PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
nicomico spune:
Hristos a inviat!!!!
multumesc mult pentru urari, va pup pe toate cu mare drag
eu ma misc ca o mica balenutza, abia ma intorc noaptea in pat, impachetez lucruri si SPEEEEER din tot sufletul sa ne mutam inaite de a naste
din pacate tipa elibereaza apart pe 15 mai iar eu am termen pe iunie.deci va dati seama ce e in sufletul meu ...........
in rest nu am nici cumparaturile facute, bagaj etc
ma rog sa fie totul bine
muuh merci de raspuns, si inca o data felicitari pentru decizia luata....se pare ca e mai greu asa dar pe viitor ne va fi mai bine
babee drum bun!!!! esti mortala
mada mai e putin
stefania sanatate la puiuti
tweety adorabila clarutza si desteapta foc
si celorlalte fete aveam sa le spun cate ceva dar se pare ca statutul meu de gravida isi spune cuvatul...am uitat
va pup pe toate si va tin la curent
bulinuta27 spune:
Hristos a Inviat!
Pup fetele
noi am fost plecati, a fost frumos, frumos. Rares e un zapacel, nebunel,tzacanel etc. Ne-a scos peri albi. Am fost 7 adulti si doi copii: rares si finuta mea de 7 ani care e un copil cuminte. Ei bine stiti voi reclama aia la duracel in care alearga iepurii aia si cad unul cate unul si ramane doar duracel? ei bine asa faceam noi cu randul cu rares si noi oboseam el nimic o sa pun si niste poze maine.
vestea proasta este ca am facut ulcer si am niste dureri cumplite
mirela rotavirusul este un virus care da enerocolite puternice: voma si diaree. Intreaba-ma tu ce vrei si iti raspund din ce stiu. Exista vaccin acum dar am inteles ca se face pana in 6 luni.
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Mirela asa cum a spus Buli rotavirusul provoaca voma si diaree urat de tot. La noi mai exista si norovirus care pe langa diaree si voma provoaca si febra maaaaaare. Aici nu se face analiza,e atat de raspandit si frecvent ,ca o raceala ,se pune diagnostic in functie de simptome. De vaccin sincer nu am auzit,o sa intreb doctorul cu prima ocazie.
Pana la urma David a avut o forma foarte usoara,doctorul a spus ca se poate sa fie virus sau sa fi vomat din cauza tusei,e racit. Nu stiu ce sa zic,cand a vomat nu tusea deloc si spunea ca il doare burtica. Dar nu mai conteaza, dupa episodul de vomat continuu de joi noaptea nu a mai vomat decat de vreo 2 ori ,diaree nu a facut deloc si acum e bine,in mini vacanta sotului am iesit zilnic prin parcurile din apropiere.
Mada am vazut pozele cu printesa Si ce burtica mare ai
Avem si noi poze aici
Tweety7 spune:
Buli astept pozele!
Stefania mi-au placut mult pozele voastre: tricoul Patriciei pe care scria "Mama mea e cea mai frumoasa", cum papa ea prajiturica direct cu gurita, cum se catarau amandoi pe sforile alea, cum bea Patricia din canutza cocotzata pe dulapul de bucatarie. Foarte frumos! la micii exploratori!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
bulinuta27 spune:
pup fetele
tweety nu am reusit sa le pun caci am uitat aparatul acasa
io ma lupt cu durerile de stomac si de spate...in curand cedez nervos
vroiam sa va intreb daca ati auzit pe cineva care s-a vindecat de diverse boli de stomac cu alor vera de la forever...ca ma bate cineva la cpa sa cumpar si vreau sa stiu daca chiar ma ajuta
slabuta miscarea la noi in gradina
pup fetele si puiutii
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
eugcem spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
pup fetele
tweety nu am reusit sa le pun caci am uitat aparatul acasa
io ma lupt cu durerile de stomac si de spate...in curand cedez nervos
vroiam sa va intreb daca ati auzit pe cineva care s-a vindecat de diverse boli de stomac cu alor vera de la forever...ca ma bate cineva la cpa sa cumpar si vreau sa stiu daca chiar ma ajuta
slabuta miscarea la noi in gradina
pup fetele si puiutii
Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Mama mea avea dureri de stomac mari intr-o perioada si spunea ca cel mai bine ii facea sucul de la un cartof ras crud. Nu cred ca e prea gustos, dar ea spune ca ii face foarte bine.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
julax spune:
Nicomico,sper si eu sa fie bine
Buli,si eu astept poze cu bulinel cel neastamparat
Sanatae multa!Despre Forever...n-am incercat ,dar cica ar fi bun,dar sa vindece ulcerul...nu stiu.Daca nu ti se pare prea scump,poti incerca,rau nu cred ca face
Mamaluidavid,am vazut si eu pozele si filmuletul cu dansatoareaAm vazut si degetarul la purtatorIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Tweety multumesc din partea exploratorilor. Tricoul Patriciei e trimis de sora mea, lui David i-a trimis un tricou pe care scrie "tata munceste,mama cheltuieste" Cam asa ma vede sor-mea
Julax ce crezi ca fiica-mea de ieri s-a dat la degetul mare de la mana stanga ,kit-ul cu degetar continea unul de rezerva asa ca l-am pus,acum e cu degetar pe ambele maini. Iar azi-dimineata am zis ca lesin cand am vazut-o ca isi sugea aratatorul I-am pus un praf picant pe deget,a bagat in gura si a vazut ca nu e bun,a renuntat insa nu stiu ce sa zic... In ritmul asta renuntam la degetar si pansam mainile cu totul,vad ca ia degetele la rand Alex a facut asa?
Bulinuta multa sanatate,si eu m-am luptat ani de zile cu dureri de stomac,aveam gastrita insa de cand locuiesc aici nu am mai avut probleme,mananc mai sanatos. De aloe vera nu stiu ce sa zic,n-am incercat.
livada!
Tweety7 spune:
Buli, nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu ulcerul. E groaznic ce ti se tot intampla!!! Sa dea Domnul sa te refaci repejor si sa scapi de toate problemele astea de sanatate!
Nico saru'mana de complimente!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
map spune:
Pupicei la piersicute,
am aparut si noi sa dam un semn. Abia mai apucam sa intram pentru ca stam afara cat mai mult. La noi este o vreme superba asa ca profitam din plin de ea. Ma cam rupe piticul mai ales ca pe zi ce trece is mai balenuta. Burta este asa de mare. In rest nu m-am ingrasat prea tare, chiar unoeri cand ma uit la fata mea ma intreb daca-s gravida dar cand apare burta te intrebi daca nu am doi cumva Ieri am fost cu Robert pe la o cunostinta. Nu am fost singura iar prietena cu care-am fost m-a mai ajutat la caratul lui Robert prin metrou si Bs, ba s-a mai jucat cu el. Dra cu toate acestea ieri m-a cam durut burta. Am zis ca nu ma mai incumet sa plecam asa departe numai eu cu el. Pe 18 vine mama si slava Domnului ca voi avea cu cine-l lasa cand am programari, sa nu-l mai car dupa mine.
Buli sanatate multa! din pate sfaturi utile nu am pentru canu am avut asa peobleme dar sper sa gasesti pe cineva care sa te ajute si sa te faci bine
nico si eu ma propii de data de nastere, teoretic 11 iulie, prcatic mai repede ca va fi cezariana. Am acelasi sentiment de balenuta asa ca te inteleg
Stefania aseara am vazut un film in care fetita nu dormea la culcare decat cu degetul in gurita...dar culmea nu degetelul ei ci al mamei sau al cui era prin jur. Tinem pumnii sa reusiti in operatiunea degetel. Soacra mea s-a chinuit ci sotul meu pana-n clasa-a I noi la Robert am scapat, vedem la bebe2.
pupam piersicutele
Monica 30+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie