PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
crissa71 spune:
Am uitat sa va zic..pai intr-un oras mic ca asta...cate crese cu program de vara pot fi?!Si daca sunt...probabil ca sunt pline...!!
Of...doamne..uite daca am tot amnat-o am ajuns pe ultima suta si nu e bine deloc!!
Iar sa caut bona prin anunt in ziar..cine stie peste cine dau!!!
E f. greu de gasit pe cineva de incredere...
Tot din vorba-n vorba..dar uite ca nu dau de nimeni...
Voi cum procedati?Aveti cu cine sa-i lasati pe bebei?
Hai pupici...
Muuh spune:
crissa gasitul unei bone/femei menaj este o loterie oricum o dai. Eu sunt de parere ca si prin recomandari dai niste chicksuri de mare arta. Asa ca sfatul meu este sa te mobilizezi cat mai rapid sa cauti chiar si in ziar, la agentii de recrutare, la tzara pe cineva ca sa ai timp sa stai cu ea in casa si sa vezi cum se poarta. Este imposibil sa nu citesti un om in doua luni stand opt ore pe zi cinci zile pe saptamana impreuna.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
crissa71 spune:
Muuh:asa e..ai mare dreptate!
Aici nu exista firme de recrutare...!!!Asta-i cu orasele mici!
Chiar oare ce presupune sa-ti faci o firma din asta?!!Cred ca ar merge extraordinar de bine!!!Vazusem o stire la tv ca-si facuse cineva in Sibiu si era la mare cautare...mai nasol cu faza ca intr-un fel garantezi pt. bone si poate o iei tu ca firma-n barba!!CA lucrul cu omul e cel mai greu..
In rest ai perfecta dreptate..cu mobilizatul....trebuie musai...
Va pup pe toti trei!!
Muuh spune:
crissa nu stiu ce presupune dar tu ca firma nu garantezi nimic. Pui la dispozitie niste informatii (profil psihologic, stare de sanatate, verifici recomandarile si spui ca sunt reale) iar clientii tai aleg si isi asuma riscul de a aduce un necunoscut in casa. Apoi urmeaza o perioada "post-angajare" in care dai doua - trei telefoane in decurs de doua trei luni si intrebi atat angajatorul cat si angajatul ce si cum se inteleg. Daca angajatorul nu este multumit trebuie sa ii pui la dispozitie, fara a primi bani in plus, noi informatii despre alte persoane.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
map spune:
Salutic la macicute si piersicute,
aparem si noi dupa cateva zile de absenta. Am fost plecati in weekend la cumnatii de la Stuttgart si-a fost tare fainut. Daca totul va merge bine in iarna vine si la ei barza si ne bucuram cat se poate de tare (Sa dea Domnul sa stea bebe acolo la cumnata mea in burtica).
In primul rand am avut vreme super. Robert a fost cat se poate de vesel, de cuminte, de sociabil, de lipicios si jucaus. A si papat mult mai bine ca acasa, a si facut nani cum trebuie, sincera sa fiu nici acum nu-mi vine sa cred ca copil cumintel am avut, sa tot pleci cu el la drum asa. Bine n-a stat locului o clipa si-a si gasit companie sa nu stea ca cei mari ii fac de obicei pe plac si fac cu el tot feluri de jocuri. Copilasi nu am avut dar au dat cei mari in mintea lui Am fost si afara mult, a avut locuri de joaca, multe animalute la un fel de mini gradini zoologice prin parcuri. Sper sa fie si de acum inainte ca acolo
Eu am rezistat foarte bine la drum, am mers si destul de mult la plimbare. Bine obosesc daca maresc pasul si se cam intareste burtica dar este normal, suntem deja in saptamana 31 (nu am apucat sa reactualizez dar o fac inadata). Pana la etajul trei la cumnati fost cam greu. Nu ca ar fi trei etaje mare branza dar au niste scari in spirala care te cam dau gata. Mai ca ametesti uitandu-te la ele. Avem si ceva poze dar facute de altii si asteptam sa le primim pe e-mail. Sambata am fost intr-un parc unde erau o mare de flori, fel de fel, fel de fel de culori si sorturi amestecate, nu-mi pot lua gandul de la ele. Abia astept pozele cu acele flori ca as fi fost in stare sa stau ore, zile in sir sa le privesc
Mirela la noi rota virusul s-a depistat in proba de caca. Am dus la medic caca din diminrata respectiva, a trimis proba la laborator si au facut gramada de analize. A durat un pic pana au venit rezultatele, cam 4 zile cred. Au testat si de adeno virussi de noro virus si de multe altele dar a iesit numai rota. Noi am primit acasa raportul de la laborator si asa am vazut ce multe teste s-au facut. Si Noro si Rota viris se manifeste cu febra, apoi voma si se ajunge la diaree, noro dupa cate stiu este mult mai rau. Este cat se poate de neplacut si rota virus insa. La adeno virus mai apare si-o iritare a cairor respiratorii dupa cate stiu de la medic si am si citit.
Fug sa-mi actualizez saptamana sa se vada ca am schimbat prefixul si suntem pe ultima suta
Monica 29+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ralu80, Iulenca, La multi ani, cu intarziere! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!
Am reusit si eu sa intru acum dupa o absenta de 10 zile, dar am fost plecati din Bucuresti la socri, la Slobozia. Din pacate, vremea nu prea a tinut cu noi, dar tot am mai iesit pe ici, pe colo. Am facut si niste poze si filme la tara, dar inca nu am avut timp sa le pun pe site-uri, ca sa le vedeti. Poate reusesc zilele astea.
Maaaaaama, cat ati putut sa scrieti! Nu stiu cand o sa recuperez. O sa incerc sa va raspund zilele astea.
Eu sunt iar tare prinsa cu inchiderea de luna, ca daca am stat o saptamana in vacanta, azi a trebuit si inca mai trebuie sa tragem tare sa terminam.
Fetelor va pup pe toate, fara exceptie si de maine o sa ne vedem si o sa stam mai mult la palavre.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MADYN spune:
Crissa eu am mai intilnit cazuri in care si-au gasit bona socializind cu alte mamici prin parcuri sau la biserica (asta daca frecventezi vreuna), intrebind vecinele pensionare, rude care nu mai au nevoie de serviciile bonei. Cu concediul dupa CIC cum e? Te-ai interesat? Parca era un subiect la "legislative" pe tema asta. Mult succes in cautari!
Muuh ce dulce e Akei ... si puiul meu imi infige degetul in buric (numai ca la mine nu e bebe - as vrea eu!) dar ma dezarmeaza cind imi ride strengareste si-mi 'explica' ceva ce numai el pricepe ...
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
crissa71 spune:
Muuh:din cate spui tu n-ar trebui sa fie asa de complicat...!Pupici multi inca odata!Cine stie poate maine poimaine va dau de stire ca mi-am deschis firma cu "bone"!
Madyn:pupici si tie!Cu socializatul mai greu..ca daca ies in parc cu el..asta nu sta o clipa..nu ma lasa nici sa rasuflu dar sa mai stau la taclale cu celelalte mamici...plus ca din cate am vazut sunt f. f. putine...majoritatea vin cu bunicile...
Legat de biserica, da, ma duc dar duminica cu tot familionul...asa pret de 10-15 min...
Si sa stii ca intreb in toate partile....pe cine prind ..intreb!
Am deschis la eu un subiect nou la legislative cu asta...sa vad dac-mi raspunde cineva!!Nu stiu daca s-a mai discutat...poate...dar recent n-am gasit nimic!
Va sarut!
P.s.Am dat o tura la imboldul Mirunei(vezi de-aia te iubesc eu pe tine!!) azi dimineata cu Cipic duopa mine, pe la cele doua gradi din zona...
Una mi-a placut, syper faina, conditii..f. frumos...dar n-au cresa..iar cealalta mai departe ce-i drept si f. f. naspa!!!acolo am gasit loc din septembrie...
O directoare f. naspa, cu figuri....in fine..conditii naspa...Cica-i renoveaza pana-n toamna!
Am intrat la grupa lui Cipic cum ar venii...doamne..ii tineau intr-o incapere mare..pe jos..pe un covor...
Nu aveau nici o jucarie , nici macar o minge..nimic...Urlau unul la altul si atat!
Se plictiseau de moarte....stateau intinsi pe jos...
Mi s-a parut f. f. sinistru....Acolo sa-mi duc eu fiul!?Si tantiiile alea doamne..aveau niste fete...Nu mi-a inspirat nici una nimic..nimic..
Va sarut..mai vorbim ca v-am innebunit!
julax spune:
Acum am reusit sa vad si eu pozele de la intalnirea de pe !3.04.Ce frumoos!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai aparem si noi prin zona ca nu reuseam sa deschid site-ul deloc am reusit pana la urma da numai cu un link dat de cineva direct la o parte a odiseeii ca altfel nu merge.
Multumim de complimente.
Noi suntem bine burtica creste s-a incalzit in sf si la noi si cum a zis e bank holiday adik Flo e liber samb am fost la shopping si am achizitionat una bucata galetica cu lopatele si forme de nisip si una bucata stropitoare mare cu ustensile de gradina in interior pt printesa, duminica am fost plecati vreo 3 ore pe canal la noi in parcul/rezervatie sau ce o mai fi ala iar azi trebuia sa iesim la un picnic dar astia la stiri au zis ca va ploua si vor fi 17 grade si de fapt is 21 asa ca am iesit numai mai dim am fost la tesco si am facut plinul la frigider si apoi am mers cu fata in parc la leagane si s-a jucat apoi cu un bebe catel de numai 6 luni cu o minge si apoi in bocete ca a trebuit sa lasam catelul in parc am ajuns acasa si printesa a fugit direct la nani ca era deja ora 12 ora ei de somn.
Maine iar sta Flo acasa pt ca dim la ora 9 mergem la strea civila sa depunem actele si sa platim taxele aferente iar dupa amiaza merge sa rezolve el un card care ii trebuie pt la munca si cu ocazia asta mergem si noi cu el ca e undeva in sudul londrei si vizitam doua shoppinguri mari tare poate ne gasim si eu si fata niste tricouri mai ieftine si ceva colantzei ei si o pereche de pantaloni mai lejeri mai de vara pt mine, ca astia au zis toata sapt numai 21 de grade la noi deci ne trebuie ceva haine mai de vara.
Avem si poze de weekendul asta daca vreti sa mai vedeti poze cu noi.
iN rest bine burtica creste eu ma rotunjesc pe zi ce trece acu a dat si alergia peste mine hayfever-ul de uk de care sarcina trecuta am scapat vad ca acuma stranut si imi curge nasul de zici ca is super gripata si de fapt e numai de la alergie da asta e nu am voie sa iau medicamentele de aici pt hayfever asa ca inca 8 sapt sper sa rezist, dintii si gingiile ma dor mi se pare o vesnicie pana pe 14 mai cand merg la dentist numai sa faca ceva ca deja m-am saturat.
La Multi Ani Ralu,Iulenca si Martta si scuze pt intarziere!
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani