Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pana la urma a fost o zi frumoasa! Este destul de aiurea ca la ora asta in loc de nani bantui pe aici, dar hai sa fac s-oleaca de treaba. So maine avem:

La serviciu veti avea ocazia sa va puneti in valoare abilitatile si calitatile profesionale, iar colaborarile vor fi foarte profitabile. Relatiile cu colegii vor decurge foarte bine si veti fi apreciat/a pentru ideile si initiativele pe care le aveti.

si

A sosit momentul sa spuneti adio grijilor, sau cel putin sa nu va mai ganditi atat de mult la bani. Trebuie sa lasati lucrurile si in seama celorlalti sau cel putin sa le permiteti unor persoane binevoitoare sa va ajute. Sunteti constienti de faptul ca numai dumneavoastra puteti schimba firea lucrurilor.

Horoscopul sanatatii pentru GEMENI

Partea sensibila a corpului : sistemul nervos este cel care domina aceasta zodie, la fel ca si bratele, umerii, mainile si plamanii.
Metabolismul : ridicat
Boli : Cele mai frecvente probleme de sanatate sunt cele legate de sistemul lor respirator, ceea ce se poate traduce in bronsite, astm, pleurezii, tuberculoza. Foarte expuse sunt si mainile si bratele: reumatism, deformari, amputari etc. Pot suferi de tulburari nervoase, printre gemeni inregistrandu-se cel mai mare procent de neurastenici. E bine sa aiba grija la excesele de orice fel (alimentare, alcoolice, de fumat etc. - mai putin erotice, caci nu e cazul lor), excese ce le pot fi foarte daunatoare. Desi au o aparenta fragila, exista nenumarate cazuri de longevitate printre gemeni.

Daca nu-mi pica ochii in gura maine dimineata am sa revin si cu alte vesti astrale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Multumim, Black!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

sa incep cu o lauda pentru o "asistenta" (nu medicala) de nadejde
pentru ca ati atins o "coarda" sensibila sufletului meu - (prietenii) si fiind aproape de Luna Plina cand orice problema marunta poate deveni una foarte mare chiar am plans la postarile voastre si nu imi doresc sa comentez caci sunt intr-o faza proasta insa prietenii buni nu sunt cei cu care te distrezi -vorbesti verzi si uscate,faci cumparaturi,mergi la sala,la discoteca,chiar in vacanta uneori sau stiu eu pe unde ci aceia care sunt alaturi la RAU - caci s-ar putea ca ani de zile chiar si zeci de ani nu se intampla nimic ca deodata sa se iste o furtuna intr-un pahar de apa si ramai fara "prieten" cat ai zice "peste"
concluzia :Eu suflu de multe ori in iaurt cand vine vorba de "imprietenire" iar cunostinte am chiar si sute dar prietene foarte putine (insa ma consider norocoasa ca le am caci cu simtul meu critic - mult prea dezvoltat si "intuitia" pe care ma bazez din plin caci nu m-a lasat nicodata la "greu" -se putea bine sa nu am nici una insa cum spunea Olim sau spaniolii - mai bine fara prieteni decat o companie proasta

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Luna, nu m-ai nimerit! Nu merit nici un fel de lauda! La mine te referai, nu?! Iote ce modesta sunt!

Azi:

Evita sa lucrezi sub presiune! Tot ceea ce vei putea incerca este sa faci ceea ce este omeneste posibil, insa, daca ii vei lasa pe ceilalti sa te faca sa te simti vinovat(a) sau ineficient(a) atunci vei suferi o ruprura interioara. Concentreaza-te doar pe ceea ce poti sa faci cu propriile puteri si ofera-ti ocazia sa intorci lucrurile de partea ta.

si

Esti foarte energica. Vrei sa faci totul dupa bunul plac si sa reusesti sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput intr-un timp cat mai scurt. Simti o nemultumire fie din cauza faptului ca nu esti suficient de motivata de pozitia pe care o ocupi in prezent, fie ca sefii nu vor sa te lase sa ai initiative si sa iti faci treaba asa cum stii si cum vrei tu. S-ar putea sa te supraevaluezi, dorinta arzatoare de a iesi in evidenta te determina sa faci acest lucru, incearca sa fii obiectiva.

Ce bine mi se potriveste! Chiar asa ma simt! Insa imi vine sa-mi trag niste suturi in partea dorsala pentru comoditatea specifica zodiei sau doar persoanei mele!

Raluca, Aida, Tzuni, Olim, Doina, Aurora, Diana, Liliac multi pupicei si mai dati si voi un ochi pe aici, macar pentru horror-scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare, salutare, citesc citesc, horoscoapele in primul rand, multumesc ptr ele dar nu gasesc nimic inteligent de spus. Dar sunt prin zona!

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ei laude meriti - insa daca nu era noapte observam ca astepti laude de unde "se merita" si sigur nu te refereai la "virtual"
fie ce o fi Lauda e lauda si cred ca orice Gemenuta care se respecta (a stat in grupare minim 3 luni) ar trebui sa stie pe unde sa caute un horoscop al zilei,sa calculeze un ascendent si alte "minunatii"
citind mai de aproape discutiile de ieri nu se putea sa nu imi sara in ochi "atacul de panica"- sigur nu e vorba de un moft,ci de o problema reala a carei solutie nu e Xeroxatul (s-ar putea sa nu fie decat un medicament din gama larga insa unei cunostinte de a le mele i s-a prescris medicamnetul cu pricina si de ajutat n-a ajutat-o prea mult... ci eliminarea cauzei - cred ca nu e simplu de gasit radacina dar nici greu daca faci un exercitiu gen profunda "analiza" sufleteasca si asta intre patru ochi (nu cu sotul,mama sau sora -ci numai tu privind fix intr-o oglinda si cum ochii nu mint s-ar putea sa iti dai sau Nu seama de multe lucruri
mult succes - incercarea moarte n-are
o seara cat mai placut la toate fetele si vorbiti -caci e placuta "miscarea" din zona

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Luna, din pacate in seara asta nu sunt in dispozitie sa diger cele scrise de tine. Ca prin farmec, sunt unele intamplari din viata reala, si nu virtuala ce ma dau peste cap. Mama, sora, incapacitatea mea de a le spune once and for all ce cred eu despre situatia cu ele! Ah, si laude astept din toate partile: reale sau virtuale!
Banuiesc ca ce spui tu spui cu sens, insa deocamdata prefer no comment!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Salutare, salutare, citesc citesc, horoscoapele in primul rand, multumesc ptr ele dar nu gasesc nimic inteligent de spus. Dar sunt prin zona!

Ba uite ca cine cauta gaseste! Diana multi ca intre colege! Ce specializare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Black, dar de unde m-ai ghicit? Ai intrat la mediciniste? Sunt rezidenta de cardiologie, de 4 ani pe tusa pe motiv de prunci. Din mai ma intorc la lucru. Tu?

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Pai sunt trecuta pe listuta aia de la inceput, dar doar asa ca "participant" prin absenta! Sunt mefe, ultim an, de aici si toate angoasele/spaimele/anxietatile mele. Stii de ce, nu?
Respectele mele pentru cardio! Mie personal mi se pare grea si fff demanding! Sper doar sa ai parte de ceva mai multe certitudini din punct de vedere al viitorului profesional!

Hai ca acum merg zambind la culcare!

Mergi la inceput