Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Stii cum e Eva, cand am vazut bucuria ta ca bebe al vostru e baietel, am simtit ca vreau si eu baietel. Cand am citit rezultatul lui JulyMorning la amnio - am vrut fetita. Ma bucuram de fiecare data de bucuria voastra si asta ma influenta.

Acum ca mi-a spus ca e 90% fetita, sunt foarte fericita si ma bucur ca e asa. Cred ca cel mai important este sa fie sanatoasa si sa stea acolo in burtica cat mai mult. Baietel am vrut cand eram mai mica, eram foarte baietoasa si intram mai mult in "gasca" baietilor si bateam mingea cu ei in loc sa ma joc cu papusi.

Sanziana , ti-am citit mai demult povestea, stiu prin ce ai trecut. Bine ca s-a terminat cu bine.

July, imi place Maia, e foarte frumos. Si Teodora imi place.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

HEEEYYYYY, au inceput sa vina vestile bune!!!!!

Cat ma bucur!!!

anca81 felicitari pentru Carla, e un nume foarte frumos. Sa creasca mare si cuminte si sa stea la mami in burtika 40 de saptamani FIX!!!! Asa-i sta bine unei fetite cumintele.... PUP FETELE.....

felicic bravo mami pentru bebe miscaret. Ce nerabdatoare mai esti?!?! Iti doresc sa fie sanatos in continuare si sa te bucuri de el in burtica pana la 40 de saptamani! Pupici multi si pentru voi!!

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Nocom, multumesc . Sa dea DD sa fie cuminte si sa-si astepte termenul.

Eva, am si contractii si dureri. Parca contractiile au mai scazut in intensitate incepand de sambata dar ma doare acum mai tare, ma inteapa prin toata burta. Sper sa ramana colul inchis in continuare.

Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

alinush, sus moralul, ce-i aia esti suparata!!! hmmmm

hai ca azi ai intalnire cu bebelinul tau!!!!!!! fruntea sus si deschideti inima!!!!!

te simti mai bine?!?!?!

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanna, nu stiu sigur. Dr-ul meu mi-a zis ca imi da medical ultimele 2 chiar 3 luni ( in fct. de cat iau in greutate) sa stau la pat.
Acum nu stiu cum e mai bine, nici nu m-am interesat. Stiu sigur ca o sa stau acasa ultimele 2 sau 3 luni. ( sa evit probleme cu coloana din cauza greutatii si sa evit naveta la 35 grade)
Ca si tine si eu as sta numai in pat, as lenevi... ma doare fundul de la atata stat pe scaun la munca :))

18 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

felicic, bravo pentru bebe miscaret. sint atit de dragutzi cind dau din minute si picioruse. cred ca te-ai topit in fata monitorului de la ecograf.
alinusca, de ce esti trista? cum putem sa te inveselim?

18+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

alinushca iaca galeria pentru bebe si mai ales pentru pliu

fetelor, ma bucur ca va place numele. Si eu cred ca Teodora merge mai bine cu Maia, dar numele de familie e destul de lung... saraca copila va avea de scris cam mult

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

kllemi, bafta la analize.
julymorning, este foarte frumos Maia Teodora. eu sint in aceeasi oala ca si Eva, trebuie sa aleg un nume care merge si pe romaneste si pe franceza, plus ca trebuie sa mearga cu numele de familie. iar numele frumoase sint luate deja de catre prieteni, familie.... o sa gasim noi unul pt greierasul nostru. eu am numai nume de fetitze acum, poate vin cu o putzulica de la urmatoarea ecografie.

18+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alinush

Iti doresc succes la eco, sa il vezi bine pe bebe, in toata splendoarea, si un pliu nucal cat se poate de delicat!!! :)))
Cu tristetea te inteleg, cand vad ce vreme mohorata si ploioasa e afara...

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Alinuscha
Bebe mare si voinic
Pliu nucal mic
Mamica fericita