Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor am si eu o intrebare pentru voi.Cumnata mea are 16 saptamani ,pana acum totul bine si frumos,nu a stiut ce-s alea greturi,constipatie,ce mai o norocoasa,insa azinoapte a avut dureri de burta ceva mai puternice si s-a cam speriat.S-a mai intamplat sa aiba mici intepaturi si incordari dar zice ca a durut-o de-a binelea .
A mai patit cineva la fel ,stiti cumva despre ce este vorba?
Eu am rugat-o sa mearga la medic maine,dar zice ca n-ar vrea sa-l deranjeze din orice.
Va rog sa-mi raspundeti care puteti,mersi.

http://tt.lilypie.com/d8JDp1.png
poate luna asta da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna fetele :)
ce bine ca va am pe voi...asa ce m ati linistit cu raspunsurile voastre..merci multtt
Anca, succes maine la eco...
17+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

anidaz, habar nu am ce ar putea fi la cumnata ta, insa treaba cu deranjul nu merge de data asta!! dr ala de aia e pus acolo si daca nici acum cand e vorba de 2 vietzi nu-l deranjam...
deci la atitudine ma refer eu. sa mearga la doctor, chiar daca durerile alea sunt de la constipatie sau de la marirea uterului...pt ce sa rishte???

sa avetzi o saptamana minunata!!

P.S. n-am facut contul de foto...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)- gasiti blogul meu
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici.

Se pare ca azi va dau eu , ceai , suc, cioco

Va astept.

Si noi am schimbat semnatura si am cumparat patutz pentru bebe de la Baby Expo sunt foooooarte incantata

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata! M-am apucat de curatenie si in timpul pauzelor mai intru sa vad ce noutati aveti!
monica felicitari pt cumparaturi (patut)sa-l rupa sanatoasa bebelina!
Am facut si eu o lista pt cumparaturi pt bebe2 si voi incepe sa caut, sa compar si sa incep sa cumpar.
O zi buna tuturor si o sapt excelenta!

13+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata fetele!!!
O zi buna tuturor!!
Monica, multumesc pt tratatie Felicitari pentru semnatura! Azi am schimbat si noi semnatura!! Suntem la fel
Ce mai face Denisa mica ?? Sa fie cu noroc numele !!!

Pup toate gravidutele

18 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

Buna dim

Uitati ce am gasit in leg cu cursul de puericultura pt tati :

"În cazul în care tata copilului nou nascut a obtinut atestatul de absolvire a cursului de puericultura, durata concediului paternal se majoreaza cu 10 zile lucratoare, devenind 15 zile lucratoare. Acestea se acorda, potrivit legii, doar o singura data. Cursul de puericultura consta în prezentarea unor notiuni elementare teoretice si practice necesare în vederea îngrijirii copilului mic (procesul fiziologic al nasterii, primul ajutor dat mamei în perioada pre di post-natala, comportamentul fata de bebelus etc). Acest curs va fi tinut de medicul de familie al tatalui, în perioada de sarcina a mamei sau dupa nasterea copilului. În urma verificarii notiunilor dobandite, medicul de familie va elibera atestatul de absolvire a cursului de puericultura. Daca tatal are studii de specialitate (medic, asistent medical) nu mai este necesara absolvirea cursului de puericultura, ci numai obtinerea atestatului.

Model de atestat de absolvire a cursului de puericultura:

Cabinet medical individual de familie
.......................................................

ATESTAT
de absolvire a cursului de puericultura

Dl./dna .........................................., posesor al B.I./C.I. seria ....... nr....................., eliberata de ......................................... la data de ........................, domiciliat în ..............................................................................................................., încadrat la .................................................., asigurat la Casa de Asigurari a ............. (orasul), posesor al carnetului de asigurat seria ..........................., a însusit temeinic notiunile elementare teoretice si practice necesare în vederea îngrijirii copilului mic, necesare participarii efective a tatalui la îngrijirea copilului nou-nascut, prezentate în cadrul cursului de puericultura tinut la cabinetul medicului de familie.
Prezentul atestat se elibereaza pentru a-i servi asiguratului la acordarea concediului paternal, în conditiile prevederilor art.4 alin.(1) din Legea nr.210/1999 privind concediul paternal si art.7 din Hotărârea Guvernului nr.244/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr.210/1999.

Data Semnatura si parafa
medicului de familie

"

Si ca legislatie : Lg 210/1999 art 1 si 4

Sper sa va foloseasca pt ca mis e pare normal sa beneficiem de tot ce prevede legea in favoarea noastra

O zi buna

19+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

`Neata burticutze!

Servesc si eu cafelutza cu voi azi ...
Va doresc si eu o saptamana plina de vesti bune !
Am observat ca avem o sarbatorita astazi ... Agness careia ii urez "La multi ani!"

s15
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata burtici,

Sa avem o saptamana minunata!!!! Si noi am schimbat semnatura!!!!

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI AGNESS!!!!!

Sa fii sanatoasa si iubita si ai un bebel frumos sanatos si mancacios.

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput