PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Larissa:felicitari!!!bravo...sa-l stapaniti sanatosi...si daca ti-ai luat cu 4 cam..inseamna ca mai faceti vreo 2-3 copii!!??Pupici!!
Nicomico:felicitari pt. apart!Imi dati toate idei cu mutatul asta...Ca eu nu mai suport pe-aici!!

Am auzit si eu de Prevenar....dar inatai sa-i facem varilixul...

Doniro:daca pleci de la premisa asta..chiar ca vii in 2 zile inapoi!!
NU te mai gandi la tot ce-i naspa..incearca sa vezi partea plina a paharului....mai ales ca o sa stai in case diferite parca, asta-i cel mai important, crede-ma!!!
E super bine!!pupici.

Mergi la inceput

Buli:pupam Bulinelul frumuselul!!

Babee: ce mai faceti dragilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by crissa71

NU te mai gandi la tot ce-i naspa..incearca sa vezi partea plina a paharului....mai ales ca o sa stai in case diferite parca, asta-i cel mai important, crede-ma!!!
E super bine!!pupici.

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

Da, poate ai dreptate cu paharul ala, dar ii cunosc f bine si stiu la ce sa ma astept. O sa ma gandesc la binele copiilor in primul rand si poate asa oi rezista. Deocamdata stam in casa lor. Ideea cu casele diferite era pt viitor, sa ne facem la anul o casa in curte cu ei, dar nu e inca nimic hotarat.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Reusesc sa scriu ca de obicei nu apuc. De citit citesc dar pana termin eu de citit uit cam tot of course.
Oana si aici ii imbraca f lejer acuma cum a afost asa mai caldutz unele zile, oricum tot trebuie o geaca chiar daca mai subtirica da trebuie alti copii erau in parc in rochite cu maneca scurta si niste sandalutze cu picioarele goale, mie imi era frig si asa cu geaca si ele in picioarele goale. Da uite ca nu is bolnavi si nu au nimic, ma chinui si eu sa fiu in rand cu lumea vb lui Norocuta da nu pot chiar cam cum fac ei.
Larisa felicitari pt apartament si spor la renovat dupa sarbatori.
Emilia nici eu nu ii pun caciulitza numai afara dar numai daca e vantul f rece si puternic sau daca e iarna in rest nu folosesc.
Miruna multumim. E o sg rochita care se poate purta in toate trei modurile. De aia mi-a placut ca daca vreau poate fi si fara maneci si cu depinde cat de aventuroasa ma simt.
Stefania f frumoase pozele de la gradi.
In rest despre noi suntem bine, burtica e mareee azi am schimbat si prefixul am ajuns la 30 mai avem putin, deja eu nu mai am rabdare. Ne-am decis si la un nume, adik eu l-am ales si pana la urma a fost si Flo de acord, va fi Amira Maya.
Daca vreti sa mai vedeti poze cu noi, am fost in weekend la plimbare si sambata si duminica a fost mai frumos afara, sambata a fost vantul cam puternic si taios dar duminica a fost mai cald si chiar placut.
Si cam atata vesti de la noi. Pupam toata livada de mamici si piersicutze.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Chiara
Buli,cred ca am scapat de ce-a fost mai greu.E din nou vesel
Map,noi am inceput sa papam mai bine,dar lapticul
Larissa,felicitari pentru apartament!
Doniro,sper sa va fie bine cu ai vostri.
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic la mamicute,

noi azi am fost plecati cam departe si abia ce-am mai ajuns acasa ca tare greu mai este cu burta si carat la carut. pe masura ce trece vremea si creste burta devine mai dificil, se intareste burtica. Asta cred c-s fost ultima plecare lunga asa cu metrourile ca-i aiurea cu schimatul, caratul pe rulante daca nu merge liftul.

Legat de vaccinuri noi am facut si pneumococ, si de meningita, si de otita, de pe asta de varicela dupa cum am spus. Am facut tot ce se poate. Dr. lui Robert asa a organizat totul ca pana la un an si doua luni Robert era cam gata cu vaccinurile care se fac pana pe la 6 ani. De fapt am mai putea sa-l facem pe cel de capuse ca aici ar cam fi cazul. Lui bb 2 o sa-i facem si de Rotavirus ca la Robert era mai nou dar acum a spus dr ca ni-l recomanda ca se pare ca-i eficient. Cel de Rotavirus se da pe cale orala in doua repriz am inteles si se face in primele doua luni de viata ale copilului parca. Preturi nu stiu si oricum nu ar fi relevante pentru Ro. Oricum la noi platim noi totul in prima faza dupa care deconteaza casa de asigurari si le-a decontat pe toate pana acum. In tara sora mea stiu ca merge si-si ia vaccinurile de la farmacie si apoi merge cu ele la medic si le face.

Iulia noi la lapte nu am avut pana acum probleme. si Robert ieri amancat super fata de zilele anterioare. Iar azi l-am mai pacalit cu iaurt si cateva linguri de ciorbita de perisoare.

Va pupic ca face Robert urat pe aici.

Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Neata la livada!
pupam toate piersicutele!

Noi suntem tare matinali ..ca deobicei....
va sarut ne auzim mai tarziu...
slaba miscarea pe aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

chiara de ce oare ti-a zis doctorul opediatru sa nu ii faci celelalte 2 vaccinuri???? ai zis ca ai ajuns singura la concluzia ca nu ebien, deci ti-a dat si justificari????
noua pediatra ni le-a recomandat pe toate si a zis ca varil rix si havrix ar trebui facute pana la 1 an si 6 l;uni si celalalt pana la 2 ani....

quote:
Originally posted by chiara.2005

Buna dimineata piersicute!
In primul rand felicitari si o sarcina usoara noilor gravidute!
Bun venit Tzuni si o din partea mea! Ma gandesc si eu la tine si sper din tot sufletul sa depasesti problemele intampinate in adoptie. (Am citit despre asta intamplator la un alt subiect la care postezi) si sa te bucuri de micuta ta.
Am facut si noi Varilrixul acum o luna si nici Andrei nu a avut nicio reactie de la el. De costat ne-a costat 160 RON, noi l-am platit direct medicului pediatru. In farmacii am vazut ca exista si sub acest pret dar si la un pret mai mare.
Ne-a fost recomandat si noua atat vaccinul impotriva Hepatitei A cat si cel impotriva meningitei, recomandare facuta de catre medicul pediatru. Dar, discutand cu un alt medic pediatru mai aproape de sufletul meu si fara interes in a vinde respectivele vaccinuri am ajuns la concluzia ca pe cele doua din urma nu le voi face. As dori sa stiu si parerea altor mamici referitoare la aceste vaccinuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

fetelor multumesc mult pentru urari...intr-adevar de cand am semnat contractul pentru noul apartament ma simt mult mai linistita.
si noua ne era foarte greu si ne va fi in continuare pentru ca am luat un credit destul de mare, dar eu zic ca merita!!!!!
va pup pe toate si mi-a fost tare dor de voi

quote:
Originally posted by crissa71

Larissa:felicitari!!!bravo...sa-l stapaniti sanatosi...si daca ti-ai luat cu 4 cam..inseamna ca mai faceti vreo 2-3 copii!!??Pupici!!
Nicomico:felicitari pt. apart!Imi dati toate idei cu mutatul asta...Ca eu nu mai suport pe-aici!!

Am auzit si eu de Prevenar....dar inatai sa-i facem varilixul...

E super bine!!pupici.

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

larissa, nico felicitari pentru apartamente.
doniro parerea mea o stii sper doar sa ma fi inselat eu si sper de asemenea sa fiu eu o exceptie in relatia cu mama si nu o regula. Daca nu merge bine te intorci acasa la linistea caminului tau si al sotului tau si cu asta basta.
nico nu a fost o intamplare (eu nu cred ca in ziua de astazi o femeie care nu vrea copii si face ceva in sensul asta mai poate ramane gravida asa din senin) dar nici nu ne asteptam sa se intample chiar atat de repede. Ne bucuram ca a fost asa, vroiam al doilea copil si credem amandoi ca nu mai avea rost sa asteptam prea mult.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput