PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
PASTE FERICIT!
Sarbatori fericite si piersicutze sanatoase si la fetele care astepta bebe 2 sarcina usoara in continuare si nastere usoara, bebe sanatos si papacios!
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani
Muuh spune:
Dragele mele va urez si eu UN PASTE FERICIT!!
si daca printre noi sunt si mamici de alte confesiuni le urez si lor ce ar fi frumos sa le urez in traditia lor.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
mamanati spune:
VA UREZ SI EU UN PASTE FERICIT! CALDURA SI LINISTE SUFLETEASCA! SANATATE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE!
P.S. Sper sa ne mai primiti pe aici si pe noi, desi avem o groaza de absente.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
map spune:
Hristos a inviat!
Pentru ca in Germania o zi normala de munca, nimeni nu-i liber am trecut si eu ca de obicei pe sa va salutam Voi sarbatoriti inca ce fain. Aici joi este deja inaltarea.
Ieri am avut si noi o adevarata zi de Paste, cu oua rosii, drob, miel, pasca si cozonac. Desi eu nu pap miel Nicoleta a gatit o fripturica delicioasa asa ca am papat de am cam intrecut masura A fost o zi insorita si calda, piersicutii Philip si Robert s-au jucat cat se poate de frumos si s-au inteles de minune. Din pacate le-am dat somnul de amiaza peste cap si apoi am cam avut fiecare de tras dupa asta dar a trecut. Avem si cateva poze de ieri dar inca nu s-au incarcat, o sa le pun zilele viitoare!
Va pupam si va dorim sarbatoare minunata si o zi libera cat mai relaxanta!
Iulia nu suntem ruda, ne stim de aici de pe forum de la mamici. Ne-am intalnit odata in vara si de atunci ne tot intalnim cand avem vreme Piersicutii se inteleg se pare foarte bine si noi parintii la fel
Monica 28+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Bysko spune:
Intru cu intarziere, k zilele astea am fos cu Busra.
Va urez sarbatori fericite in continuare si sa aveti parte de o vacanta cat mai frumoasa!
greiere spune:
Hristos a inviat! Urez tuturor piersucutzelor sa aiba parte de multa sanatate si mamici voioase. Mamicilor cu BB2 le doresc sarcini linistite si fratiori/surori ascultatori.
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami
julax spune:
Adevarat a inviat!Am fost si noi pe la nasi ,pe la parinti,au venit si niste prieteni pe la noi si cam atat.A fost frumos
Map,merci de lamuriri.foarte frumos ca ati pastrat legatura
Un paste fericit tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
crissa71 spune:
Hristos a inviat!Sa fiti sanatosi si fericiti!
Numai bine la toata lumea!
Va pupacesc pe toti!