PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Crissa,Gina,Bulinuta,Genie pentru urarile de bine!

Din fericire nu a fost virus ieri dupa ce a dormit 3 ore la amiaza s-a trezit "vindecata",mi-am dat seama dupa ochisori. I-am facut totusi mancare de regim,pentru orice eventualitate, pe care insa nici nu a vrut sa o vada,incerca sa fure farfuria lui David asa ca in final i-am dat mancare normala si a fost bine.
Azi s-a trezit bine dispusa si cu pofta de mancare.

Mirela rota sau noro virusul trece de la sine,cu regim strict cum a spus si Genie,la noi de fapt tratamentul consta in supozitor care opreste vomatul, pus doar la nevoie.Noua ne recomanda doctorul in loc de apa un fel de suc pentru bb care contine aqualiti si care cica e mai usor si bine tolerat de stomac decat apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mamaluidavid,ma bucur ca nu a fost virus.Praful de ardei sa-i fi facut rau?...
Genie,sanatate multa.Si noua de vreo saptamana ne curge nasucul,speram sa treaca de acum.E normal sa mai raceasca
Gina,distractie placuta!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ati iesit la iarba verde?La noi a plouat putin,am intrat sa vad ce mai e nou.Se pare ca tot eu am scris ultima data pe aici
O duminica placuta tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Intru sa va salut intr-un moment mai liber!
Am avut-o pe Busra aici in week-end si ne-am simtit foarte bine, cu exceptia faptului ca era racita- mucisorii nu vroiau sa curga pe nas, ci pe posterior si asa starea aia groaznica. Off. Azi i-am vazut si amigdalele superinflamate (asta intr-un moment in care plangea cu gura laarg deschisa) asa ca i-am introdus antibioticul prescris de medicul de familie.
In rest e bine, olita tot nu o foloseste, ii cresc caninii si e mai tot timpul cu degetelele in gurita.
Striga copiii: popii, topii; se recomanda Buba( cand are chef).
Va pup si va urez o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Capitol nou - nr. 84

Mergi la inceput