Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Alinelor, cred ca e normal asta cu starile nervoase si cu plansul. Stresul iese la suprafata si se manifesta si el cum poate. V-a emotionat si vestea cu Ina, nu stiti ce va asteapta, frica, nerabdarea, apropierea monentului...toate la un loc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Ai dreptate, Gabitza! Nu mai pot de nerabdare, in acelasi timp vreau sa stea bebe cat trebuie in burtica. Si in acelasi timp ma macina sute de intrebari legate de nastere....de aici probabil starile astea ciudate.
In plus citesc si "MAdame Bovary"...super trista, imi alimenteaza depresia....

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina_anto nu esti singura cu starea asta! Eu saptamana asta am plans cat pentru 2 ani cred! Si ca si tine, toata sarcina nu am avut nici o problema, nici la inceput cand stateam in dubii si aveam sangerari, am fost foarte tare pe pozitie, acuma insa m-au asaltat hormonii, nu ma lasa deloc in pace.
Bine am si avut motiv, va zisesem ca vorbisem cu administratorii de aici din bloc sa ne dea un apartament cu 3 camere, insa nu stiu ce s-a intamplat, apartamentul pe care ni-l promisesera au fost nevoiti sa il dea la altcineva, desi am anuntat inca din ianuarie. Dar iata ca aici daca nu se face nimic scris, asa mai patesti, eu cred sigur ca a fost rea-vointa din partea lor. Am sunat cu scandal la proprietari, de acuma numai cu ei vorbim, si si-au cerut ei mii de scuze insa nu mai este nimic de facut. Asa ca suntem nevoiti sa stam aici cumintei nu stiu cat, pana se elibereaza urmatorul, daca nu om pati la fel si nu ne-om trezi cu baiatul maricel si noi tot in doua camere

Nu am vrut sa renuntam la acest bloc ca e super, si ieftin si pe malul apei, din balcon ai o priveliste ca ti se taie respiratia, asa e de fain! Tot blocul e inconjurat numai de parcuri si spatii verzi, e relativ aproape de servici, de magzine...
Am cautat altceva, dar peste tot am dat de preturi astronomice si nicaieri nu avem avantajele de aici.
Am mai vizitat si o casa, insa nu ne-a placut era de munca la greu la ea, si eu cel putin nu ma mai bizui pe ultima suta de metri.
Asa ca am plans toata saptamana ca bebele meu nu o sa aiba camera lui asa cum am visat, o sa ne ingramadim cum putem in doua camere.

Ieri am primit si pachet de la socrela mea, cu de toate si imi venea sa plang, mi-a trimis si cuierase, si tapet, si perdelute, si decoratii de pus pe pereti, unde sa le pun, caci daca stam asa in stand-by poate ne mutam, poate nu ne mutam, nu pot sa mi le montez acum. De abia o sa avem spatiu in dormitorul nostru sa bagam si comoda lui bebe, patutul si masa de infasat

Insa m-am bucurat de pachet, fetelor asa o soacra va doresc ca a mea, eu nu mai stiu ce sa cumpar, ca mi-a luat de toate! Imi pare rau si de cele cateva lucrusoare ce le-am cumparat eu, ca acuma am un pat de hainute, va dati seama, 20 de kg a trimis. Care sunt noi, care sunt second hand, dar toate sunt asa de frumoase! Si cele second arata super, ca sunt din materiale foarte bune. M-am bucurat ca toate au capsele invelite pe diauntru, ca mi-e frica sa nu fie bebe alergic la metale ca mine, eu fac niste bube de toata frumusetea si de la butonul de invartit ceasul care ma atinge pe mana.
Am acuma pe putin 30 de body, nu stiu ce am sa ma fac cu ele, fac si eu ca si Cleo, am haine pentru tripleti. Bluzite, pantalonasi, costumase, si astea numai pentru prima perioada, mai are pregatite pachete tot asa de vreo 20 de kg si pentru mai incolo, pentru 6 luni, pentru 1 an. E de belea soacra-mea.
Mi-a luat si trusa de unghii, pompite de nas, vreo 3 termometre, biberoane, jucarele, lenjerii de pat, cum ziceam mai sus, decoratii, tapet, perdele, draperii, paturici, prosoape etc. ce mai zestre adevarata.
In plus, toate lucrurile le-a spalat si le-a calcat, erau impaturite foarte frumos in pungi, insa eu am sa le mai spal si am sa le mai calc odata, ca am si eu multi piticei pe creier.
Si ca orice mama, a pus si branza si salamuri printre lucrusoare, hihihihi, obsesia asta a mamelor ca nu cumva sa moara odorul de foame.
Noua ne mai raman lucrurile mari, maine mergem dupa ele, am ocupat deja toata casa, nu stiu unde mai punem restul.

Doloress 31+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, va multumesc pt incurajari!

Doloress Si eu am o soacra careia ii place sa ne trimita mereu pachete (ea sta in Germania). Isr mie imi place sa le primesc..hihihi. Dar uneori e exagerata, adica ne trimite tot feluri de nimicuri, pe care le gasesti foarte bine si la noi, in Romania...Dar asta e..are si ea placerea ei, vrea sa se simta utila cumva... Acum mi-a trimis niste jucarii dragute, rochite (pt 3 luni), dulciuri muuuulte (bine ca nu prea mananc..) si cateva hainute pt mine (in care sper sa intru cat mai curand dupa nastere).

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Doloress, te inteleg perfect in ceea ce priveste camera copilului.Si imi pare rau ca nu poti sa-ti indeplinesti dorinta... Si eu am visat dintotdeauna ca voi avea camera copilului separata de a noastra, ca o vom amenaja asa cum ne place...etc. Si am reusit. Dar stii si tu ca in viata nu iti ies toate asa cum ti-ai dori... Dar asta nu inseamna ca va veti iubi mai putin copilul sau ca se va simti el mai altfel..Pana va creste Patrick mai maricel, sunt sigura ca veti reusi sa va mutati intr-un apartament mai mare sau, cine stie poate va luati o casuta cu gradina...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Doloress
Asa ca suntem nevoiti sa stam aici cumintei nu stiu cat, pana se elibereaza urmatorul, daca nu om pati la fel si nu ne-om trezi cu baiatul maricel si noi tot in doua camere
Asa ca am plans toata saptamana ca bebele meu nu o sa aiba camera lui asa cum am visat, o sa ne ingramadim cum putem in doua camere.

Stai linistita, ca lui bebe nu-i trebuie decat caldura si dragostea lui mami, nu-i trebuie o camera a lui!! Mai aveti timp pana la primavara sa va gasiti in alta parte...

quote:
In plus, toate lucrurile le-a spalat si le-a calcat, erau impaturite foarte frumos in pungi, insa eu am sa le mai spal si am sa le mai calc odata, ca am si eu multi piticei pe creier.

Da sunt multi si foarte activi piticeii aia, nu?

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by socrate

Au inceput nasterile. Eu cred ca barza la intoarcere din tarile calde s-a oprit la Constanta. Pare a fi o epidemie.

Azi mergem la Hard rock cafee si papam acolo. Ma scoate tati in oras.
Sa vad ce bunataturi pot manca

Apropo de dulciuri eu am o singura pasiune de inghetata : lamaie. Ghici ce: nu se gaseste pe nicaieri. Am niste draci de numa-numa.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+

SI eu tot inghetata de lamiie Cea mai buna, Mmmmmm
Imi iau din Cora si ieri mi-am luat din Mall desi era 35.000 cupa...Dar o iubesc la nebunie, de cind am fost in Italia si beam Sorbeto (un digestiv facut din inghetata d elamiine si sampanie, e nemaipomenit!)

Hard Rock, cumva esti din drumul Taberei??

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 10 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

HardRock Cafe este in Herastrau, m-a tentat si pe mine sa intru dar n-am ajuns. Cand am fost la Londra acum cativa ani am intrat de curiozitate, sa vad cum arata. Socrate, sa ne povestesti cum a fost.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:

HardRock Cafe este in Herastrau, m-a tentat si pe mine sa intru dar n-am ajuns. Cand am fost la Londra acum cativa ani am intrat de curiozitate, sa vad cum arata. Socrate, sa ne povestesti cum a fost.

In Herastrau? Ce zapacita sunt, credeam ca e in Drumul Taberei...Parca e una si la Drumul Taberei 34...Sau nu??

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 10 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Salutare, salutare!

Lipseste si omu' o zi de la apel si ia uite...apar 2 bebelushi!

Felicitari Ina (tiza mea pe forum) si Yannia te asteptam cu vesti bune!

Noi am fost la Baby expo...adica eu si bb! Tati e acasa ocupat cu aranjatul casutei pentru bebe. Am luat o multime de lucruri folositoare...protectie de saltelutza, protectie pentru patutz si cearceafuri, prosoape de bebe+halatzel de baie, suzete si cam asa. Mi-am luat si eu Garmastan si tampoane pentru sani, chiloti de unica folosinta si alte nimicuri...o gramada de bani, da' astia chiar trebuiau dati.

Am si eu o problema...bebele meu nu are jucarele. Nu are din alea de zornait, din alea de atarnat la carucior sau la scaunul de masina...nu are decat un carusel. Poate 'om primi, stiu eu...

Mai avem de cumparat saltelutza si mobila (dulapior si o comoda cu sertare). Plus lustra si perdea...ati vazut ceva interesant la capitolul asta pe undeva?

La carucioare si patutzuri nu m-am uitat (a propos de Adidana care intreba), dar una peste alta mie mi s-a parut slabutz targul acesta.
Am tot cautat hainutze de nou-nascut (deci maxim 1 luna-56 cm) si peste tot lumea dadea din umeri. Si ceream de fetitza, daaaaa? Vroiam sa-i cumpar ceva cu care sa o scot din maternitate...da' ti-ai gasit! Toate gen 0-3 luni deci 62-68 cm! Pai sa inoate bietul copil in ele??

Nu mai stiu ce sa va zic in rest...sunt obosita si asa mi-as dori sa intru o data in concediu....abia din 12 mai e planificat. Sper sa rezist pana atunci. Ma incurajez ca cele 2 saptamani (pana-n Paste si cea dintre Paste si 1 Mai) vor fi lejere si apoi mai am una...

Eu, slava Domnului, nu am mari probleme...noaptea nu ma trezesc deloc pentru pipi, dar nici nu pot dormi f multe ore legate. Maxim 8...si oricum de pe la 7 dimineata incep sa deschid ochii, ma uit la ceas, adorm la loc si tot asa...maxim la 9 ma dau jos din pat...eu care dormeam si pana la 12.

Azi am fost la ora de gimnastica acvatica...asa-i de dragutz ca, dupa ce facem noi mamicile gimnastica, incepe ora de gimnastica acvatica pentru bebelusi. Sunt mortali...dulci si cuminti si asa de mici! De fiecare data dupa ce termin mai stau in piscina sa-i admir!

Va pup acu'...merg sa ma intind putin! Am alergat mult azi si maine imi vine o prietena in vizita...sa ne bem cafeaua impreuna (vb vine cafea) asa ca trebuie sa fac putintica ordine pe aici.

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by simonacip

quote:

In Herastrau? Ce zapacita sunt, credeam ca e in Drumul Taberei...Parca e una si la Drumul Taberei 34...Sau nu??

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 10 zile
Daviduchele meu

Da, sis e una si in Drumul TAberei, nu te impacienta.
Doar ca e mai mica, mai meschina :)

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput