Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hey! Pe unde umblati?

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Nu umblam, dormeam...
Vine cineva la un ceai? Cafeaua am baut-o deja acasa...acum sunt la serviciu si inainte de a ma apuca de lucru am trecut pe-ci!
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

dupa Sarbatori/sarmale/cozonaci/ciorba de burta, fara numar, fara numar... Parca in fiecare zi am avut ceva de sarbatorit. V-am mai citit din umbra, insa am profitat din plin de zilele (inca) libere!
La prima citire in diagonala, am vazut ca se cautau comori, se calculeaza concedii Al meu deja este stabilit in cuie, este vorba doar de o saptamana, insa profitam de orice timp liber ca si cum ar fi vacanta! De exemplu, sotul este in drum spre Oradea cu nashul, ca i s-a "acrit" sa stea acasa cu mine: vrea concediu...

Multe Gemanutelor care au re(aparut)!

Lora, eu vin cu mare drag sa beau ceaiul. Cred ca acesta este alimentul meu preferat pe ziua de azi.

Azi:

Astazi esti mult mai interesat(a) de a-ti face noi prieteni, printre cunostintele intamplatoare. Daca intalnesti, insa, si necunoscute greu de descifrat incearca si varinta sa mergi cat mai departe fara a oferi mare lucru in schimb. Protejeaza-te de implicarile sentimentale ultra-rapide. In acest fel vei avea posibilitatea sa faci ajustari pe parcurs.

si

In aceasta perioada nu vei avea parte de prea multe satisfactii.
Deciziile tale vor fi contestate si ai putea suferi ceva pierderi financiare, in functie de intuitia ta si de prudenta cu care iti gestionezi bugetul. Astrele se instaleaza in sectorul sanatatii, ceea ce ar putea insemna pentru tine nervozitate, insomnie si stres. Totusi, aceste schimbari de dispozitie nu vor dura prea mult si nu vor fi foarte intense.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata si de la mine!
Vreau si eu ceiut. Multumesc, Lora!
Black, sa-ti fie de bine distractia. Hai, gata, treci la munca! Eu-s satula de lucru pe saptamana asta. Noroc ca azi va fi, sigur, o zi usoara (ca toate de saptamana asta, de altfel). Dar de duminica incolo va incepe nebunia, mai mult ca sigur.
Week-end placut va doresc!

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

01 mai 2008

Reactiile dv fata de partener/a pot fi destul de dure astazi, din cauza unei acumulari de resentimente pe o perioada lunga de timp. Este bine sa evitati conflictele, mai ales ca partenerul/a dv s-ar putea sa fie obosit astazi si sa nu se simta prea bine. Nu ati face nimic altceva decat sa agravati situatia.

... asa a fost , dar am scos tot din mine si am zis ce imi statea pe creier , si au urmat cateva ore de liniste si a rumegat bine situatia si vad ca s-au calmat spiritele si a revenit la ganduri mai bune.
Eu am un capricorn (capra cu corn ii zic) si il las si cad ii zic , ii zic la fix tot ce ma doare. Spre norocul meu , chiar daca nu zice si nu recunoaste ca a gresit , observ din comportament ca realizeaza ca nu a facut bine.

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... un subiect nou va rugam ...

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

ca la altele imi e frica sa mai sper ... dar aici nu este vorba de minuni
la toate!

Aida -de ai stii de ce comoara am dat saptamana asta- normal nu pot sa iti spun - mai ales ca esti intr-o situatie delicata dar tine minte si intr-o buna zi sa ma intrebi - ceva incredibil,inimaginabil -dar pentru ca sa nu iti pun imagiantia la aragaz -dar nici eu sa nu scap perla caci pot sa tin un secret o perioada dar si nu - treci la actiune si cat mai multi copii dar nu uita ca miracole exista si cum am spus Dumnezeu incearca pe cine merita si tot raul spre bine (neaparat)desi s-ar putea sa ti se para greu la prima vedere dar chiar nu e -de tu nu poti -lasa pe altul sa o faca
eu chiar asta fac caci nu ma pot concentra la rugaciune mai mult de 1 min.2 - bine ca mama nu ciiteste forum -caci era sa ma extermine ca nu intru la preot sa imi spun pacatele desi i-am explicat ca eu pacatoasa nu sunt si intr-adevar am salbiciuni dar la preot nu le pot spune caci la a o adica ma cunoaste - 3 preoti la 30.000 de catolici -asta acasa - ei preotii cum se face (ma gasesc in carul cu fan -desi eu nu am cantat in corul bisericii,nu am curatat biserica si altele asemanataore)insa nu m-am sfiit sa hohotesc la slujba daca e ceva amuzant -e dreptul meu caci...uitati pastorii aia fericiti care indemana lumea la ras la dans...pacat ca pe la noi nu exista caci ati auzi de o reprofialre sigura - Pastora Luna zice ca ...danseaza ca....desi eu nu dansez niciodata in public

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Eu am un capricorn (capra cu corn ii zic) si il las si cad ii zic , ii zic la fix tot ce ma doare. Spre norocul meu , chiar daca nu zice si nu recunoaste ca a gresit , observ din comportament ca realizeaza ca nu a facut bine.

comoara comorilor - desi era sa pun mana in foc pentru sotul meu -ia uite ce-mi face ma inseala pe live nu cu o necunoscuta ci cu o prietena "virtuala" desi i-am aratat la ce e bun forumul la o adica saptamana trecuta - cand nu stiam dif.intre rubeola,rujeola,pojar,impetigo - iar cand am amintit de impetigo - normal de ce ma tin de glume? eu chiar nu am cu ce se ma ocup? caci el ma cunostea serioasa dar poate sa se tot revolte,caci la noi in casa Gemeni rulz si nu din intamplare caci in jurul lui sunt multi - pe care ii admira dar nu-i suporta caci Doamne - la ce bun atata vorbarie? -eu nici nu mai incerc sa-l conving

dar ca sa nu o mai lungesc caci incornoratii INCORNORATI raman ignorati-i dar ascultati caci prostii nu spun dar au inima inghetata caci nu degeaba s-au nascut ei in ianuarie (pesimisti prin excelenta )iar noi iunie (iar pentru mine de ar inflorii liliecii in iunie - ar fi luna mea preferata -dar pentru ca infloresc in mai - da - luna mai e luna mea preferata nu toata ci 2 de final ca apoi eu nici pe Tauri nu ii inteleg absolut deloc desi am prieteni "adevarati" nascuti acolo si pe care ma pot baza de nu vreau la o adica sa fiu eu seful -si au dreptate dar ...unde e diplomatia unui taur - normal exista de are un ascendent bun:Varsator,Gemeni,Balanta
si pentru ca gemenutele prezinta acum mai mult interes si stiu din surse sigure ca lumea e suparata pentru ca ne dam in barci termin cu o perla frumoasa a unui expresedinte Pesti care discuta o prezentatoare (gemeni) si normal discutia fiind "fara cravata" se bate in piua -ca gemenii cu pestii nu se inteleg ei e adevarat la prima vedere si la a doua dar nu si la a treia de Pestele ala e evoluat - si spune ca eu in zodii nu cred dar in diplomatie da -

Mergi la inceput

apropo de lansez un subiect la umanitare - caut peste evoluat - sa stiiti ca eu sunt dar nu o fac caci sunt sute si sute de Pesti pe forum si vor sari toti in capul meu si ma vor rastigni desi ... eu vreau sa arat ca sunt superbi
ca de ex.am dat si eu de mai multe specii superbe -si in real si virtual dar timpul nu imi permite sa ma lungesc ...o caut pe mariana tache - o persoana din Cluj care nu raspunde nici la pm si nici la email desi cateodata pare pe forum - ei de nsistat nu pot la usa ei insa - cu ce am gresit oare ?!si culmea e in top la fetele di nCluj si cand am intrebat de ea lumea s-a facut ca nu ma cunoaste desi eu nu am facut nimic Clujului iar persoanei cautate - nici un rau

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Te pregatesti serios pentru un eveniment important pentru cariera ta si ambitia care te-a cuprins nu te paraseste pana nu vei fi cat de cat multumit de informatiile acumulate. Pui mana pe carte si inveti fara incetare, iar din toate aceste cautari si cercetari acerbe, vei gasi o informatie care te va lumina. Este raspunsul la una din marile tale intrebari existentiale!

nu edit ci

Mergi la inceput