PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
nicolica spune:
Salutare mamicute! Adevarat a inviat!
Hop si noi ca n-am mai dat pe aici de multisor.
Multumim pentru urarile de Paste si ne cerem scuze ca nu am reusit sa facem urari la timp, dar ne-am gandit la toate piersicuzele
Si tot cu intarziere le multi ani Gina, Babee si celor cu derivare din Sf. Gheorghe.
A fost foarte frumos de Paste cum a scris si Monica, dar acum Philipica are febra si ii erup doua masele. E un pic marait si euudeja obosita desi e doar ora 9, treaza de la 6. Sper sa pot dormi la pranz cu Philip.
Dragelor va pupam dulce si apasat pe obrajori
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
mamaluidavid spune:
Hristos a inviat livada!
Noi ne-am petrecut taaaaaaaaaaaaare frumos de Pasti,copiii au fost in extaz,am organizat vanatoare de oua (de plastic umplute cu diverse jucarii) si am avut pinata umpluta cu ciocolata multa ,s-au chinuit sa o distruga iar cand au descoperit ce e inauntru au izbucnit toti in cor "woooooooooooooow" .
Adultii s-au delectat cu gratar,MITITEI (preparati de o prietena de aici de pe DC) si diferite bunatati pregatite de mine
Nu rezist sa va spun ultima perla a lui David,cea mai tare de pana acum
Ii schimbam pampersul Patriciei, David langa noi. Observ ca se uita atent si nedumerit cand scoate pasarica: Patricia de ce in loc de putza are FUND?????
Tweety7 spune:
Hristos a inviat, fetele!!
Noi am petrecut Pastele in familie in deplina liniste si armonie. A fost foarte frumos!
Stefania Dulceee foc, David!
Haideti sa va spun doua faze cu puiu meu cel mic si drag, ca voua nu v-am mai povestit-o de mult.
De dimineata amandoua somnoroase, 3 sferturi nedzmeticite. C se taraste aproape de mine, isi lipeste obrajorul rece de pieptul meu si spune suav (de-mi venea s-o inghit cu totul): "Langa tine, mami!" M-am topit si am alunecat din nou in somn cu zambetul pe buze si multa, foarte multa dragoste in suflet.
Si una de ieri. Am gasit intr-o punga de pufuleti o gainutza care se oua. Ousoarele, in numar de 6, mici cat o unghie. La un moment dat le numar si descopar ca-s 5. Ingrijorata, ma uit la C si intreb: "Clara, unde-i al saselea ou?" Domnisoara imi zambeste sugubat si-mi raspunde aproape razand: "ighitzit". Eu, deja panicata: "Aoleuuu! Ia deschide gurita sa vada mami!" Clara intinde manuta si extrage de sub picioarele mele pliate ousorul generator de isterie si mi-l intinde, spunand: "Ute-l, mami. Nu ghitzit Clalutza!" Evident ca m-a lasat masca. Cum i-o fi dat ei prin cap sa ma pacaleasca? Daca de-acum ma minciuneste asa, oare ce-o sa patesc mai tarziu?
Pupaturi la toata lumea!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
julax spune:
Nicolica,sper sa treca curand febra,sa iasa maselutele si sa fie totul cum va doriti
Tweety7,copilasi sunt de multe ori mai surprinzatori de cat ne-am putea imagina
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Tweety Clalutza desteapta,iubareata si sugubeatza
Nicolica va dorim si noi sa treaca febra si sa iasa maselutzele repede si fara tam-tam
Fetele nu stiu daca v-am spus dar Patricia mea are de muuuuuuuult toate maselele si dintii iesiti,cand au iesit exact nu stiu,intr-o zi am vazut-o cu gura plina de masele
La noi azi s-a anuntat cea mai calda zi din an de pana acum,din pacate nu pot profita,am la rufe de spalat,si curatenie,cum a fost sarbatoare zilele trecute n-am facut nimic
Am fugit la treaba!
O zi faina si toata livada!
nicolica spune:
Neata fetele!
Julia, Stefania, am scapat de febra mai trebuie sa erupa maselutele. Sund doua puncte albe usor in relief pe gingie. Azi vad ca e tare bine dispus, sper sa o tina asa ca vreau sa mergem prin oras la hoinarit!!!!
Sefania, grozava faza cu David
Tweety, si Claruta ta e grozava. Se pare ca ar trebui sa nu ne subestimam copiii. Sunt mortali, cum ne surprind ei cu cate ceva .
Va pupam...muuuuuuuuuuua
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
norocuta spune:
Adevarat a inviat!
hop si eu prin livada ..la scris de data asta, ca de citit am mai citit .
Gina unde esti cu cafeaua ca vin si taras de toarta canii...
Pup toate mamicile dragalase cu piersicutele din dotare, dar n-am cum sa nu remarc frumusetile mici din parc (Pumpkin n-am primit inca pozele, s-o fi intamplat ceva cu ele )(multumim pentru postare "din parc"Anasiei ). Cum sa nu remarc un Rares (al Bulinutei)scumpic rau care hraneste gainile cu pufuleti, o Busra "miscatoare" (a lui Bysco) intr-un stil tare cunoscut mie (de la nectarina Nour, cum de la cine?! ), o Claruta (a lui Tweety, cu vila cu tot ) nu numai vorbareata, dar si smecheruta, David al Stefaniei cu replicile lui haioase....lista e lunga, dar memoria mea atat a putut duce pentru azi. Daca imi amintesc revin.
Mamaluinati ce mai faceti voi? Bine ai revenit ca nu ai mai scris de mult.
Noi am fost mai ocupati zilele astea fie cu pregatiri pentru sarbatori, fie pentru finalul de an scolar, adicatelea examene , dar vine ea vacanta...stam prost la capitolul somn.
Nour doarme fix pana la 7 dimineata indiferent ca s-a culcat la 22.00 ori la 00.00. Apoi se "instaleaza" pe fata mea cu degetele prin ochi, nas, etc., imi serveste niste pupaturi pline, ma gadila si daca indraznesc sa desfac un mm pleoapele incepe sa vorbeasca, chineza veche evident, si gata. Hai la joaca !
Nu vrea sa bea lapte nici dupa intarcare, nu stiu ce sa ii mai inventez. Multumesc lui Dumnezeu ca accepta iaurt, branzica, cereale/paste cu lapte.
Cristina_ioana si-a schimbat Luca "programul de baut lapte peste noapte"?
S-a trezit Nour si ma striga "Dado, Dadoo" (ca mama nu zice decat cand are chef de misto).
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ma bucur sa aud ca v-ati distrat bine de pasti. Noi nu am facut cine stie ce ca na suntem numai noi si eu cu burtica am zis ca nu are rost sa ma agit f tare, am vopsit oua a ciocnit si Ari primul ei ou rosu si am petrecut o zi la aer in gradina sambata ca a fost vreme frumoasa si am taiat si iarba si am scos toate jucariile afara.
In rest alaltaieri am fost la spital la control bebe e ok e deja cu, capsorul in jos si a zis medicul ca in sf nu mai trebuie sa merg la spital decat cand nasc deci am scapat de drumul cu trenul si caruciorul dupa mine si etc pana la spital mai am doua vizite local la moase si apoi la 41 de sapt in caz ca nu nasc pana atunci.
Si am profitat ca a facut medicul un eco scurt si l-am intrebat daca vede ce e bebe si mi-a zis ca da si m-a intrebat daca nu mi-au zis deja si am zis ca da dar au zis probably si ca na daca vede si imi poate spune si a zis ca da e fetita. Deci o sa avem doua printese.
Ieri am implinit 32 de sapt mai sunt 8 vai mi se pare ca trece asa greu timpul, nu mai am rabdare sa venim acasa in formula completa.
Vreau azi sa ma apuc sa fac listutza cu ce mai avem nevoie pt bebe in primele saptamani si sa ma apuc sa scot ce am de la fata de prin cutii si saci si sa fac un inventar si sa pregatesc bagajul de spital sa fie totul din timp pregatit sa nu alergam in ultimul moment dupa una sau alta.
Martea viitoare mergem la starea civila sa depunem actele. Si apoi pe sapt urm vreau sa merg sa probez rochitica aia si sa vad cum se aseaza sper sa fie ok si sa imi stea bine. Daca nu am sa incerc sa caut ceva sa se potriveasca mai de ocazie. Da sa speram ca e ok rochita si scap rapid.
Mai avem aici poze mai noi daca vreti sa vedeti si aici poze de la pasti.
Tre sa m,a gandesc deja cam ce antreuri sa pregatesc pt data de 24 si sa vad cam cata lume vine sa stiu cam cat sa gatesc ca vreau sa fac din timp ca sa nu stau atunci prea mult la bucatarie si sa incerc chestii cat mai usoare ca nu ma simt in stare sa stau sa gatesc cate trei zile in bucatarie ca altfel pe 24 am sa mor de oboseala.
Cam atata vesti noi de la noi, pupici la livada si la piersciutze si mai trec sa vad ce mai ziceti.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani
Tweety7 spune:
Julax, Nicolica, Norocutza, Stefania
Mada mi-amintesc perfect de tine cand erai insarcinata cu Arianna. La fel de nerabdatoare erai si atunci, doar ca pe langa asta mai intervenea si plictiseala, de care acum (din fericire) nu mai ai parte. Si ne sustineam reciproc, fiindca la fel simteam si eu. De-atunci mi-ai picat cu tronc, de-atunci am simtit ca se leaga ceva intre noi. Vin si acum sa te sustin si sa-ti spun ca timpul se va scurge oricum (mai repede pentru unii, mai incet pentru altii) si va aparea cea de-a doua printesa sa va umple inimile de bucurie, la fel cum o face si Arianna zi de zi. Te pup si fii tare, ca mult nu mai e!
P.S. Am vazut pozele. E adorabila printzesica si-mi place la nebunie locul de joaca pe care i l-ati amenajat!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
julax spune:
Intram si noi putin,se pare ca sarbatoiti din plin 1 mai.Noi am sarbatorit acasa.De fapt eu am fost la coafor(nu mai reusissem msa ajung cam de mult),Alex mai mult pe afara ca vremea ne-a permis.La noi pe strada nu sunt prea multi copii de varsta lui,dar daca prinde vreo unul nu mai existam pentru el.Abia astept sa vina surioara sa aib acompanie constanta Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica