PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
map spune:
Salutic la piersicute,
eu is cu nasul rupt, Robert vroia cucu-bau si cum nu are notiunea la cat de tare loveste mi-a doar ce-a aparut dupa-o perna si mi-a tras un cap de numai. Mai sa-mi rupa septul. M-am speriat ca am vazut sange la mine si mi-afost frica de ce are el dar el nu are nici e naiba. Nu ma asteptam la asa o lovitura, l-am subestimat se pare Ieri a vazut un pumn desenat intr-o carte si i-am spus ca-i pumnul. Si-aamintit ca eu fac cu pumnii sis-sic si cand il intrebi unde are el pumnul face sic-sic dar cumva tare nostim. Facea si inainte dar batea din palme, acum s-a secilizat. Este ca o maimutica mai nou si incearca sa imite tot
larisa, nico feliitari pentru casutele noi. Sa le stapaniti sanatoase.
Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
of ce de greseli am facut in mesajul anterior, tare analfabeta am mai devenit de cand dau mereun zor sa scriu pe fuga
Muuh in privinta sarcinii din senin si eu sunt de aceesi parere cu tine, sunt prea multe metode de contraceptie.
Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
crissa71 spune:
Map:pupam fata pe nasuc!!!Stiu cum e!Si eu am luat-o rau de tot..2-3 saptamani am avut dureri groaznice de nas cu cap cu tot!!Pupici.
Muuh:pupam pe burtic fata!!Doi baieti are mama..Cum iti e?Cum te simti?
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am reusit sa intru si eu, ca am avut atata treaba si nici macar n-am terminat!
Chiara, la multi ani! cu intarziere si de la mine. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Iulia, Monica, Mirela, multumesc pentru incurajari cu piticul meu , sa vedem acum la analize ce-o sa mai iasa, ca mereu mi-a iesit anemic.
Iulia, pupici multi lui Alex!
Monica, of, si al meu mai da cu capul asa tare in nasul meu de ma doare rau, dar nu mi-a dat sangele pana acum. E cam greu sa te feresti, mai ales cand nu stii ce intentii are. sa-ti treaca repede.
Cu cresa, ai dreptate, stiu si eu ca acolo se indeamna cu ceilalti copii, si acum in ultimele zile a inceput sa manance mai bine si acasa. M-a ingrijorat dr. lui, dar o sa vedem si analizele.
Pupici multi lui Robertel care stie sa faca sac-sac!
Si al meu imita cam tot ce facem noi si ma surprinde de foarte multe ori cate stie, fara sa-i fi aratat, doar ce ne-a vazut pe noi.
Larissa, Nicomico, felicitari pentru casa noua!
Mirela, daca intrebai de Varilrix, si eu am dat tot vreo 160 Ron la farmacie pe el, nu mai stiu exact, dar cam atat, ca i l-am luat cam din februarie si nu i l-am facut nici acum, daca a tot fost bolnav, stam cu el in frigider. Sper sa-l facem cat mai curand, dar daca ii facem acum analizele, cred ca iar ne amana inca vreo luna cu el. Pupicei multi!
Bulinuta, ma bucur ca Bulinel s-a distrat cu animalutele la tara!
Doniro, pupici multi piticilor!
Mada, super pozicile cu voi!
Anasia, super pozele de la intanirea piersicutelor. Asa rau imi pare ca n-am fost si noi!
Crissa, Miruna, Babee si celelalte mamici de piersicute, va pup pe toate si pe toti piticii! Sanatate multa la toata lumea!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Vad ca azi am fost harnica si am intrat prima.
Haideti la o buna!
La multi ani, Shihana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Eu sunt prin zona, ca azi nu prea am chef sa muncesc din greu.
Fetelor, va pup pe toate, fara exceptie si pe bebeii vostri!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
anasia spune:
map, ai scapat ieftin, pe mine m-a muscat de san;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Anasia:mai si pe mine m-a lovit Cipici in sani, in burta!!
Si chiar ma doare sanul stang de cateva luni...sau ma rog nu stiu de fapt daca e sanul,inima sau altceva ...ceva ma supara rau in zona aia!
bulinuta27 spune:
va pup fetele
citesc si de scris....
crissa
doniro poate e mai bine sa stai cu ei acum, astfel iti dai seama si daca merge varianta cu casa in aceeasi curte cu ei
larissa sa stapaniti sanatosi apartamentul
julax ma bucur tare ca ati scapat de perioada nasoala
mada...oauuuu 30 de saptamani aproape nu-mi vine a crede ce repede a trecut timpul pupicei
map o groaza de vaccinuri ati facut...eu de cand i-am facut vaccinul priorix si a avut reactia aia nasoala nu i-am mai facut nimic
revin ca ma cheama datoria
pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
gina da ma distractie mare
map acum am citit si de lovitura..ufff
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
chiara.2005 spune:
....ce sa mai spun eu ca sunt vanata pe sub un ochi asa de tare a dat cu capul si el nu are nimic. Ma maschez eu cu fond de ten cat pot dar tot arat de parca as fi batuta . Am ajuns acum la nuanta galben verzui cu niste punctulete vinetii...si vanataia isi continua evolutia :) Si asta dupa ce acum cateva saptamani eram cu nasul umflat...si de muscaturi inclusiv de sani ce sa mai spun. Si nu o face din rautate si daca vede ca m-am suparat sau ca ma doare vine imediat si ma mangaie si ma pupa zicandu-mi pe un ton suav : Mama :)
Pot face ceva? Voi cum procedati?...cu explicat frumos ca nu e voie ca eu sau noi nu ii faccem asa ceva lui niciodata, ca etc etc...NU MERGE!!! Ce alte metode mai aplicati dar nu gen gadilat sau plans ca ma doare ...
Pupici!