PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Gabriela ai grija pe drum! Nu ai pe numeni sa te ajute? Un var/cineva din tara, care sa ia avionul pana la voi si sa veniti impreuna? ai mai facut drumul singura pana acum? Daca ai mai dat detalii imi pare rau ca nu le-am retinut

Mirela, noi suntem 2 pasarele calatoare. La plimbare mergem in tara piticilor in week-end ca parcul de la noi e infernal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Multumim tutror fetelor pentru aprecieri! Va pupam pe toate si fug ca azi sunt ocupata rau la munci!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Revin sa spun ca Busra e mortala!!!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!
Zilele astea de citit am citit insa de scris nu am mai reusit...de lene
Din ce imi aduc aminte

Bulinuta super tare faza cu adormitul la tuns! Razvan frezat si ma bucur muuuuuuult sa stiu ca sunteti bine
Tweety casuta,sa o foloseasca Clara cu drag
Babee drum bun!
Muuh felicitari pt. baiat,stiu ca nu iti doreai pereche!
Julax operatiunea "degetel" am reinceput-o in forta de 1 saptamana,cand a facut varicela am cedat fiindca de la mancarimi nu putea dormi noaptea asa ca i-am lasat degetul sa se linisteasca,am gresit rau de tot,trebuia sa ascult de barbat ,cand am pus degetarul din nou a facut crize,abia l-a acceptat.
Acum,dupa 1 saptamana nici nu il mai observa,nu mai trage de el,nu mai incearca sa il dea jos. Mai avem 1 sapt.,pe prospect scrie de aprox 2 sapt. trebuie purtat mereu.

Azi fiica-mea a avut limbarita ca niciodata ,a exersat TOATE cuvintele pe care le stie si ...stie o gramada,nu stiu ce a avut dar mi-a facut capul patrat,de cand a deschis ochii nu i-a tacut gurita decat cand a facut nani de amiaz,si atunci printre povesti (spuse de ea) a adormit.
Eu trebuie sa incep pregatirile,duminica CICA ne petrecem si eu n-am nici un gram de chef sa fac nimic,dar asa a dorit al meu sot,sa invitam toti vecinii+prieteni la ultimul Paste petrecut aici (in iulie ne mutam)
Prea multe nu o sa fac,ma bazez ca avem vreme faina si facem gratar afara,un tort ,alte dulciuri,cateva salate si aperitive si gata.

Eu va doresc de pe acum Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata pe la pranz
bysko am vazut Busra...mortala
Babee sa nu bei red bull ca iese urat cu bb..ti-am mai scris si doua vorbe pe mes
muuh si eu ziceam clar ca iese leu , aveam dpn pe 6 august cine s-a gandit ca o sa nasc cu 3 saptamani mai devreme? sanatos sa fie si restul nu mai conteaza
mamaluidavid petrecere frumoasa si nu te obosi prea mult, pupa piticii
pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute,

am venit si noi acasa, am fost la dr. BB 2, pe care pana la urma Luca il va chema, este un bebeloi spune dr ca are deja 1400 de g dar eu in masuratorile lor nu prea cred. Si sta de-a curmezisul, capul pe undeva prin dreapta si picioarele prin stanga mai jos. Is curioasa daca se va intoarce. Oricum merg pe cezariana din start de data asta asa ca nu conteaza cum sta.

Eu is iar disperata cat de prost papa Robert. Nu vrea sa pape deloc ce-i gatesc, macar ciorbitele ce le pana acum manca Ieri dupa aproape 3 ore de stat afara si de joaca si alergat, ore in care nu papase nimic afara a vrut sa bea numai lapte. As vrea sa ceara si altora papa cum spuneti voi dar nici gand. El urla apte, apte, bea o sticla si mai vrea una. Plus ca nu vrea decat de la mine, de la tati nu vrea deloc Acum ii s-a pus pe niste cartofi facuti la cuptor dar care mie nu-mi convin ca-s din aceia care au ceva ulei pe el. Sper sa-si revina repede ca altfel ma dispera. Si noroc ca vine mama, ca eu una am momente cand nu mai rezist la toanele lui. Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat de la viroza din iarna, pana atuncimanca super, echilibrat, fructe si de toate. Nu as vrea sa maapuc sa-i dau nu stiu ce vitamine.

Va pupic, merg sa vad ce oua rosii cu foi de ceapa imi ies

Monica 28+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Pana la urma mi-am amintit aseara ce vroiam sa va intreb.
Vreau sa merg cu puii mei cateva zile la mare ca mi-e dor, n-am mai fost de 7 ani jumate la marea noastra.Nu e cazul sa facem plaja sau altceva, doar sa ne plimbam pe faleza.Stie cineva vreun hotel de 4 stele curat unde ma pot duce cu ei?Gonul poate tu stii ceva.
Si...la mine e normal sa fac un drum Viena-Buzau asa ca nu sunt la primul.Am facut cu Phillip de 3 ori, cu doi o singura data singura si de 3 ori cu totii,iar acum zic eu ca n-ar fi bai, tot drumurile alea sunt

Map calma calma sa fii si va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Gabriela sunt mai multe hoteluri si in perioada aia cred ca sunt goale- uite un link: http://www.tourismguide.ro/html/orase/Constanta/Hotel_Mamaia.php

ica unul cu hoteluri in oras: http://www.rezervarihotel.ro/hoteluri/serviciu-list3/oras-Constanta/hoteluri-4_stele-Constanta.html

hotelul lui Hagi:http://www.rezervarihotel.ro/hoteluri/serviciu-cauta2/hotel-177/hotel-Hotel-Iaki-Mamaia-Mamaia.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Bysko daca o sa ajung prin Tara piticilor te anunt din timp.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Gabriela ce curaj pe tine sa pleci cu tri piticisg. Noi vom merge in septembrie cu sotul si va fi si mama si ma iagroaza cum va fi. Vrem sa stamin tara cam 6-7 saptamani,abia aspet. Numai la must cu nuci visez deja

Monica 28+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput