Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 9

ralnied1 spune:
Sambata, 19 aprilie 2008
Relatiile cu partenerul de viata stau sub semnul pasiunii. Au loc adevarate demonstratii de afectiune, ina se poate sa apara si niste scantei. Din punct de vedere al alimentatiei, este bine sa reduci consumul de carne rosie, sosuri picante, branza sarata si alcool.
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
Astazi vei reusi sa-ti imbunatatesti situatia financiara, iar daca vei fii chibzuita poti pune si un ban deoparte, ca sa ai ce cheltui si zilele urmatoare.
Starea de sanatate se te imbunatatii. Esti indragostita si nimeni si nimic nu va reusi sa te scoata din aceasta stare. Ai grija pentru ca iti poti cheltui ultimii bani de care dispui, pentru a-i satisface orice capriciu persoanei iubite.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

blackgirl0 spune:
Raluca, hai ca pe acesta l-ai ratat:
Un week-end in care vei avea suficient timp sa meditezi la implicatiile care pot urma unei neimplicari sau a abandonarii unei idei sau a unei promisiuni facute anterior. S-ar putea ca, pana la urma, sa nu-ti cada prea bine in cazul in care iti vei face o astfel de reputatie, ceea ce ar putea duce la o despartire nedorita de cineva pe care il (o) vrei alaturi de tine. Pregateste-te sa transformi ceva gresit in ceva bun.
Eu acum m-am trezit cu ochii carpaciti, dar vad ca tu ai facut noapte alba! Ia treci la nani si uite
caci ai fost si tare harnica!
Restul fetelor... o zi frumoasa!

olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va doresc un wek frumos tuturor, fara exceptii
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

olim spune:
a si inca ceva, chiar daca am mai mult de 3 luni in grup, poate ca nu am avut timp sa caut descendentu lui Alex, si cum cineva tocmai scria despre asta a putut sa imi dea o mana de ajutor,ca sa nu mai stau eu sa gogalesc, nu vad de ce nu putem fii ajutate, dar ma rog asta este.Mie nu mie rusine sa cer ajutor si nici sa il primesc, si nici sa recunosc daca nu stiu ceva, chiar daca am o particica de mandrie si ambitie in mine.

blackgirl0 spune:
Olim, ce bine ca mai treci din cand in cand pe aici! Cat despre restul mesajului, uite meriti multe
. Eu nu ma supar daca ceri ajutorul si daca mai si pot ajuta cu atat mai bine! N-oi fi eu mereu asa saritoare, dar cand pot ma straduiesc sa fiu
O seara placuta!
Iar pentru maine:
Pe neasteptate veti fi asaltati de invitatiile unor prieteni care va vor scoate vrand-nevrand din casa. De fapt, acest lucru va face o deosebita placere pentru ca aveti ocazia de a schimba pareri si de a alunga grijile care v-au asaltat in ultimul timp.
si
Mintea ta abunda de idei, care mai de care mai simpatice si care pot duce in viitor la succese. Iti place aceasta stare creativa, care va deveni si mai productiva in a doua parte a zilei. E bine sa iti notezi ce iti trece prin minte, pentru ca ideile vin puhoi si e cam greu sa le retii pe toate.
si
Este posibil sa aveti un sentiment de nemultumire si o tendinta accentuata de a va contrazice cu oricine. Nu riscati glume indraznete pe seama celor din jur!
Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei si partenerului de viata.
Dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara

olim spune:
blackgirl ce-i drept ca mai nou nu imi ajunge timpul pentru nimic, si mai am si o lene de scris, dar de citit citesc toata ziua ce se scrie
ma duc sa pregatesc sticluta si apapentru maine dimineata si ma duc la culcare, ca sunt cam obosita,asa ca profit de pat ca nua m dormit decat 4 ore azi noapte
o seara faina tuturormultumim de horoscoape

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Raluca, hai ca pe acesta l-ai ratat:
Eu acum m-am trezit cu ochii carpaciti, dar vad ca tu ai facut noapte alba!Ia treci la nani si uite
caci ai fost si tare harnica!
ala chiar ca mi-a scapat

as mai fi cautat eu, da' nu stiu ce se intamplase, ca mi s-a blocat motorul de cautare

n-am facut chiar noapte alba. Dupa ce am postat horoscoapele, m-am mai uitat la 2 episoade din Grey's Anatomy. Pe la 4 si ceva am adormit. Si am... tot dormit pana la ora 1 la amiaza. Nu m-a deranjat nimeni, a fost si liniste in bloc, o placere sa faci nani. Asa ca am profitat.
Foto Ralu

ralnied1 spune:
Olim, hai, capul sus! Da? si
de la mine. Si
pentru Alex.
Sunt happy!!!!!!!! Si-a gasit frate-meu garsoniera in Braila!
Foto Ralu

olim spune:
ralu multumim pentru pupici ti trimitem inapoi si eu si Alex
ma bucur ca si-a gasit garsoiera fratele tau, sa o foloseasca sanatos
mai chiar s-a potrivit horoscopul, au venit niste clienti mai vechi lacasa, sa vedem cum se termina povestea
cat despre partener bai cred ca imic er inchiderea liniei, ca mai nou numa
avem, si mai si platesc cate 100 de euroi
Zice al meu ca o sa imi plateasca un psiholog, ca am luat-o razna de tot si ca is foarte" negativa "
ma duc la culcare paote imi mai revin pana maine
noapte buna tuturor