Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sunt mamica de baiat de mai 2004 si fetita de iunie 2007 :) ... am intrat doar sa urez la mamici si burticutze nasteri usoare si necomplicate si bb-lusi sanatosi, papaciosi, necolicosi si cu somnul dupa ei :) Tot binele din lume mamici de mai-iunie 2008!

Ah, si sa nu uit: copiii de mai-iunie sunt cele mai reusite minuni! ... toti copiii sunt minunati, dar de mai/iunie sunt cei mai ce! ;) Sanatate!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Chowpersa si cealalta mamica de mai miunie 2007, ce dragut din partea vostra sa intrati pe forum sa ne faceti urari!!
Multumim.
Doamne, ce emotii sunt! Sa ne rugam ca bbeii sa vina la termen si sa nu existe probleme!

Azi am fost la Baby expo, pe Alina Anto nu am vazut-o, din pacate, dar m-am intalnit cu Elenuca.
Cum am prins-o am facut pozica impreuna! O pun pe contul meu sa o vedeti si voi, daca vreti!!

Fetele, eu nu am rezistat mult, mi-am luat doar 2 cearceafele simple cu elastic si unul dublat cu PVC de pus dedesubt, ca protectie.
E mai bun decat un plastic simplu ca nu transpira copilul, si prootejeaza si salteaua.

Mi-am mai luat toate produsele de baie, uleiuri etc de la Sanosan, o crema de vergeturi pentru mine.

La Mustela nu mi s-a parut cine stie ce, aveau crema de vergeturi la 60 RON, iar in farmacii am vazut-o la 50 si ceva. La ce bun sa vii la targ sa o iei mai scump. Iar promotia lor cu lac de unghii cadou sau gel de spalat fata in caz ca iei produse de mai mult de 100 RON nu o inteleg.
Cui ii trebuie lac de ungii de la Mustela???

Mi se cam facuse cald si rau, asa ca am plecat.

Va pup pe toatele. Asteptam vesti de la YANNIA

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

Sunt mamica de baiat de mai 2004 si fetita de iunie 2007 :) ... am intrat doar sa urez la mamici si burticutze nasteri usoare si necomplicate si bb-lusi sanatosi, papaciosi, necolicosi si cu somnul dupa ei :) Tot binele din lume mamici de mai-iunie 2008!

Ah, si sa nu uit: copiii de mai-iunie sunt cele mai reusite minuni! ... toti copiii sunt minunati, dar de mai/iunie sunt cei mai ce! ;) Sanatate!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Pupici, multumim, multumim!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, lipsesc si eu o saptamana (ca de obicei) si uite ce gasesc la intoarcere! Nu mai suntem numai burtici , ci si mamici cu bebici. Nu-mi venea sa cred, si mie mi-au dat lacrimile cand am deschis penultimul capitol si am vazut !

Ina felicitari , multa sanatate tie si lui bebe Gabriel si refacere rapida. Si eu tot 2.400 Kg am avut si am fost un copil foarte sanatos.

Yannia facem galerie, sa fie totul bine! Si eu retinusem ca Yannia locuieste in State.

Fetelor saptamana asta ati batut recordul, prima data cand pierd sirul, am citit asa pe sarite ca nu am mai avut cand sa tin pasul! Eu la servici nu pot intra, apoi am avut o saptamana destul de incarcata si acasa. Mi-era dor de voi!

Leelo nu visezi si la mine cand nasc pleeeaase ! Ca vad ca te pricepi.

Simonix imi pare rau sa aud de mancarimi! In legatura cu crema respectiva, uite un site bun in care apar toate medicamentele si substantele si efectul lor asupra lui bebe, tot de la cineva de aici l-am salvat : http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?DrugId=92&TradeName=Zyrtec&TradeId=854
Mie imi place mult cum suna limba polona, de cand eram mica si ma uitam la seriale, le mai tineti minte Norii negri si Nopti si zile. ne tot chinuim, si eu si sotul sa facem rost de ele, ca ne aduc aminte de copilarie.

Gabita imi pare rau ca nu te-au avanstat, cum zicea si Laura, mi se pare o mare nedreptate! Parca nu ai fi muncit si nu ai fi contribuit acolo ca toti ceilalti! Uite pe mine m-au avansat incepand cu luni, desi mai am o luna doar de mers la servici. La noi se avanseaza cand te baga in training, am zis ca sigur nu ma mai programeaza si pe mine, ca mai am numai o luna, s-ar putea nici sa nu termin trainingul. Dar iata ca mi-au facut o surpriza placuta Ne avanseaza pe toti din echipa, la o treapta superioara si mi-au zis ca ar fi fost nedrept sa ma lase de izbeliste. Bine ca nu prea ma incalzeste salariul marit, pentru ca indemnizatia de maternitate se calculeaza facand media veniturilor din ultimul an, insa tot e bun, pentru intoarcere. Apoi compania se obliga 6 saptamani de dupa concediu sa imi plateasca o parte din bani, completare la indemnizatia de la stat, ca sa ajung la salariul meu actual. Deci tot e bun
Macar atata veste buna am avut saptamana asta.

Emycor eu toata ziua pandesc un sughit ceva, insa nimic, doctorita mi-a zis ca atunci cand simti sughitul e intors cu capul in jos. Si eu toata ziua ma chinui sa il conving sa se intoarca. Deocamadata nu simt nici un sughit.

Miss Parker si eu mi-am luat pompa de san Medela, electrica cu baterii, sper sa fie buna. Aveti idee asta electrica cum se sterilizeaza? Oricum inca nu am primit-o abia am comandat-o de pe Amazon, poate vine si cu un set de instructiuni. Nici eu nu voiam sa iau la inceput, insa o prietena m-a sfatuit sa imi iau, ca ea s-a trezit urland de durere noaptea, nu iesea laptele, bebe nu sugea, era noaptea la ora 2 si nu stia ce sa faca. Asa ca umbla sotul ei de nebun sa caute o farmacie deschisa. A gasit pana la urma, a luat o pompa, nu mai stiu de care de 80 de dolari care nu a fost nici buna pana la urma. asa ca s-a dus ea a doua zi si si-a luat la 20 de dolari, cea mai ieftina, manuala care a mers perfect. Deci inca o poveste care confirma ca ce e scump nu e intotdeauna eficient.
Si bebele meu avea la 30 de saptamani 1.5 kg, referitor la ce zicea si puputi, deci al meu e cel mai mic, dar doctorita mi-a zis ca e in grafic, in orice caz in ce priveste inaltimea mea, mi-a zis ca la 1.50 m nu am sa fac un gigant in nici un caz, chiar daca tati e destul de mare.

Cleo si eu am doi butuci in loc de picioare, am citit cu interes toate sfaturile, o sa le aplicam si noi Mutumim! de unde ma laudam ca dorm tun, e a doua noapte in care ma trezesc pe la 3-4 si umblu prin casa. Mai rau e ca nu pot sa adorm la loc pentru ca trebuie sa merg la scarbici. Azi poate am sa prind si eu macar o ora de somn, ca maine ne apucam de cumparaturi. Gata, nu mai merge, vad ca s-a dat drumul la nasteri, deci trebuie si noi sa ne pregatim.

Mai revin...

Doloress 31+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, acum am ajuns si eu acasa si sunt foarte obosita. Laura nu am mai ajuns la baby expo, am dat o fuga la ikea cu sora mea (m-am uitat la fotolii), apoi am luat cate ceva de la miniblue din carrefour si am fost la plimbarica prin Herastrau....iar acum simt ca imi pica burta.... Cred ca am exagerat putin cu mersul pe jos...Azi nu mai ies din casa, poate doar pe seara cand se mai racoreste..ne ducem cu tati la o inghetata...

De vreo doua zile am o stare...nici nu stiu cum sa va explic.. Nu ma doare nimic, sunt fericita, sunt bine, dar imi vine sa plang....si as plange toata ziua.... Eu nu sunt plangacioasa si n-am avut probleme nici in timpul sarcinii... Sper sa-mi treaca repede pt ca ar fi pacat...doar e cea mai frumoasa perioada din viata mea!

Va pup, merg sa-mi fac un dus mai rece, sa ma racoresc. Si sper sa nu m-apuce plansul...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

Ina felicitari pt, sa fie sanatos. recuperare rapida.
yannia...iti tinem pumnii si iti facem galerie .
vreau si eu parola....pls.
fetelor mie mi-a curs o secretie maronie, cateva firicele. ce sa fie? oare pt ca am facut efort? vi s-a intamplat?
pupicei

iulia 34s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Elenuca si LAurica, ce frumos ca v-ati intalnit si ce gravidutze dragutze sunteti!

Alina_anto si eu sunt in aceeasi situatie de vreo doua zile am o stare proasta, de nervoi, inexplicabila. Pe de o parte sunt constienta trebuie sa fiu fericita si am si de ce, pe de alta parte probabil din cauza ingrijorarii legate de nastere, frica de necunoscut, habar n-am....am o stare de-mi vine sa-i strang de gat pe toti!

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, ti-am trimis parola.
Nu stiu ce sa zic de secretie. Mai bine stai cumintica. Vezi daca se repeta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by alina_anto
[br

De vreo doua zile am o stare...nici nu stiu cum sa va explic.. Nu ma doare nimic, sunt fericita, sunt bine, dar imi vine sa plang....si as plange toata ziua.... Eu nu sunt plangacioasa si n-am avut probleme nici in timpul sarcinii... Sper sa-mi treaca repede pt ca ar fi pacat...doar e cea mai frumoasa perioada din viata mea!

Va pup, merg sa-mi fac un dus mai rece, sa ma racoresc. Si sper sa nu m-apuce plansul...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Ali, stai linistita,eu zic ca e normala starea asta pentru ca in subconstient ai un stres legat de nastere, de toate schimbarile astea, chiar daca nu constientizezi. Si in plus hormonii etc.
Si eu mai am uneori o stare de gol asa nesuferit. E firesc, zic eu.

Babyname, dragutza, nu stiu ce sa zic de firicele maronii. Eu mi-as suna doctorul. Asta e unul dintre semnele nasterii.

Alysh

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alinelor, cred ca e normal asta cu starile nervoase si cu plansul. Stresul iese la suprafata si se manifesta si el cum poate. V-a emotionat si vestea cu Ina, nu stiti ce va asteapta, frica, nerabdarea, apropierea monentului...toate la un loc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput