Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ascendent in Scorpion (Doina,Aida,Raluca)

Cel nascut sub acest ascendent are o personalitate magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Este o persoana puternica din fire, care nu se lasa usor infranta, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Oamenii, desi atrasi de personalitatea lui, cu greu reusesc sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul lui se da o lupta acerba. In ciuda aparentei de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la el: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Este o fire sceptica, sarcastica, aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc: totul e ori alb ori negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea. Este un caracter de temut, inclinat spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul lui de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Ascendent in Sagetator(Olim)

Cel nascut sub acest ascendent este o persoana in permanenta agitatie, independenta, greu de supus. Telurile sale sunt inalte si se fixeaza asupra lor cu o atitudine filosofica. Este optimist si, oricat de dificila ar fi situatia in care se afla, este sigur ca totul se va rezolva cu bine in curand, lucru care se va intampla asa intotdeauna. Are o dispozitie joviala, vesela, cu dorinta de a gusta viata prin toate caile din plin. Defectul principal care il caracterizeaza este faptul ca asteapta uneori ca totul sa vina pe gratis in viata lui, fara sa se implice prea mult. Nu ii place sa asculte problemele celorlalti, pentru ca nici problemele lui personale nu il intereseaza, fiind sigur ca doar ignorandu-le se vor rezolva. Totusi este un bun sfatuitor si prieten, dedicandu-se oricui ii cere sprijinul. Iubeste natura, ii plac calatoriile, nu sta prea mult in casa sau in acelasi loc. Este deschis, sincer, spunand direct si la obiect ceea ce gandeste, uneori fiind chiar lipsit de tact. Pentru a se realiza pe deplin, are o permanenta nevoie de a crea noi teluri si incercari in viata lui. Tine mult la aparente si la parerea celorlalti, incat este foarte preocupat de imaginea sa in societate. Este corect, de o inalta tinuta morala, incat nu va reusi niciodata sa insele pe cineva. Urmeaza intotdeauna caile legale si corecte, fara a se abate de la lege. Este cea mai norocoasa persoana din intreg zodiacul!

Ascendent in Balanta (Tzuni)

Cel nascut sub acest ascendent are o personalitate diplomata si amabila, sociabila si prietenoasa. Are un dezvoltat simt de fair-play, incat nu va rani niciodata pe nimeni, ci va incerca sa impace pe toata lumea. Poate vedea clar ambele fatete ale unei probleme, chiar daca sunt in contradictie, si incearca sa restabileasca pacea in orice neintelegere. Desi este un bun mediator al conflictelor, nu se simte deloc bine in imprejurari discordante, deoarece are o mare nevoie de armonie in jurul lui. Trebuie ca totul sa fie pus in ordine ca sa isi se simta confortabil. Este foarte adaptabil, incat stie sa se ajusteze permanent dupa cererile exterioare ca sa fie mereu in echilibru cu lumea. Este atat de placut si incantator, incat nu se poate sa nemultumeasca vreodata pe cineva. Se supune regulilor deja existente, pentru ca nu ii plac schimbarile. Are tendinta de a spune ceea ce crede ca le face celorlalti placere si nu ceea ce simte cu adevarat, si aceasta numai pentru a aduce armonie si multumire in jur

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Ascendent in Fecioara (Luna75, blackgirl)

Cel nascut sub acest ascendent abordeaza viata din punct de vedere practic, cu obiectivitate si spirit analitic. Are o fire tacuta, chiar pasiva uneori, incat s-ar putea sa nu i se ofere toata increderea pe care o merita. Stand mai mult pe margine, ii place mai mult rolul de observator, critic sau sfatuitor in locul rolului de lider. Este metodic si analitic in tot ceea ce face, sistematic in dezvoltarea ideilor pana la ducerea la bun sfarsit a proiectelor. Este foarte atent la detalii, incat nu ii scapa nimic. Principala lui grija este clipa de fata, prezentul, din aceasta cauza pierde putin viziunea de ansamblu asupra lucrurilor, impotmolindu-se in detalii minore. Se simte bine numai intr-o lume materiala, in cea emotionala nemaigasind liniste si stabilitate.

Mergi la inceput

Ascendent in Capricorn (liliac1)

Cel nascut sub acest ascendent are un aer sobru, trist uneori, dand impresia ca este o persoana cu multa experienta de viata. Unora le pare chiar enigmatic, retras, interiorizat, permanent preocupat de o problema grava, nemultumit de ceea ce se intampla. Este precaut, econom, meticulos si punctual, un exemplu de corectitudine. Ii place studiul aprofundat, este mereu in cautare de noi cunostinte. Ascensiunea lui sociala este lenta, dar sigura, avand multe obstacole de infruntat. Poate atinge posturi inalte, deoarece are un imens simt al datoriei si al responsabilitatii. Stie sa-si planifice bine orice actiune, pentru ca este calculat, practic, reusind sa conduca la fel de bine si un colectiv, nu numai propria viata. Este melancolic si visator din fire, iubeste tot ceea ce este romantic si poetic, dar mai ales muzica. Nu ii plac anturajele numeroase, ci se simte mai bine in singuratate.

Ascendent in Gemeni (Aurora,Mihaela_Amalia)

Cel nascut sub acest ascendent are o minte ascutita si o inteligenta sclipitoare, in permanenta activitate mentala. Nu suporta plictiseala sau statul degeaba. Ii place anturajul numeros si galagios si sa se implice mereu in tot felul de situatii, uneori pana intr-acolo, incat se baga si unde nu ii fierbe oala. Este fericit numai cand e coplesit de activitati diverse si cand acumuleaza mereu noi cunostinte si informatii. Ii place atat de mult sa stie tot, incat ii trage pe toti de limba, ii atrage in barfe si intrigi, pentru ca ii plac noutatile picante si interesante. S-ar putea spune ca este o enciclopedie ambulanta in orice domeniu, chiar daca acest caracter vast al cunostintelor sale este doar de suprafata. Este prietenos si adaptabil in orice mediu. Uneori isi mai iese din fire si da la iveala aspecte necunoscute ale temperamentului sau. Este interlocutorul perfect, avand mereu ceva de comunicat. Orice mijloc de comunicare ii este la indemana: scrisul, telefonul, microfonul, conversatia etc. Este alunecos si greu de ancorat intr-un loc. Este o persoana isteata, surclasandu-i pe multi la capitolul inteligenta. Gemenii fiind un semn dublu, oricine se poate astepta sa cunoasca in el o natura duala: putina minciuna, putina ipocrizie, putina inselatorie. Poate trece cu mare usurinta de la o fata a personalitatii la alta, incat e greu de spus care este el cel adevarat. La maturitate va deveni o persoana cu picioarele pe pamant, reusind sa isi exprime mai mult calitatile analitice care i-au lipsit in tinerete

Mergi la inceput

sper sa va delectati si sa intelegi de ce suntem toate Gemenute si totusi atat de diferite...
liliac,ascendentul tau l-am furat de pe lista - deci te inteleg perfect -aceeasi placa o ascult acasa (Capricorn e si sotu') - dar am inchis sonoru'caci eu am dreptate
Diana, pentru ca ai fost harnicuta si ai doi copii care se distreaza impreuna - eu am alergat dupa cai verzi pe pereti ( cariera) si Rana nu are cu cine sa se joace intr-un lighean dar nici in afara lui dar timpul nu e pierdut

Vlad este nascut in acelasi an cu Rana (fetita mea ) –despre
el poti citi mai jos

despre maimutici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luna, wow, multumesc! Pe bune, sunt impresionata! Prima data cand citesc o chestie legata de horoscop si zic ca se potriveste, dar se potriveste cu totul! Interesanta chestia cu ascendentul in varsator! Merci mult!
Puii mei se inteleg bine zic eu. Bineinteles ca toti copilasii de varsta lor se cearta pe diverse jucatii, cine-i primul sa bea apa (ca le trebuie la amandoi odata), cine-i in brate etc, dar sa-i vezi cand isi deschid larg bratele si in striga pe celalalt sa vina sa se iubeasca! Sunt deliciosi! Sper sa ramana tot asa. Eu am experienta mai putin placuta cu frate-miu care chiar daca ma iuabea si ma iubeste si ar face orice ptr mine, reusea sa ma chinuie non stop si probabil si eu pe el. Era si diferenta mare de varsta (8 ani) deci Luna am un sfat: daca vrei al doilea copilas fa-l repede. Se vor intelege muuult mai bine!
M-am distrat de chestia cu maimutitile... Nu stiam de unde vine...

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

luna multumesc de horospoc, este rela 99.9%
Imi palce chestia cu norocul, sa stiti ca e chiar asa, intotdeauna am noroc la reduceri, la ultimul produs, la ultimul bilet, si sotul e destul de invidios uneori
Intr-adevar nu prea imi place sa ascult, dar nu imi ignor problemele, dimpotriva mi se pare cele mai mere din lume
Cat despre acelasi loc, adevaru ca m-am mutat si aici de vreo 10 ori in 7 ani, sotul deja e disperat, dar mie imi place tot ce e nou si ma plictisesc repede de un lucru si un loc
Trebuie sa vad si alex ce ascendent are, e nascut pe 29.11.2007 la ora 0.20, luna poate ma ajuti tu
pupam toate gemanutele si va dorim o zi faina tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Te vei bucura de prestigiu in anturajul profesional, existand chiar sansa unei promovari.
Acum este momentul sa demarezi punerea in aplicare a proiectelor ambitioase pe care le aveai in cap de ceva vreme. Te asteapta o perioada fericita, plina de pofta de viata, complicitate, tandrete si senzualitate. Nu sunt excluse si cateva certuri, izbucnite dintr-o anume desconsiderare pe care o simti.

Olim, ce am gasit :

Persoana nascuta (Alex) la data 29.11.2007, ora 00:20 este in zodia Sagetator (decada 1), cu ascendent in Fecioara.

Acum intre tine cu ascendentul in Sagetator si puiul tau ar trebui sa fie armonie deplina!

Diana, daaa! Ce frumos ca se iubesc ai tai pruncuti! Eu ma inteleg perfect cu cei doi pici ai surorii mele, amandoi Fecioara, si care se iubesc de mi-e mai mare dragul! Cu ei ce imi mai alin dorul de bebei!

Raluca, bun si asa cu lipsa timp, dar cu bani in buzunar! Da' de sarbatori sper sa va lase sa va bucurati de ei!

Ha-ha-ha! Si eu am pierdut timpul visand,in loc de dar nici macar marea "cariera"! n-o visez! De fapt nici nu mi-am dorit-o!

Legat de ascendent, mi se potriveste si nu prea! Critic sunt DAAAAA! , pasiva DAAAA! si cam gata!
Azi nu am nimic frumos de spus: dis-de-dimineata am fugit repede sa-mi iau hainele leoarca din curte, ploua si imi ploua cu galetile si cred ca mi-s oleaca si ipohondra!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luna Lasa sonorul mai, nu de alta dar uneori vor si altii sa asculte Tu ai dreptate, dar e dreptatea ta... Eu prefer sa-mi deschid laaaarg urechile si la laude si la observatiile care mi se aduc. In general invat din toate...conform ascendentului
Sar'mana pentru precizarile in ceea ce priveste ascendentul. Ma regasesc in mare parte in fiecare fraza!!
blackgirl Toate vin la timpul lor si niciodata nu e momentul pierdut, nici pt bebe si nici pentru cariera!
Si la mine "imi ploua"... dar trec ele toate si vine si primavara odata si-odata.
Azi nu m-am saturat de cascat!! dar sunt convinsa ca daca ma duc si ma asez in pat, nu mi se lipesc ochii

Chestie buna pe ziua de azi: am intalnire cu "fetili" (fara soti si fara copii) la o cafea si-o barfa. Chestia rea e ca nu prea am chef si mi-e sa nu stric atmosfera...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, Luna eu cica nu prea am sonor! Ba din contra, stau si imi ciulesc urechile maaaaari, poate-poate aud si eu o lauda acolo, unde conteaza! Da' nu aud nimicut! Lucru bun, totusi, caci si observatiile "care este" trec razant, la fel cu sonorul inchis! Oricum fac tot cum stiu eu si cum ma taie capul! Si ma taie in mii si mii de feluri!

P.S. Uite marea mea drama: cu nici una din "cele mai bune prietene" nu am putut sa tin legatura in felul acesta: iesiri ca-ntre fete, shopinguri impreuna. Nope! Toate aduc acum vorba de: ne intalnim cand poate al meu, al tau, noi toti!

Mergi la inceput