Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, dintotdeauna mi-am dorit un baietel, inca de cand eram mica. Dar de cand am ramas insarcinata am inceput sa ma gandesc mult la o fetita, si uite ca asa a fost sa fie. Nu-mi pare rau chiar deloc, sunt foarte fericita. Mie Carla imi place de mult timp, inainte de Carla Bruni Oricum fetita mea va fi unica, cand va creste va putea sa se recomande asa cum va dori. Carla mi se pare un foarte elegant, iar combinatia Carla Alexandra un nume sonor si puternic.

Denisa, Monica, Freshanana si va multumesc.

Felicic76 multumesc si felicitari pentru bebe miscaret

Nu stiti ce inseamna DTT in morfologia fetala? Nu gasesc pe net nimic.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicic, felicitari pentru bebe !!! Ce senzatie unica, fetelor, cand ne vedem puii la ecografie ce scumpi si minunati sunt ei!!! Nici nu stiti ce bine inteleg ce simtiti acum si ca aveti lacrimi in ochi...Dragele de voi!!!

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salutare la toate fetele.
citing din urma am gasit-o pe Lucutta
Lucutta, bine ai venit. sa ai o odisee frumoasa. da datele tale fetelor, daca vrei sa te treaca in listutza.

18+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Va pup si eu, dragutele mele!!!

Anca, felicitari pentru fetita!!!

Joy, activeza PM, sa-ti dau detalii, sau scrie-mi pe stoica_codruta (ID mess), ca sa nu facem reclama pe forum!

Uitasem o chestiune foarte importanta: cum e cu concediul de risc maternal?

Pupici pe burtici!

15+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Eva, dintotdeauna mi-am dorit un baietel, inca de cand eram mica. Dar de cand am ramas insarcinata am inceput sa ma gandesc mult la o fetita, si uite ca asa a fost sa fie. Nu-mi pare rau chiar deloc, sunt foarte fericita. Mie Carla imi place de mult timp, inainte de Carla Bruni Oricum fetita mea va fi unica, cand va creste va putea sa se recomande asa cum va dori. Carla mi se pare un foarte elegant, iar combinatia Carla Alexandra un nume sonor si puternic.

Pai normal ca va fi unica, asta este indubitabil. E fetita ta!!! Numele Carla este frumos, doar ca iti spuneam ca e un moment in care multi parinti isi numesc fetele asa. E posibil sa aiba multe colege Carla la scoala. :)))

De altfel si la noi e la fel, Luca este un nume pe care ni-l dorim fff mult pentru ca are o sonoritate placuta, e un nume scurt, are sens si in Fr si in Ro si merge bine cu numele nostru de familie. Dar...si numele Luca este frecvent in generatia aceasta...
Dar puii nostrii sunt, evident, unici!!!

18+ Luca

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Eva, da, ai dreptate, sunt sigura ca vor fi multe fetite in generatia ei cu acelasi nume. Dar e un nume frumos. Decat sa-i pun un nume "unic" pe care biata copila sa-l urasca mai tarziu

Codruta

Monica, spune-ne te rugam ce lucrusoare i-ai luat lui bebe.

Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

'mna ziua, gagics!

N-am chef de nimic pe vremea asta. Mi-e lene, foame si soooomn.
Anca felicitari pentru fetita vioaie, sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Si sa se cuminteasca, sa stea cat mai mult la mami in burtica.

Nocom felicitari si tie, sa va aduca numa' bucurii. Las' ca Matei o sa se obisnuiasca cu ideea :)

vecinico mama ce sportiv/a ascunzi acolo . O sa fuga inainte sa mearga. Cu sexu' cum stati, e cu cocoshel?

Musette multam de sustinere, la doctor am fost vineri. Doar ne-am conversat diverse, v-am zis ca dr mea nu face ea eco. Asa ca m-a cantarit, mi-a luat tensiunea si mi-a iesit cam mare Mi-a dat sa fac o analiza, anticorpi antifosfolipidici si sa ma duc la Fundeni la dr Uscatescu. M-a intrebat daca ne-am hotarat la nume, i-am zis ca avem o idee, dar nu definitiva. Mi-a trecut fetita pe fisa cu numele, a zis ca asa ramane . Mi-a trecut in principiu programarea pentru cezariana pe 2 septembrie (dupa UM), dar evident ca ramane e vazut, mai ales ca la eco de 16s se vedea ca ar fi placenta previa Io sper sa se grabeasca un pic bebelina mea, sa o facem leoaica . Pe 5 mai am urmatoarea eco, mi se pare imposibil de departe... al meu s-a rotzait la mine ca ce imi trebe alta mai devreme... si io-s paranoica ca nu prea simt miscarile. Simt diverse chestii... unde sa ma duc eu la eco, a?

Sa mai zic ca tot studiez pe net si nu ma lamuresc deloc cu treaba cu carutzul? Deci nu sunt deloc mai aproape de momentul de a ma hotari decat eram in momentul in care m-am apucat sa studiez...

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, felicitari pentru fetitza! super! ma bucur tare pt tine, sa aveti o fetitza fumoasa ca tine. ai grija de tine, sa stai in pat si sa asculti de doctor. numele este foarte frumos, mie-mi place foarte mult Carla (sper ca in Franta cota va scadea de cind cu Carla Bruni)

Kristin, credeam ca esti sub nameti! ce ma bucur ca ai revenit. ahhhaaaa, masaje si nebunii, bravos natiune. super! sa te mai duci!

joy21, m-am indragostit de buclele tale. esti o dulceee. sa pui niste poze de la munte, sa mai vedem si noi putin cum arata un munte. (saracii unguri, au si ei niste dealuri de vreo mie de metri si se lauda ca si cum ar fi munti).

monica, felicitari pentru patut, faci o poza sa-l vedem si noi?

Agness, La multi ani! Sa fii iubita si fericita!

Nocom, wow, baietelul vostru e un simpatic, a gasit si nume pentru fratiorul lui. Succes! o sa reusiti voi intr-un fel sa-l faceti sa inteleaga ca un burtica e o mica surioara.

Eva, am gasit si eu hainutze de gravida la H&M. sint super OK. eu mi-am cumparat de la Benetton + ca am vazut si la Zara. (in Budapesta, dar poate au si la Bucuresti).

18+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Mai fetelor, pai eu tot placenta fundica posterioara am (pe eco scrie "cu o grosime de 1,8cm, omogena, grad 0 de maturare", nu stiu daca grosimea si omogenitatea conteaza pentru amortizarea miscarilor?!) si tot nu simt bebele. Din cand in cand mai simt ca niste bule, dar nu stiu ca e bebe. Astept o miscare clara cand sa zic: THAT'S IT!!!

I am waiting!!!

Sotul meu zice ca sa profit de fiecare etapa, ca mai tarziu bebe va lovi tare si nu mai pot sa dorm. Dar eu tot vreau sa il simt, mai ales acum cand e mic si loveste cu "tandrete" :)))

18+ Luca

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Agness
Iti doresc o aniversare fericita si insorita, multa sanatate, fericire si un bebe sanatos si grasunel

JulyMorning si Piolica

July, cum o va chema pe fetita ta?

Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput