PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Babee da curajoasa mai esti. Bravo tie. Tu esti din Buzau? Poate am fost colege de scoala. Eu saptamana viitoare sunt in Buzau la mama poate ne vedem daca stai pe acolo?

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Babee, drum bun!
Fetelor, am si eu o intrebare: oare piersicutele noastre au voie carne de miel? Voi ce stiti? Eu una nu prea mananc, doar drobul imi place tare de tot, dar in mod sigur fii-mea, pofticioasa cum este o sa ceara, asa ca va rog, lamuriti-ma si pe mine daca e ok pentru varsta lor. Multam mult.
Map, nu te mai nelinisti asa tare, poate ii ies caninii sau altceva, se regleaza el cu papa, tu stai linistita!
Julax, felicitari pentru fetita! Cred ca esti tare fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Genie,Suntem fericiti,bunicii si mai si,e ...
Am inteles despre carnea de miel ca ar fi toxica,au maine vreau sa-i dau creier de miel fiert(ma gandesc ca nu o fi bai),dar inca nu stiu ce sa zic de drob.Poate ne spun alte mamici...
Babee,drum bun.Esti o curajoasa
Map ca esti foarte harnicuta.Sper sa-i revina pofta de mancare lui Robert,ca e cam neplacut asa,am trecut si noi o perioada scurta prin asta.
Mamaluidavid,mi se pare destul de scurta perioada de 2 saptamani,noi ne chinuim de luni bune,acum il folosesc doar inainte de culcare,dar nu mai incearca sa-l desfaca.Poate ca a contat si faptul ca nu l-a putut da jos(in cazul vostru),oricum cred ca se renunta mai usor la suzeta.Cred ca zilele astea vom incerca sa renuntam la degetar,sa vedem cum va fi....Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Genie sunt unele scheme de diversificare in care se recomanda carnea de miel inainte tuturor celorlalte. Se pare ca fiarta este cea mai usor digerabila si in plus cea mai putin "suspecta" dpdv chimicale. Oile nu pot trai in spatiu inchis. Noi nu suntem mancatori de miel in general dar anul trecut de Paste i-am dat si lui Alexei.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Vrem sa va uram si noi Paste fericit si tot ce va doriti. Azi sau maine plecam spre Snagov si nu stiu cand mai reusesc sa intru (cand om reusi si punem net sau cand om mai veni pe acasa), deci sa nu ma dati disparuta. O sa imi fie dor de voi; sa nu ne uitati!
Multi pupici tuturor!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat sa va urez "Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Fie ca sfintele sarbatori pascale sa va aduca lumina in suflet si multa sanatate!"

Am fost cu piticul la analize si iar a iesit o anemie usoara, dar o sa vedem dupa sarbatori ce ne mai zice si dr., deja nu ma mai impacientez inainte.

Eu nu promit ca mai reusesc sa intru pe forum pana pe 5 mai, pentru ca vom avea vacanta de Pasti si poate plecam pe undeva.

Va pup pe toate, fara exceptie si pe piticii vostri!

Sa ne vedem cu bine dupa sarbatori!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Dragi si frumoase mamici de pitici si mamici cu burtici, am intrat sa va doresc

PASTE FERICIT!

Am vazut multe piersicutze frumoase si le pup pe toate!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dragi mamicute,

azi am intrecut masura si am stat cam mult pela bucatarie dar am cam terminat, maine stau cu baietii mei si poimaine mergem in vizita la Nicolica si la Philip sa ciocnim oua rosii de Paste!

Va uram si noi din tot sufletul Paste fericit, o primavara minunata, multa lumina si caldura sufleteasca! Sfintele Paste sa va gaseasca sanatosi si plini de voia buna!

Pupam toate mamicile si piersicutele si sa ne auzim sanatosi saptamana viitoare!

Gabriela drum bun si o perioada cat mai placuta in Romania!

Monica 28+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Doniro,sper sa va fie bine la Snagov
Gina,concediu placut.Si lui Alex i-a iesit la analize ca e usor anemic,dar nu e mare bai.Numai bine!
Consi, si de la noi.
Map,bine ca ai reusit sa termini cu bucatareala.Am si eu o curiozitate,tu si Nicolica sunteti rude sau doar prietene?Ca am mai vazut si poze cu voi,iar acum cu ciocnitul oualor in prima zi de Paste...intreb si eu
Un PASTE FERICIT si de la noi.
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare la toata lumea!

Vreau sa va urez UN PASTE FERICIT!

Noi suntem bine, crestem. Nu am mai intrat, ca am avut extrem de mult de munca. Acum gata a trecut. Saptamana viitoare plecam cateva zile in Bulgaria, iar peste inca o saptamana plecam in Grecia pentri 2 saptamani. Abia astept. Merge si mama cu noi. Sper sa ne odihnim si sa avem vreme frumoasa. Vom pleca si noi cu masina, in avion nu ma sui nici sa ma tai.

Babee drum bun acasa! Esti o curajoasa!
Va pup si ne mai auzim mai spre vara.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput