Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 6

olim spune:
blackgirl0 multumesc pentru info la alex
cat despre "cele mai bune prietene" si eu is lecuita niciuna nu ere timp cand ma duc eu in romania, cu toate ca stau de obicei doar o luna, dar isi aduc aminte cand is reducerile si au nevoie sa le trimit cateceva de aici ca e mai ieftinAsa ca m-am lecuit cu ele
Spaniolii au o vorba MAI BINE SINGURA DECAT IN COMPANIE PROASTA!
si au perfecta dreptate.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Raluca, bun si asa cu lipsa timp, dar cu bani in buzunar!Da' de sarbatori sper sa va lase sa va bucurati de ei!
Black... ce am lucrat nu era pentru serviciul unde sunt angajata...
Referitor la locul de munca, e sigur de azi: luni, de Paste, muncim. Adica am liber doar duminica

Luna, merci de info!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by olim
Spaniolii au o vorba MAI BINE SINGURA DECAT IN COMPANIE PROASTA!
si au perfecta dreptate.
Cat adevar!!!! Sunt de acord!!!
Black, la tv zicea ca la Brasov a nins...
Si la noi ploua incontinuu si e chiar f frigut... Cu toate astea, in seara asta am venit pe jos acasa, cu o colega, asa ca am mai avut putin timp pentru barfa noastra, a fetelor... In ciuda ploii...

Foto Ralu

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Luna75Ascendent in Scorpion (Doina,Aida,Raluca)
Cel nascut sub acest ascendent are o personalitate magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Este o persoana puternica din fire, care nu se lasa usor infranta, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Oamenii, desi atrasi de personalitatea lui, cu greu reusesc sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul lui se da o lupta acerba. In ciuda aparentei de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la el: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Este o fire sceptica, sarcastica, aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc: totul e ori alb ori negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea. Este un caracter de temut, inclinat spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul lui de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase
Cu gandul lacopilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei
... mare parte adevarat ... dar faza cu obtinutul ...

Merci

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim

Matza Emma in actiune

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Liliac, Luna eu cica nu prea am sonor! Ba din contra, stau si imi ciulesc urechile maaaaari, poate-poate aud si eu o lauda acolo, unde conteaza! Da' nu aud nimicut!![]()
Lucru bun, totusi, caci si observatiile "care este" trec razant, la fel cu sonorul inchis! Oricum fac tot cum stiu eu si cum ma taie capul! Si ma taie in mii si mii de feluri!
P.S. Uite marea mea drama: cu nici una din "cele mai bune prietene" nu am putut sa tin legatura in felul acesta: iesiri ca-ntre fete, shopinguri impreuna. Nope! Toate aduc acum vorba de: ne intalnim cand poate al meu, al tau, noi toti!
OOoooof , pai voi acolo la Brasov nu aveti asa un grup ... ca noi aici oricand poti sa te intalnesti cu cineva la o cafea sau un shoping.

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim

Matza Emma in actiune

blackgirl0 spune:
Of, Aiduta draga (nu te superi ca-ti spun asa ), cum reusesti tot tu, cu toate problemele tale, sa gasesti leac la dilemele mele!
Nu-i vorba de grupul brasovenceleor (este si pe forum un astfel de grup, insa la care eu nu rezonez. Chestie de chemistry!
) . Eu vorbesc de cele mai bune prietene ale mele "ale momentului"! Una n-ar iesi neinsotita fara partenerul oficial!
Totul se face cu partea masculina inclusa.
Iar eu ma uit cu jind cum sotul meu, sotul ei sau sotul doamnelor in cauza nu au nici o remuscare in a se intalni doar ei!
Raluca, aha, extra job! Poa' reusesti sa il schimbi cu totul, din moment ce aici prezenta voastra este importanta si in prima zi de Pasti!
Lucrezi la vreo institutie vitala cumva?
Si nu, nu a nins la Brasov! Cica in Poiana, de vreo doi centimetri. Eh, acum cica numai ploo!
Pupici la rastul gastii!
Azi:
Pentru tine exista premisele unei confruntari de idei cu cineva care incearca sa isi impuna controlul si sa te determine sa faci anumite schimbari. Nu prea ai sanse mari de succes azi asa ca este mai bine sa pastrezi aparentele de interes. Evita ca inima sa iti conduca ratiunea. Un parteneriat - chiar si in dragoste - va fi bun doar daca persoana respectiva este pe picior de egalitate cu tine.
si
Petrece mai mult timp pe acasa, ajutand la treburile casnice. Pot aparea mici conflicte intre tine si sef.
Combate-l cu argumente precise si vei castiga batalia. Relatia cu iubitul incepe sa se imbunatateasca. Astrele au tinut cont de rugamintile tale si incep sa-ti surada, mai ales pe plan financiar. Conteaza pe sprijinul lor! Relatiile cu sefii se vor imbunatatii, acestia laudandu-te pentru activitatea depusa in ultima vreme
Revin!

liliac1 spune:
ralnied Tare ii admir pe cei care reusesc sa faca si altceva in afara de job!! Si asta pentru ca eu n-am putut niciodata In unele privinte, parca fac exceptie de la zodie
Daca mi-as permite, as alege sa fiu doar mama! Sa am vreo 4-5 copii si sa ma ocup doar de ei, ca mi-s dragi de ma topesc.
Olim Eu dupa 30 de ani am inceput sa triez! Toate persoanele pe care le cunosteam intr-un fel sau altul...au fost puse la microscopul constiintei mele si ori le-am "add" ori le-am "eject" asa ca au ramas multe relatii de complezenta. Dar datorita faptului ca sotul meu ia contact cu o gramada de persoane si este invitat la diverse evenimente cu consoarta, incerc si io sa fiu amabila si atat.
Cat despre plecat de-acasa fara "codite", la noi e taman invers: eu plec ori de cate ori se iveste ocazia, iar el ramane pe post de dadaca In cei 8 ani de cand suntem casatoriti...cred ca a plecat de vreo 3 ori la fotbal... o data la un taiat de porc si o data cu baietii.
Eu sunt mai "egoista", imi fac de cap ori de cate ori am ocazia. Si culmea...imi place!!!!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

DianaR spune:
Liliac, si mie imi plac enorm copii si as mai face 2 imediat! Numai daca situatia materiala ne-ar permite...
Eu nu prea ies cu fetele ptr ca am remuscari de constiinta si nu ma simt in largul meu. Nici sotul nu pot spune ca iese fara mine, asa ca nici eu nu-mi permit sa-l las acasa pe post de dadaca si sa-mi fac de cap. Mai degraba mi-ar place sa avem cu cine lasa puii si sa iesim noi doi ca doi porumbei! Mi-e dor de filarmonica, opera, teatru, chiar si un film bun la cinema, o cina romantica la restaurant, un chef ceva... Ioi ca nici nu mai stiu de cand n-am mai fost...
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by liliac1
ralnied Tare ii admir pe cei care reusesc sa faca si altceva in afara de job!! Si asta pentru ca eu n-am putut niciodataIn unele privinte, parca fac exceptie de la zodie
![]()
multumesc, Liliac!

eu-s tare fericita cand am ceva de facut in plus. In primul rand ca-mi ocup timpul cu ceva util. Si in al doilea rand, daca nu asta o fi chiar cel dintai, mai fac un banut, ca aici e marea problema. Am mare nevoie de ei si orice sursa e bine-venita

Black, in mass-media. Si nu lucram atunci ca ar fi vital, ci pentru ca patronul este un idiot si jumatate si s-a gandit el ca ce ne trebuie liber atunci. E prea mult si ca ne da liber duminica, dupa el. Mda, asta e...
Foto Ralu

blackgirl0 spune:
Azi:
Daca astazi sunteti nevoiti sa va implicati in vreun proiect sau sa va cuplati cu cineva, ambele nefiind in lista voastra de prioritati, atunci este bine sa aveti puse deoparte cateva alternative. Gemenii pot sa-si traga de partea lor un(o) partener(a), iar acest lucru sa devina un mare avntaj daca, in schimb, nu vor fi nevoiti sa ofere foarte multe de la ei. Casa in care locuiti ar putea, la fel de bine, sa fie folosita la inspiratie azi.
si
Starea ta de sanatate nu va fi nemaipomenita in aceasta perioada. Mare atentie, caci nu este exclus ca stresul si enervarea sa determine o crestere a tensiunii arteriale.
Vei avea o multime de discutii cu partenerul, legate de cheltuielile comune. Pana la urma veti reusi sa ajungeti la un acord si ar fi bine sa nu fortezi nota nici macar un pic.
Deci... azi mi se potrivesc cele de mai sus, mai ales la sanatate. For the first time am experimentat un atac-de-panica, tulburare-anxioasa sau cum in palaria mea s-o numi! Nu dau detalii, cica cu tratament dispare. Insa stiu ca nu este suficient. Ramane sa ma mobilizez eu, sa vad ce anume din viata mea mere prost
si sa iau masuri. Iar io care credeam c-astea-s boli de dom'soare sau la moda.
Culmea ca eu ma simt bine, sunt tonica, afara-i frumos!
Raluca, asa da! Daca n-ai munci tu de Pasti, cine ne-ar mai prezenta stirile sau noutatile la tv/radio/ziar! Este un domeniu frumos, pacat insa ca salariile sunt mici! Deja am obosit de placa asta, on-and-on, cu banii! Frate, ei reprezinta un mijloc, nu un scop in viata!
O zi senina!