MULTI ANI pentru maine.Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumeIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica