Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 21

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
'Neata!
Eu in week-end plec la Bran...daca e vreo comoara la castel, garantat o gasesc eu...
Spor la cautat!
drum bun si distractie placuta!
---------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by liliac1
asa ca m-am captusit cu o mini-raceala. Vorba aia: toate bubele rele...
sanatate multa si ai grija de tine!
quote:
ralu Deci, pleci in concediu...hmmmm... Te invidiez un picCred ca am mai spus ca eu mi-as fi dorit sa fiu casnica, de-aici mica invidie
stai, nu ma invidia, ca pana plec, mai este o luna jumate. Da' ce repede a trecut timpul si parca mai ieri plecam in concediu (ma refer la anul trecut!)
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Aida, iti tin pumnii sa mearga repede si la pretul dorit vanzarea!
si de la mine trimit 2 pumni stransi!
Foto Ralu

ralnied1 spune:
01 mai 2008
Reactiile dv fata de partener/a pot fi destul de dure astazi, din cauza unei acumulari de resentimente pe o perioada lunga de timp. Este bine sa evitati conflictele, mai ales ca partenerul/a dv s-ar putea sa fie obosit astazi si sa nu se simta prea bine. Nu ati face nimic altceva decat sa agravati situatia.

ralnied1 spune:
Privesti catre ziua de maine cu mult entuziasm, deoarece se apropie un moment deosebit ce naste un sentiment profund de bucurie. Te lasi furat de planuri indraznete si pregatesti terenul in cele mai mici detalii convins ca totul va iesi ca la carte. Abia astepti rezultatele.

ralnied1 spune:
Va trebui sa acorzi ceva mai multa atentie situatiei materiale si mai ales investitiilor pe termen lung pe care intentionezi sa le faci. La serviciu va fi in fiecare secunda cate ceva de facut. Ar trebui sa iti faci o lista de prioritati, altfel te vei risipi in activitati minore, care nu iti vor aduce nici o satisfactie. O calatorie te-ar putea ajuta sa-ti imbunatatesti situatia materiala.

ralnied1 spune:
Bani: Ar trebui sa fii foarte atent la cum anume cheltuiesti astazi, mai ales pe ce si cat.
Profesional: Nu esti in cea mai buna forma intelectuala, esti distrat si nu te poti concentra la ce ai de facut. Atentie sa nu intri intr-un conflict cu un coleg sau chiar cu seful.
Dragoste: Sentimental, incerci sa fortezi nota, chiar daca nici tu nu stii de ce anume ai avea o astfel de manifestare. Orgoliul nu este chiar cea mai buna unitate de masura.
Sanatate: Sanatatea iti joaca cateva feste, dar asta numai din cauza faptului ca ai neglijat unele probleme.

ralnied1 spune:
LUNA MAI 2008
General - Trebuie sa faci mai multe deplasari în interes de serviciu sau a venit vremea unei schimbari de directie la locul de munca. Daca erai în cautarea unui alt job sau visai la o ameliorare a atmosferei la serviciu, de tine depinde sa le dai curs acum, pentru ca e o luna buna pentru schimbari de perspectiva. Ti-e putin teama, nestiind încotro mergi, dar ai sperante mari. Alege!
Viata de cuplu este în continua schimbare. Te simti bine alaturi de cel drag si, împreuna, priviti spre viitor cu încredere si entuziasm. Aveti planuri noi si va implicati amândoi, trup si suflet, iar ritmul în care prin contur va încânta. Daca nu ai pe cineva alaturi, acum poti cunoaste o persoana atragatoare, care îti inspira încredere pe termen lung si deja începi sa visezi pâna departe. E doar tatonarea terenului de la început, dar ceva îti spune ca va iesi ceva din aceasta întâlnire.
Cariera este punctul tau de apogeu, luna aceasta. Aici se pot petrece evenimente dintre cele mai speciale, cum ar fi obtinerea unui post de conducere, o reusita de zile mari, se vorbeste de tine în presa, esti propus pentru un job mai bun, esti laudat în mod public de superiori, deci vestea despre calitatile tale ajunge departe. Ai motive sa fii mândru de tine!
Banii însa sunt pe un teren incert, pentru ca cineva cu intentii nesincere îsi baga coada în afacerile tale. Ai putea suferi un prejudiciu ce are la baza interventia negativa a inamicilor: furt, afacere nerentabila, pierderea unei sume de bani sau a unui drept ce ti se cuvine, deci trebuie sa fii prudent si atent la tot ce faci cu banii. Poti fi pacalit...
Vin câteva momente mai dificile pentru sanatate, unele simptome ce te pun pe gânduri, dar nu te vei lasa coplesit de ele. Vei gasi imediat leacul potrivit, astfel încât durerea sa dispara. Extenuarea fizica lasa urme, deci succesele de la serviciu nu trebuie sa fie un motiv sa lucrezi mai mult decât e cazul. Excesul de zel doare!
Special pentru mame - Este o bucurie sa petreci timpul liber cu cei dragi, iar cel mic devine actor principal în toate actiunile de familie. El va strânge pe toti în preajma lui si jocurile comune leaga mai mult relatiile de familie dintre parinti-copii sau între frati la diverse vârste. Esti mândra de puiul tau si, oriunde iesiti împreuna, faceti impresie!

LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Ralnied, multumim pentru horoscop - chiar se si potriveste - bine ca partenerul din dotare lucreaza azi... S-ar parea ca plecam amandoua odata in concediu - peste o luna jumate!!!
Eu abia astept...parca ar fi saptamana viitoare, asa m-a apucat entuziasmul!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina

ralnied1 spune:
'neata!
Cu placere, Lora!
Eu-s plina de entuziasm de vreo 2 luni aproape, de cand ne-am impartit perioada de concedii la locul de munca
Acum am trecut la calculat AMR-ul
Sa aveti o zi faina si cu multa distractie sau odihna, dupa caz!
Foto Ralu