PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mamaluidavid,am trecut si noi prin faza asta.La inceput sugea doar degetul de la mana stanga ,apoi a decsoperit ca si cel de la dreapta e la fel de delicios,asa ca am mai confectionat inca un degetar.Nu a incercat si cu alte degete,ca nu era la fel de confortabil,dar la noi a fost mai greu caci reusea sa le scoata uneori si dadea din nou de gust...La un moment dat am cumparat un borcan cu ardei iuti in otet si desi nu m-a incantat ideea(imi era teama sa nu-si dea cu degetul pe la ochi)am dat cu putin ardei (pe o suprafata cat un bob de mazare)pe buricul degetului,i-am spus ca e iute si treba lui daca vrea sa-l bage in gurita.A incercat si cand a vazut ca e iute...a ezitat sa-l mai bage in gurita.Intre timp nu am renuntat la degatar,dar inainte de culcare ii puneam si putin ardei si apoi degetarul si cand reusea sa-l scoata nu era incantat de ce simtea.Cred ca si ardeiul a avut rolul sau pozitiv in operatiunea asta.Merita incercat.Avem aproape 2 saptamani de cand e ,,liber,,si ma bucur ca am cusut si spalat degetare...Sper ca voua sa va fie mai usor,desi cred ca praful de ardei va va devenu aliatIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Se pare ca ieri am facut o mare prostie ca i-am pus praf picant pe deget,azi noapte a vomat,de dimineata nu a avut pofta de mancare insa a papat putin,dupa o ora a dat tot afara
Acum i-am pus un supozitor pentru a opri vomatul,vesela e cat de cat insa e foarte palida,virusul sa-l fi luat de la David nu cred pt. ca are perioada de incubatie 2 zile nu 1 sapt.
O sa merg la spital doar daca mai vomita,eu sper sa nu fie cazul. Offffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Stefania:imi pare tare rau...sper sa fiti o.k. si sa nu fie nevoie sa mergeti la spital!pipici si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Hai ca am intrat si eu un pic sa va salut.

Imi pare rau ca nu am avut timp sa mai citesc din urma, vad ca acusi-acusi se incheie capitolul si nici nu mai stiu ce se mai intampla cu voi si cu bebeii. Promit ca o sa citesc de luni incolo sau poate chiar de azi, spre sfarsitul programului.

Eu sunt tot prinsa cu treaba si nu stiu in ca secol o sa ma eliberez, dar tot intru sa vad ce mai faceti si sa va salut macar.

Scuze ca nu pot sa stau prea mult cu voi, dar promit ca daca ma eliberez o sa stau mai mult. Voi stiti ca eu nu prea va neglijam, dar acum nu mai imi vad capul de treaba si cu auditul pe care o sa-l avem pe cap trebuie sa aducem multe lucrari la zi.

Maine o sa plecam la Breaza cu nasii nostri, sa ne mai relaxam un pic si iar nu o sa mai intru pe forum.

Razvan e bine, toti suntem bine. La analize a iesit tot anemie usoara si e posibil sa fi avut si o infectie urinara. I-am repetat urocultura si asteptam rezultatul. Sper ca i-a si trecut pana acum. Nu a mai luat in greutate cine stie ce, mai slabise si a pus la loc cat avea. Are tot 10,700 kg.

Va pup pe toate fara exceptie si pe piticii vostri si promit ca o sa revin cu forte proaspete de luni incolo. Sanatate multa la toate piersicutele si piticii bolnaviori.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Neatza livada!

Se pare ca ieri am facut o mare prostie ca i-am pus praf picant pe deget,azi noapte a vomat,de dimineata nu a avut pofta de mancare insa a papat putin,dupa o ora a dat tot afara
Acum i-am pus un supozitor pentru a opri vomatul,vesela e cat de cat insa e foarte palida,virusul sa-l fi luat de la David nu cred pt. ca are perioada de incubatie 2 zile nu 1 sapt.
O sa merg la spital doar daca mai vomita,eu sper sa nu fie cazul. Offffffff

Stefania&copiii

Of, Stefania, numai belele. Sanatate multa piticilor tai si sper sa nu fie cazul de mers la spital!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
nu am reusit sa pun pozele asa ca astept bataita
multumesc mult ptr sfaturi legate de stomac
eugecm nu pot sa beau sucul ala de la cartof, am vomat dupa el ca am si o problemuta cu fiere
julax
mamaluidavid multa sanatate la puiuta...off si voi o tineti langa
Tweety multumesc frumos de urari
map fata si puii
va pup fetele si va urez un weekend placut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Ceau fetele!
Nu stiu daca ne mai tineti minte ca n-am mai intrat aici de un secol.Zilele trecute mi-am facut ceva timp si am citit cate ceva. Nu pot sa cred ce mamici in devenire sunt la piersicute.Felicitari!
Vladut este bine, a crescut , merge la cresa din septembrie si in ciuda racelilor repetate s-a acomodat si imunzat, vad ca acum nu mai avem astfel de probleme.
Vorbeste non stop, are personalitate si crizele aferente, dar speram sa-i trecaa dupa ce-l de-al doilea rand de maselute.Se recomanda 'Alin'( cred ca este un baietel mai mare de la cresa, o fi vreun idol ceva), e innebunit dupa masini , animale si fotbal---offf daca am vrut baiat
Bulinuta foarte bun la durerile de stomac este ceaiul de galbenele. E gretos, dar eficient. Este absolut obligatorie analiza helicobacter pylori sa-i vezi gradul si apoi urmezi tratament medicamentos. Nu te juca cu stomacul ca e serioasa problema.Daca ai nevoie de alte info iti stau la dispozitie ( eu luptandu-ma cativa ani cu dureri si toate cele din cauza stomacului) A ...si aloe, da, merge gelul, restul sunt "pepsi"
Imi pare rau ca nu "discut" cu fiecare in parte dar sunt pe fuga.
Va pup fetele si promit sa revin

Diana si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

neata fetele
nu am reusit sa pun pozele asa ca astept bataita
multumesc mult ptr sfaturi legate de stomac
eugecm nu pot sa beau sucul ala de la cartof, am vomat dupa el ca am si o problemuta cu fiere
va pup fetele si va urez un weekend placut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Imi pare rau ca ti-a fost rau de la el Sper sa te faci bine cat mai curand

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Stefania si Buli va multumesc pentru raspunsuri. Maria mea a vomat intr-o zi de vreo doua ori, avea si un scaun mai moale si facea si febra 39,2. Asa ca m-am speriat si ma tot gandeam la virusii astia. Dar dupa vreo doua zile i-a trecut fara sa-i dau tratament. I-am dat doar Nurofen si paracetamol pentru febra. Rota sau noro trec fara tratament?

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare tuturor!
Nu am mai intrat de ceva vreme, imi fac mea culpa pentru asta, piersicuta mea ma tine in priza, sunt zile cand nici nu ma ating de computer. Acum din pacate a racit putin, e fonfaita si a inceput sa ii curga nasul, a facut si putina febra, o tratez homeopat. Sper sa ne treaca repede, cu vremea asta aiuristica e greu sa nu racesti.
Stefania, sanatate multa la puiuta, sper sa nu se agraveze.
Buli, si tie iti doresc multa sanatate!
Mirela, din cate stiu eu, rotavirusul trece de la sine in cateva zile INSA trebuie sa tina regim strict, sa fie hidratata foarte bine, pentru ca la varsta lor foarte repede pierd mineralele esentiale. Bine ca s-a rezolvat de la sine in cazul vostru.

Va pupam tare

Mergi la inceput