Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 20

Luna75 spune:
dar fara multa vorbea caci
caut ...ceva
s-ar putea ca saptamana viitoare sa fie prea tarziu deci pe mine nu contati....
din surse demne de incredere stiu ca o Gemanuta cauta de zor imprejurul Aradului
...ceva...deci actionati in alta parte

Luna75 spune:
la apus de soare sosesc cu raportul pe ziua azi
am gasit ceva - nu e ceea ce asteptam dar ...perseverez caci cautand o comoara poate gasesc doua
dar iata raportul
"parada carnatilor" -a ajuns la a 6-a editie,are un succes rasunator si eu nu am participat niciodata desi se org.in orasul meu natal

DianaR spune:
Salutare!
No am cautat comoara ieri de am ametit la padure si nu-i Dom'le! Dar cum e horoscop pe toata saptamana tot mai trag sperante. Poate de 1 mai mergem iara si se arata!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete

aidaciolac spune:
Luna nici nu ai idee cat bine ai facut ca ai scris asa horoscopul. Maine imi fac curaj sa pun casa la vanzare ... poate si iau cat cer si asta ar fi comoara , ca la altele imi e frica sa mai sper ... dar aici nu este vorba de minuni
la toate!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim POZE
Matza Emma in actiune

LoraG76 spune:
'Neata!
Eu in week-end plec la Bran...daca e vreo comoara la castel, garantat o gasesc eu...
Spor la cautat!
Lora, mami de Iustina

liliac1 spune:
Neata si Adevarat a Inviat!
Eu am cam incetat sa caut comori. Ma bucur de tot ceea ce am si mi se pare ca am cea mai pretioasa comoara din lume. Si nici din casa nu prea am chef de iesit prea mult, nu de alta dar vremea asta nu vrea sa tina deloc cu noi, asa ca m-am captusit cu o mini-raceala. Vorba aia: toate bubele rele...
olim profita cat mai mult acum de dragaleli si pupiceli. Noi acum mai avem momente de: "mamiiii, ma leshi sa respir???" si-o las, ce sa fac?!
ralu Deci, pleci in concediu...hmmmm... Te invidiez un pic Cred ca am mai spus ca eu mi-as fi dorit sa fiu casnica, de-aici mica invidie
Luna Eu am convingerea ca vei casi in cele din urma, acea comoara pe care o cauti. Totul e sa sapi la locul potrivit. Mult succes!
Diana La padure??? Si-ati putut sa aprindeti focul de-un gratar?? Ca aici la noi bate-un vant de abia te tii pe picioare, darmite sa mai ai curajul sa mai iesi pe undeva. Si a si plouat...nu chiar mult dar suficient cat sa ne enerveze
Aida Tin pumnii sa iasa asa cum vrei tu! Sa luati un pret bun. Oricum am auzit ca piata imobiliara e un pic in stationare.

DianaR spune:
Aida, iti tin pumnii sa mearga repede si la pretul dorit vanzarea!
Lora, distractie placuta la Bran!
Liliac, da aici a fost frumos de Pasti, tot citeam pe forum ca e vant si ploua, dar aici era soare (cu ceva nori) un pic de vant cat sa nu te coci de cald si 20-25 de grade! No, acuma ploua, deci nu stiu maine ce se intampla...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete

doinabita spune:
va mai anititi de mine????am lipsit motivat!!!nu imi merge calculatorul mai de loc...si il folosesc cand vrea el...noi suntem la fel, nici o noutate.Voi ce comoara cautati???
Va puppppppppppppppppppppppppp!!!!!
Doina Bita

ralnied1 spune:
bine ai revenit, Doina!
---------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu