PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Julax cat mai ai pana vine fetitza? Si cu operatiunea degetel cum mai stati? I-ai scos degetarul noaptea?
Mada Arianna frumoasa!

Eu azi noapte am dormit vreo 3 ore,virusul noro sau rota a atacat din nou (inca n-am ajuns la doctor sa imi spuna care e,la 6 am programare)
David de data asta,pana la 4 dimineata a vomat,l-am calmat cu un supozitor pentru asa ceva,bina ca mai aveam in casa.
Azi dimineata insa s-a trezzit foarte vesel si bine dispus,zicea ca nu il mai doare burtica desi pofta de mancare nu a avut,a baut doar o cana cu lapte.
Nicicum nu am reusit sa il lamurim ca e mai bine sa stea azi acasa,el o tinea intr-una ca merge la gradinita,intr-un final l-am dus fiindca parea bine,sa vad cand merg dupa el ce gasesc.
Educatoarea mi-a spus ca astazi multi copii stau acasa fiindca vomita deci de la gradinita a agatat virusul.
Ca de obicei pica la fix,nu stiu cum se intampla mereu asa,de maine barbatu-mio are liber 4 zile,Golden Week ii spune aici si TOATA Japonia are liber,aveam planuri sa mergem intr-o mini-vacanta,acum o sa stam sa curatam voma si diaree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Stefania imi pare ca ai din nou copilutzii bolnaviori si ca nu mai plecati in vacanta! Sanatate multa va doresc!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mamaluidavid,imi pare rau ca sunteti iar bolnaviori.Sper sa treaca cat mai repede si recuperati voi minivacanta pe care o aveati in plan
Eu am 18 saptamani de sarcina,iar despre degetel pot spune ca am scapat.A fost foarte greu,ne-am chinuit mai bine de jumatate de an,in ultimul timp ii punem degetarul la culcare,desi observam ca nu mai incerca sa-l scoata,iar in a doua seara de Paste l-am lasat fara el.Avem deci aproape o saptamana de cand pot spune ca parca nu am fi avut niciodata probleme.Sper sa nu mai avem nevoie de degetar vreodata,ca am cusut la ele...Ce sa mai zic,ma bucur.Voi cum mai stati cu degetarul?Cred ca veti scapa mult mai usor,caci nu reuseste sa-l scoata nicicum.Sa anunti cand scapati cu bine si de astaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Oau!Nu a scris nimeni azi.
Cu intarziere,LA MULTI ANI,Iulenca!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

La multi ani Iulenca si din partea mea!
Sa fii sanatoasa si fericita!

Sorry pt. intarziere!

La multi ani tuturor sa aveti o primavara frumoasa!

In alta ordine de idei...fetelor eu am intrat in trepidatii...stiti ceva despre legislatie...adica se poate lua concediu de odihna dupa CIC?
Trebuie sa fac ceva ca mai am 2 luni si trebuie sa ma intorc la lucru dar nu am cu cine sa-l las pe Cipic..e vara..cresele sunt inchise...femeie nu gasesc...
Ma gandeam oare nu pot sa-mi iau c. de odihna si apoi un medical ceva , macar pana in septembrie cand se deschid cresele ..sau poate-mi gasesc femeie?
Va sarut si daca stiti ceva spuneti-mi si mie?
Stii ceva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Stefania, poti sa imi spui si mie cate ceva despre virusii astia noro si rota? Cum se manifesta si ce analize trebuie sa faci ca sa-i depistezi? Asta cu imbolnavitul copiilor exact cand vrei sa pleci undeva cred ca e universal valabila. La noi se intampla destul de des asa. Sanatate multa!

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Cristina, eu nu cred ca poti lua concediu de odihna dupa CIC. Stiu ca poti intra in somaj sau sa iei concediu fara plata, dar concediu de odihna in nici un caz.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Crissa,da un telefon la primarie,acolo unde ai depus dosarul pentru CIC si te pot lamuri.La noi sunt crese care au program si vara,asa ca mai intreaba,daca ai in calcul si varianta astaIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Mirela rota este rotavirus si se depisteaza printr-o analiza specifica. Buli a scris acum ceva timp despre asta poate mai intra ea si iti spune. Se manifesta asa cum a descris Stefania.
mamaluidavid sanatate multa la puiuti. In Romania a aparut vaccin impotriva rotavirus, nu stiu prea multe despre el dar poate faci si tu o intrebare la voi acolo.

Noi suntem bine, Akei (asa isi zice el) bine si el cu nazbatii la purtator si cu smetii cand ii spun ca in burta e bebe. Acum cand ma vede cu buricul gol imi infige adanc degetul si daca zic ceva zice candid: "mai mai bebe". Deci fara replica....

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mirela si Julax:sarumana...naspa daca-i asa!!Ce-o sa ma fac?!Cresa deschise si vara?
Muuh:dulce de tot Alexei!Ce frumos....pupici!

Mergi la inceput