Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July te inteleg cu asteptarea ecografiei.Eu am urmatoarea pe 7 mai deci la fel ca si tine nu mai am rabdare.dar eu cred ca bebeii sunt bine.As vrea si eu sa se grabeasca un pic bebe al meu sa fie leut dar depinde de mai multi factori,cum o vrea Dumnezeu...Tin pumnii la analiza!Ne zici si noua numele sau nu inca?

Eva asa e Luca e cam la moda anul asta,de cand am hotarat sa-i zicem asa,aud numai bebei Luca peste tot dar sa stii ca marea majoritate a numelor sunt f des intalnite.Plus am citit eu o data ca daca pui copilului un nume mai deosebit ii influntezi nu stiu ce si e mai bine sa aiba un nume normal si mai comun.Oricum eu zic ca e un nume super si bebeii nu o sa regrete alegerea noastra!Ah cu placenta nu cred ca conteaza grosimea,cred ca bebele e mai cumintel,asa imi zice mie sotul ca si eu ma lamentez ca vreau un sut si sotul imi zice lasa-l ca e cumintel,seamana cu mine nu sare garduri ca masa!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musette, anca... normal ca va zic numele, l-am mai mentionat eu in treacat pe aici. Inca nu l-am pus la semnatura, nefiind definitiv. Este Maia. Si ta'su insista de nebun sa mai aiba unul si sa fie de sfant... asta va fi ceva mai complicat de gasit. Inclinam spre Daria sau Teodora.
musette eu ma intreb daca o sa mai scap vreodata de tendintele astea paranoice, daca o sa revin la normal... pentru ca dupa ce se nasc bebelinii, sigur trecem la altele, cu alt continut, dar sigur tot paranoi o sa fie

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca felicitari pentru Carla Alexandra! Incearca sa stai cat mai cumintica in pat si sa duci sarcina la termen, eu stiu ce inseamna sa nasti un prematur si sa stai o luna in spital!

13+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

July nu stiu unde sa-ti zic sa te duci la eco ca e bataie de cap cu programarile si in plus daca dai peste un dr uracios care mai rau te enerveaza si mai dai si minim 150 ron....eu am zis ca astept pana in mai.Plus ca ma feresc sa merg la prea multi dr ca din propria experienta unul are o parerea si altul are alta si decat sa ma bulverseze mai rau mai bine ma abtin.

18+

Mergi la inceput

july imi place Maia Teodora!Da o sa incepem cu alte griji si cred ca nu o sa terminam niciodata!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

musette ai si tu dreptate in ce zici, dar io voiam doar sa merg sa traga un pic cu ochiul, sa-mi zica ca are activitate cardiaca in continuare si gata, promit sa plec repede . Lucrez la doi pasi de Marie Stopes... or avea ecograf aia?

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Eva asa e Luca e cam la moda anul asta,de cand am hotarat sa-i zicem asa,aud numai bebei Luca peste tot dar sa stii ca marea majoritate a numelor sunt f des intalnite.Plus am citit eu o data ca daca pui copilului un nume mai deosebit ii influntezi nu stiu ce si e mai bine sa aiba un nume normal si mai comun.Oricum eu zic ca e un nume super si bebeii nu o sa regrete alegerea noastra!Ah cu placenta nu cred ca conteaza grosimea,cred ca bebele e mai cumintel,asa imi zice mie sotul ca si eu ma lamentez ca vreau un sut si sotul imi zice lasa-l ca e cumintel,seamana cu mine nu sare garduri ca masa!

Da, Musette, asa este, important este ca ne-am hotarat la un nume, mai ales ca ne-a fost greu sa alegem un nume international. Iar eu vroiam musai un nume biblic, asa avem toti in familia mea, un nume biblic. Daca era fetita era Anna (sau alte nume biblice care imi plac: Sara(h), Naomi), dar la urmatorul bebe...mai avem timp de fetita.

Anca, inca o data felicitari pentru scumpica ta!!! Ce ma bucur ca ai avut intuitia buna, ai simtit fetita si uite ca e o micuta Carla. :)))Eu ti-am zis de baietel pentru ca stiu ca m-ai felicitat pe mine si mi-ai zis ca si tu vei tot baietel. De aceea mi-am permis...Dar daca zici ca vroiai fetita...e excelent atunci!
Tu mai ai contractii puternice sau mai slabe in intensitate?

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

July habar nu am dar daca esti asa aproape poti da o fuga.Tin pumnii!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

bune fetele

Va mai aduce-ti aminte de mine, mai vin si eu mai arunc o vb., doua dupa care iar dispar vre-o cateva zile, ce pot sa fac? m-a omorit serviciu asta, nu mai suport , mi-a luat ceva timp pana am citit toate capitolele dar sa stiti ca mi-a placut ce am citit, numai vesti bune ceea ce ma bucura foarte tare, eu sunt bine, astazi trebuie sa ma duc sa mai iau rezultatul la o analiza sper sa fie buna ca altfel intru in panica...... pe toate

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Buna fetelor.
Nu am apucat sa intru pana la ora asta si e clar ca nici nu o sa apuc azi deloc. Asa ca o sa raman in urma

Am vazut doar ca Felicic a fost la eco (o urmaresc mai de-aproape pentru ca avem DPN-ul apropiat) si ca are un mic miriapod Sa stii ca si eu tot stau cuminte din cand in cand poate poate il simt... ca si la mine la eco era foarte miscaretz chiar daca nu erau imaginile si foarte clare... in dupamasa asta repet ecografia. De data asta sper sa se vada mai bine si sa masoare pliul (sa faca transvaginala). Stau cu emotii ca de obicei.
Si sunt si trista... de la vreme cred. Tare trista.

Va pup pe toate! Sper sa intru curand si am sa citesc tot ce mai scrieti azi.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput