Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
Lorich spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Sunt de la mamici de mai-iunie 2007 acum capsunele in scutecele si am auzit ca au inceput sa vina BB-ii si la voi si astfel mi-am adus aminte de trairile noastre cu un an in urma si am simtit ca trebuie sa vin si sa va urez la toate : NASTERE CAT MAI USOARA SI BB-I SANATOSI SI FRUMOSI.
Povestea nasterii unei minuni sau Minunile exista!!!
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Multumim si Doamne ajuta!!!!
Vazut poze cu baiat gigea
Lori 32+ asteptand un bebe Robert
YLARI spune:
Wow, ce mi-e teama, Yannia avea acelasi DPN cu mine!!!!!!!!
Yannia, tin pumnii, si Eva la fel!!!! :)
Ce bebelushi grabitzi avem, fetelor!!!!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Alysh spune:
YANNYA, SUNTEM ALATURI DE TINE!!! NASTERE USOARA.
Multumim mamicilor de mai-iunie 2007 pt urari.
Eu am dormit iar o ora jumate: ma trezesc dimineata, iau micul dejun, fac o tura prin casa si ma culc si m-am trezit si prost dispusa, nu stiu de ce
Alina 36+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
YLARI spune:
Fetelor, ajutoooor!!!
Stiti cumva unde pot gasi ce inseamna simbolurile de pe etichetele hainutzelor??? Nu radeti de mine, please.
Am intrat in panica si nu vreau sa fiu prinsa nepregatita. Tati monteaza acum etajera ptr bebeluna si eu vreau sa spal toate hainutzele, sa le calc si sa le pun la locul lor :) Si nu vreau sa fac nefacute, sa ma trezesc ca stric hainutzele
Multumesc frumos!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
MissParker spune:
alexutza75, da, bebele nostru e mai bine dezvoltat decat graficul, dar la noi in familie cam toti baietii au fost asa: grasunei si cu capul mare. Sa am noroc sa-l scot cu bine, atat imi doresc! Si tu ar trebui sa te grabesti cu bagajelul, mai bine sa fie totul pregatit oricand decat sa te ia ca din oala si sa te trezesti ca nu ai cumparat strictul necesar. Si mai menajeaza-te!!
puputi, hai ca era cazul sa mai apari si tu, noroc cu Ina78 care te-a mai zguduit putin . Eu sunt cu o saptamana mai departe ca tine si Daviducul meu tot 1,5 kg are, iar mie doctorul mi-a zis ca e mai mare decat graficul, dar eu zic ca e ok, nu vom naste niste uriasi, nu?
cleo, picioarele umflate se dezumfla daca stai mult cu ele in sus (eh, nu prea in sus, ma intelegi tu ), adica pe masa, frumusel, relaxat, sa circule sangele inapoi mai bine... Si dusuri reci pe gambe dupa ce te speli normal.
CHOWPERSA, esti o draguta ca te-ai gandit la noi Ti-am citit povestea si m-am bucurat de minunea pe care ti-e dat s-o traiesti!! Toate cele bune in continuare!
Yannia, tinem pumnii la maximum, sa fie totul bine si sa te intorci cu vesti bune!
leeloo, visul tau chiar ca a fost premonitie curata :-)
Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
monik16 spune:
Buna fetelor!
Sunt uimita de cum au inceput sa curga nasterile...
Yania nastere usoara si bb sanatos!
Eu ma gandesc ca pt. mine e inca prea devreme dar o sa o las mai moale cu curatenia... Sper ca muncitorii astia care imi renoveaza apartamentul sa termine pana la Paste!
Mi-am cumparat si eu cam tot ce trebuie pt. spital... Am vreo 5 camasi de noapte si o pijama, 3 halate, 2 mai subtiri si 1 mai gros. Dar hainele pt. bb nu le-am spalat ca nu prea am unde sa le usuc...Si e atata praf...Asa ca astept sa termin cu casa.
Abia astept sa vina fetele care au nascut si sa ne povesteasca experienta lor! Sunt sigura ca amandoua si bebeii lor vor fi bine!!!
32+ Sara-Maria
socrate spune:
Au inceput nasterile. Eu cred ca barza la intoarcere din tarile calde s-a oprit la Constanta. Pare a fi o epidemie.
Cleo, eu cu picioarele stau muuult mai bine de cand stau potolita. Raspunsul invariabila al doctorilor a fost :fara zahar si fara sare. De cand am luat Low Salt-ul ala, stau muuult mai bine si la acest capitol. Cu zaharul recunosc ca m-am enervat. Tot timpul am grija, am grija si acu ca sunt si eu gravida si pot baga dulciuri, cica sa nu, eeeei nu merge asa. Deci am dat ignore. Glicemia e foarte buna, nu a crescut un gram de cand am ramas insarcinata, nu am luat decat 12 kg spre 13 acuma, deci sa ma mai lase in pace daca vreau si eu sa mananc o ciocolata ceva. Zau asa. Si la ultimul control mi-a zis doctorita sa nu mai beau sucuri draga, dupa ce ca beau numai Pfanner, ca ar fi mai natural, nici asta. E eu nu pot sa beau numai apa plata si ceaiuri. Deci mai alternez. Fitze si figuri. Nu cred ca e chiar asa.
gabitza si alina mersi de instructiuni, am intrat pe contul comun, am luat numere de telefon. Nu am trimis inca numarul meu ca nu stiu sigur ce telefon iau cu mine la spital. Detin 2 numere de servici si 1 numar personal. Cand ma hotarasc trimit si eu.
Nu cred ca ma car cu laptopul dupa mine, asa ca probabil trimit si eu SMS.
Eu stau prost rau de tot cu arsurile. Toate ca toate dar asta a fost laitmotivul sarcinii mele. Daca mai ramane ceva din esofagul meu, va fi mare minune. Si vreau sa va spun ca am incercat toate variantele de mancaruri, cu pauze, fara pauze inainte de somn, cu plimbare, fara plimbare, tot un drac e. Noaptea fara 2 pahare de lapte inainte de culcare si 2 Rennie cand ma trezesc in mijlocul vulcanului nu se poate.
Azi mergem la Hard rock cafee si papam acolo. Ma scoate tati in oras.
Sa vad ce bunataturi pot manca
Apropo de dulciuri eu am o singura pasiune de inghetata : lamaie. Ghici ce: nu se gaseste pe nicaieri. Am niste draci de numa-numa.
Aveti grija si stati cuminti ca sa nu fortam aripile berzei ca inca mai au bebeii de stat in burtici.
Apropo de asta, cica tb sa se lase burta ca sa respiram si noi. A voastra s-a lasat? Ca a mea nu. Si nici aia cu miscatul mai putin nu e valabil. Doar ca se resimte mult mai tare. Chiar se vede piciorul, cotul, fundul, e tare haios, doare numai cand impinge in coaste, ficat, vezica.
Si mie imi place baia in cada cu multa spuma, dar nu am mai facut asta de luni de zile, ultima data am avut un ghinion imens si mi-a trecut. Eram foarte maraita si am zis ca e singurul mod sa ma relaxez fara a bate motanul sau sotul, care era primul in calea mea.
Mai mergea masina de spalat, era la stors, eu m-am bagat in cada.
Am inceput prin a avea un carcel la picior de am zis ca fac pe mine (nu era un dezastru ca tot eram in cada), am stat cuminte si am asteptat sa treaca. Dupa aia a sarit furtunul de la masina (dupa 3 ani de cand nu s-a intamplat asa ceva) din teava la care era conectata pt scurgere, si s-a umplut toata baia de apa. Eu am dat drumul la apa din cada, l-am strigat evident pe tati sa ridice furtunul de pe jos, dupa care m-a ajutat sa ies. Dupa care am strans toata apa aia. Credeti-ma ca dracii mi-au trecut.Dar si cheful de baie, si curajul de a mai incerca.Asta asa ca poveste de sambata
pupici mai intru seara,pana atunci poate avem noutati de bb nr.2
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
monik16 spune:
am intrat si eu pe contul comun de mail si mi-am lasat nr acolo. Am si notat vreo 11 nr. cred ca ajung...
Gabitzam multumesc pt. mail... e a doua oara cand iti cer parola .
Sunt mai aeriana.
Fetelor, sa nu luati tot de la baby expo, sa mai lasati si pt. mine pt. maine...
32+ Sara-Maria
gabitzam spune:
Am fost si m-am tuns si ma simt mai usoara cu cateva grame
Am deschis sa vad daca e vreo veste despte Yannia. M-am uitat si la gravidutele de Constanta si vad ca nici ele nu stiu nimic. Si mi-am mai dat seama ca Yannia nu este in Romania, si pe lista noastra e trecuta cu un doctor si spital care suna a State.
Una din fetele de la Cta vorbise cu cateva zile in urma cu Yannia si avea tensiune mare(16), ma intreb daca asta ar fi putut declansa nasterea mai repede.
Anul asta sarim peste BabyExpo, ca am cam luat ce-mi trebuia. Si stiu ca e aglomerat si caldura si nu mai rezist.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla