Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 8

DianaR spune:
No ca intre timp am intrat si la mediciniste si te-am vazut. Certitudinea unui post, oh ce gluma buna...
Pupici si tie si noapte frumoasa!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Pai sunt trecuta pe listuta aia de la inceput, dar doar asa ca "participant" prin absenta! Sunt mefe, ultim an, de aici si toate angoasele/spaimele/anxietatile mele. Stii de ce, nu?
Pot sa intreb si eu? Ce e "mefe"? Saru'mana de explicatii, anticipat!

ralnied1 spune:
eu-s pe-aici cu cititul, dar Black a fost mai harnica, ne-a dat si horoscoape zilele astea. Eu doar le-am parcurs. Dar recunosc ca nu prea am bagat in seama.
In seara asta am fost putin in oras, pe la niste artificii, maine treaba prin casa si cam atat... S-a mai dus o saptamana. Acusi plec in concediu...Adica peste vreo 2 luni
, dar e ca si acusi...
Noapte buna!
Si week-end linistit!
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

blackgirl0 spune:
Ralucule, medicina de familie suna tare pompos! De aci "mefe"
Si ai mare dreptate, timpul acesta zboara!
De-am fi si noi "spirt" ca el!

ralnied1 spune:
Ce simplu era! Doar la asta nu ma gandeam Deci pot sa vin cu intrebari la nevoie?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

ralnied1 spune:
19 aprilie 2008
Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara.
Dimineata va puteti ocupa de afaceri si aveti ambitia sa terminati lucrari mai vechi.
Este o zi favorabila comunicarii cu cei tineri din familie. Va sfatuim sa nu le faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
19 aprilie 2008
Astazi veti simti nevoia sa aveti mai multa liniste si sa ramaneti singur/a cu gandurile dv, insa va fi mai greu sa va bucurati de intimitate, deoarece prietenii si rudele vor dori sa le tineti companie sau vor avea nevoie de ajutorul dv. Incearcati sa nu va izolati si sa fiti mai receptiv/a la rugamintile celor apropiati, chiar daca acest lucru inseamna sa va sacrificati o parte din timp.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
19 Aprilie 2008
Doresti sa-ti petreci cat mai mult din timpul tau liber in compania persoanei iubite. Farmecul personal iti va da ocazia sa te faci remarcat oriunde te vei duce. Daca esti implicat intr-o relatie stabila ti-ai putea dori o schimbare de mai mare anvergura, dar nu este cazul sa te pripesti. Relatia cu copiii va fi in atentia dvs mai mult decat in mod obisnuit.
Foto Ralu

ralnied1 spune:
Bani: Se pare ca in sfarsit reusiti sa va aduceti linistea in suflet. O afacere incepe sa aduca castiguri substantiale care in scurt timp va vor schimba atitudinea.
Profesional: Ar fi indicat sa terminati ceea ce ati inceput pentru ca ulterior sa va puteti apuca de alte proiecte. In haosul pe care il ganditi nu veti avea decat de pierdut.
Dragoste: Comunicati usor cu cei din familie si in felul acesta reusiti sa faceti si planificari familiale ce tin de Sarbatorile Pascale, dar si de concediu. Luati in calcul si ascultati si parerea partenerului, chiar daca sunteti vorbaret peste masura.
Sanatate: Forma in care va aflati va va ajuta sa va pliati cu usurinta dupa situatiile care apar.
Foto Ralu

ralnied1 spune:
ARGUMENTE.
Arati ce stii in toata valoarea ta, pentru ca azi te prezinti in fata unui auditoriu si iti expui o lucrare pentru care te-ai pregatit serios. Un examen in fata comisiei, o conferinta in fata unui public, o discutie cu un partener de afaceri in care trebuie sa convingi ca stii foarte bine ce ai de facut, te pot avea azi in prim plan, totul e sa fii sigur pe opiniile tale si sa nu lasi emotia sa te copleseasca. Mintea iti merge brici!
Foto Ralu