Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
felicic76 spune:
Cum ultima eco a fost acum 2 sapt si urmatoarea va fi peste alte 2, ma intelegeti ca m-am dus la eco,normal!mi s-a spus sa beau cel putin 1l de lichid, eu am baut 2l. Ca de obicei, m-am scuzat ca vreau sa aud doar inimioara
cum mi-a pus "chestia" pe burtica, l-am vazut pe bebe! Parca era miriapod, numai manute si picioare, miscaret nevoie mare, nu-i bai ca si eu eram destul de agitata! Intai si-a dus manuta dreapta la gurita, a scos-o, apoi a dus mana stanga la cap, ganditorul de la hamangia si apoi cu mana dreapta si-a apucat piciorul drept si incerca sa-l duca spre gurita! (Mancacios ca ma-sa)a fost prima data cand l-am vazut ca pana acum, ca si Alinush, mari semnale ca voi fi mamica nu mi-a dat! Oricum, cred ca am un agitat, nu a stat linistit nici macar cateva secunde, lovea intruna cu mainile si picioarele!
11+
aluna
foto
anca81 spune:
Multumesc mult Musette. Intr-adevar, se poate sa fie si din cauza placentei, nu are nici un obstacol in fata. Asa-mi place cum "ciocaneste" in burtica!
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra
freshanana spune:
anca si felicic pt bb-ii
si mie mi-e dor de bb al meu dar mai e o luna pana il vad
anca daca acum vezi cum se misca burta cu bb sa vezi ce fain o sa fie prin luna 8 cd vezi efectiv cum isi misca o mana sau picior si se vede cum se misca sub piele. e super senzatia (mie mi-a placut acum 8 ani)
19+
puiutz
pui
monica_dicut spune:
Anca felicitari din suflte , ma bucur mult ca a mai aparut o fetitza sigura pe listutza noastra. Nu te supara ca nu pot adauga acum dar tre sa plec la doc sa-mi schimb concediul medical. (sunt cam suparata din cauza lui dar in fine)
musette, va povestesc cand vin despre pat, suntem superextramega incantati de el. Nu-i pot face poza ca e impachetat
Eva, n-am vrut sa facem shopping, plecasem chiar fara bani la noi (doar cu 300 de ron + cardurile care sa traiasca). Desi as fi cumparat multe lucrusoare frumoase si din bumbacel care se gasesc cu greu. Vreau intai sa stiu sigur ca e Denisa si dupa aia voi cumpara. Desi nu voi lua roz sau bleu, dar vreau sa stiu ce este.
Va las acum ca plec la spital desi mi-e sila si n-am nici un chef.
Fetele care v-ati mai luat medical, cu ce cod v-a dat? Cat la % din salariu?
Pupici, i'll be back
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa
EL NINO
denisa.g spune:
Anca FELICITARI !!!!!!!
Sa -ti traiasca fetita! E super frumos Carla Alexandra!!!
Multa sanatate! Pregataeste-ti urechile pentru repaus la pat :) (stiu ca ultima oara spuneai ca te dor urechile de la stat la pat).
Hai ca inca 2luni si o sa am si eu repaus!!!
Multi pupici si sa fiti sanatoase !!
18 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
EvaF spune:
Heeeeeeeeeyyyyyyy!!! Yuppyyyyyyy! Bravo, Anca, feicitari pentru bebelina Carla Alexandra
(bine ca esti in Romania, de cand cu Carla Bruni in Franta e explozie de nou-nascute Carla, nu stiu cum va fi si in Ro!!!).
Bine ca e bine, si acum stai in patut, trebuie sa stea Carla cat mai mult in burtica la mami! :)))
Stiu ca tu iti doreai baietel, dar vezi ce repede te-ai schimbat acum ca ai vazut ce scumpa e minunea (care face "lumanarea":)))? Si eu ziceam ca simt eu ca e fetita, sotul simtea baietel, si uite ca e ...baietel! Dar sanatosi sa fie bebeii nostrii! Mai ai timp berechet si de baietel!!
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Never say never!
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Anca felicitari din suflte , ma bucur mult ca a mai aparut o fetitza sigura pe listutza noastra. Nu te supara ca nu pot adauga acum dar tre sa plec la doc sa-mi schimb concediul medical. (sunt cam suparata din cauza lui dar in fine)
musette, va povestesc cand vin despre pat, suntem superextramega incantati de el. Nu-i pot face poza ca e impachetat
Eva, n-am vrut sa facem shopping, plecasem chiar fara bani la noi (doar cu 300 de ron + cardurile care sa traiasca). Desi as fi cumparat multe lucrusoare frumoase si din bumbacel care se gasesc cu greu. Vreau intai sa stiu sigur ca e Denisa si dupa aia voi cumpara. Desi nu voi lua roz sau bleu, dar vreau sa stiu ce este.
Va las acum ca plec la spital desi mi-e sila si n-am nici un chef.
Fetele care v-ati mai luat medical, cu ce cod v-a dat? Cat la % din salariu?
Pupici, i'll be back
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa
EL NINO
monique: tb sa fie cod 08, platit 85% sarcina si lauzie
daca nu, atunci 15 risc maternal, 75%. Ai dreptul la 84 zile de concediu maternal, adica cod 08, restul de 42 zile postnatal.
daca gresesc, corectati-ma!
11+
aluna
foto
freshanana spune:
denisa iti iei prenatal ? sau medical ?
si eu as vrea sa stau sa zac acasa (desi cd am stat m-am plictisit)
dar dupa o luna de serv m-a ajuns oboseala si mi-e din ce in ce mai greu sa merg ,respir greu, ma misc greu, nu imi gas locul in pat. ce mai, ma simt ca o balena
19+
puiutz
pui
felicic76 spune:
ANCA81: Felicitari pentru Carla Alexandra! Frumos nume si super activa gimnasta! Stai cuminte in patut, sa stea bebe linistit!
11+
aluna
foto
musettepink spune:
Felicic felicitari pt bebe miscaret!!!!Sa auzim numai de bine!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+