Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

mai fetelor, ce-i cu voi, pe unde sunteti??/

ce-i cu linistea asta in timpul saptamanii?!?!?!?! De obicei cand intram eu pe la 10, stateam 2 ore sa citesc ce ati scris...iar acum... hmmm Haideti sa ne adunam caci imi este dor de voi!!!

Anca81 ce ai facut la eco?????? Asteptam vestile!!!!!
Bag si agitatele, sper sa nu fie prea tarziu...

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup fetelor
Mi-a fost dor de voi, dar in we asta nu am mai intrat pentru ca am fost plecati la munte de sambata dimineata si ne-am intors aseara tarziu. A fost frumos...fii-mea a stat numai afara si i-a priit tare bine. In rest noi suntem bine, burtica a inceput sa se zareasca, vineri am schimbat si noi semnatura..suntem mari...17 saptamani.
LA MULTI ANI AGNESS!!!!! Numai bucurii si un bebe sanatos si frumos sa-ti dea Dumnezeu
Nocomfelicitari pentru semnatura...ma bucur pentru tine ca esti bine. Ce zice Mateias ca o sa aiba surioara si nu fratior? Maria mea a fost cam dezamagita de faptul ca nu e surioara...ea isi dorea mult o surioara..joi dupa eco a fost tare amarata, acum [arca s-a mai obisnuit mititica, incepe sa accespte situatia. Multi pupici de la mine
Ancabafta multa azi la eco...tinem pumnii si te asteptam cu vesti
Trebuie sa ma intorc la hartiile mele, asa ca va las acum, dar va pup pe toate si va imbratisez si sa aveti o saptamana minunata si usoara

+17+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Buna Maria 2004,

Imi pare bine ca ati avut un week-end minunat!! Noi inca nu i-am spus lui Matei ca sigur va avea o surioara, stiind cat de mult isi doreste un fratior...am incercat usor usor sa-i spunem de surioara, sau de fetita din burtika si de fiecare data ne corecteaza si spune: NU FETITA, e baietel si il cheama IOSHKA!!! Nu stiu de unde a scos el numele asta, cred ca din ceva desene, oricum incercam ca de fieacre data sa spunem fetita, pana se va obisnui ca asa este... Ii aratam de fiecare data printre prietenii nostri si familie, cuplurile de copii fetite - baietei ca sa vada si sa inteleaga ca si cu o fetita se poate juca si se poate intelege ca si cu un baietel... Mai avem timp sa ne obisnuim cu totii ca va fi fetita.

Sper ca si Mariei sa-i treaca repede dezamagirea si sa se bucure la fel de mult cand va venii bebe acasa. Te sarut si iti doresc o spatamana linistita!

16+

poze eco

Mergi la inceput

Mai fetelor, de oanaSM mai stie careva ceva???? Nu se poata sa nu aiba timp sa intre macar in week-end 2 minute sa ne zica o vorba...

Mie mi-e cam dor de ea, de optimismul ei si de povestile ei!!!

macar un salut OANASM da-ne te rog!!!!!!!!!!!!!!

16+

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici,

v-am urmarit si in weekend si de azi de dimineata dar nu am mai scris.
Eu deocamdata nu mai am vesti...si mi se pare ca ar trebui sa scriu doar cand stiu ceva noutati sau cand stiu raspunsul la vreo intrebare.
Si eu imi doresc doi copii (asa am fost si eu cu fratele meu- eu fiind mai mare cu 3 ani) si imi doresc sa am la fel. Desi imi doresc sa se inteleaga muuult mai bine decat m-am inteles eu cu el cand eram mici.
Am schimbat si noi semnatura.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata harnicutelor!!!!!!!

Nu am mai intrat in week-and ca am tinut-o numai in plimbari!

Nocom ce am ras,f tare baietelul tau,s-a hotarat si la nume,e tare simpatic.

Monica sa stapaniti sanatosi patutul,nu ne spui si noua cum este?ne-am hotarat si noi de care patut si carucior cumparam dar nu le-am luat inca dar peste vreo luna doua mergem la sigur si le cumparam.

Merci fetelor pt informatiile cu bustiere,nu am apucat in weekand sa ajung la cumparaturi dar saptamana asta ma uit si imi achizitionez si eu una.

Anca bafta la eco!

July bafta la doctor,azi te duci sper ca am inteles bine.Cum stai cu miscarile lui bebe,ai simtit ceva?

Agness

Va pup pe toate!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

la multi ani AGNES
monique: mersi, eu tot cafeluta, daca nu beau am fluturasi in ceafa!
nocom: esti o fericita cu pereche! o sa motezi o printesa si vei vedea ca Matei o sa fie atent si protector cu surioara! Ma bucur mult pentru voi!
felicitari pentru semnatura pentru; moniquq, nocom, denisa si intru in club si eu, schimbam si noi data tot astazi!

BAFTA FETELOR CARE FAC ECO!ASTEPTAM VESTI DE LA FOARTE BUNE IN SUS!

11+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, !!

Ce liniste este aici!! Unde sunteti??!

Monica, oooooooo, deja shopping pt Denisa? Eu inca nu am luat nimic pentru bebica, mai asteptam. Noi ne si mutam, asa ca...Cum a fost la Baby Expo?

Anca, cum a fost la eco?
A avut efect galeria noastra de ieri?

Nocom, Oana intra des la odisee de iulie august, acolo o gasesti!!!

Agness, LA MULTI ANI !!! Sarcina si nastere usoare si un bebe sanatos!!

Andreea_and!!! Unde esti? Esti bine? Mi-e dor de tine la Odisee!!!

Va pup si va urez o zi excelenta.

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna burtici!

M-am intors de la eco, vestile bune intai.

Ingerasul nostru din burtica este FETITA Sunt atat de fericita, imi curg lacrimile acum cand va scriu! Dat fiind ca pustoaica mea facea "lumanarea" si statea cu piciorusele in sus, probabilitate este de 90%. Mi-a spus ca nu vede nici o putzulica acolo, deci crede ca e fetita.

Dupa diametrul biparietal si DTT (nu stiu ce este asta, scrieti-mi va rog daca stiti ce inseamna) bebelusa mea este putin mai micuta, saptamana 18; dupa lungimea femur - se confirma saptamana 19. Lichidul amniotic normal, placentatie posterioara maturata gr. I/II.

Colul este la fel ca si saptamana trecuta, adica continuu, inchis si tot de 2 cm. Contractiile si durerile sunt tot acolo, din pacate, chiar mi-a spus ca sunt rare cazurile cu o asemenea hipercontractilitate uterina. Crede ca voi naste prematur din cauza contractiilor, important este sa mentinem cat mai mult bebe in burtica. L-am intrebat de cerclaj, mi-a spus ca in cazul meu mi-ar face mai mult rau decat bine din cauza presiunii cauzata de contractii care ar putea rupe colul cu tot cu fir. Concluzie: repaos la pat in continuare. Cred ca pot sa spun "adio" serviciului.

Apropos, pe pustoaica mea o va chema Carla Alexandra. Va place numele? Este super activa, ieri stateam intinsa pe spate si ma uitam cu al meu cum asta mica imi tregea suturi in burtica, efectiv se vedea cum se misca burta de la piciorusele si coatele ei. O luptatoare, ce mai!

Multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine si mi-ati facut galerie: Claudinna, Eva (foarte frumoase pozele noi), Alinushca, Aly_c20 (am vazut pozele tale, super dulce si mamica si burtica), Mami de Alexa, Joy21, Denisa, Andy.p, Sanziana27, Nocom, Maria2004, Felcicic76, Musettepink

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicitari Anca pt Carla Alexandra!!!!!!!!!!Sa fie totul bine pana la capat si sa stea in burtica cat mai mult!Dar vad ca tu o simti deja bine de tot,as vrea si eu dar....oricum am vazut ca ai placenta posterioara si poate de aceea o simti mai bine,fetele care au placenta anterioara simtim copilul mai tarzior un pic.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput