Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
aly_c20 spune:
muuh si alinutza, multumesc mult pentru raspuns
deja ma gandeam sa l sun pe dr sa merg maine la eco...
merg si eu sa ma culc...linistita:P
17+Sebi
khristin spune:
Am aparut si noi , dupa gripe si tuse...felicitari fetelor care au aflat cu ce se vor asorta in toamna asta , vom afla si noi probabil peste vreo 2-3 saptamani A venit si la noi primavara in sfarsit pe aici, vecinii din fata au iesit la un gratar in curte, mie mi-au iesit din pamant lalelele si zambilele in gradina, cred ca va mai trece ceva timp pana ce o sa infloreasca liliacul....asa ca sint invidioasa deja pe tine Nushulica Mai sint vreo 10 saptamani de scoala si apoi intru in vacanta de vara, de-abia astept sa fugim pe undeva Aaaaa, am uitat sa va spun ca in ultimele saptamani m-am rasfatat la masaj pt. gravide, dupa o ora acolo simti ca zbori . Profit de timpul asta, fiimea e la dans cu taica-su si eu ma dezmat cu voi aici
Piolica, multumesc... ai fost singura care ai intrebat de mine , nu mai elaborez in sfarsit....pozele din vacanta sint super, ca si protagonistii de altfel
Dyanira, poate sa fie retentia de apa, si mie mi s-a intamplat pe la sfarsitul primei sarcini insa....oricum mi-am revenit imediat dupa nastere....consulta-ti medicul, dar nu e cazul sa intri in panica.
Aly, si eu cred ca e normal ce ti se intampla....just relax
Brigitte, bine ai venit si sarcina usoara sa ai in continuare
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
EvaF spune:
Bine ai revenit cu bine Khristin!
Wow, Aly!!! Deja colostru?!
Joy, esti asa de finutza! Burtica e asa de micutza!
Cand ma uit ce burtici micutze aveti...incep sa il cred pe doctor ca voi face un bebe lungan!!!
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
BEBE
Never say never!
claudinna spune:
pupici si de la mine!!
Khristin, bine ai revenit! sper ca acum te simti mai bine!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)- gasiti blogul meu
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
19+
denisa.g spune:
Buna fetele!!
Anca, mult succes maine la Eco!! Sa vii cu vesti bune!!!
Pup toate fetele
17 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
Buna fetelor!Noi am avut un wek-end plin.L-am sarbatorit pe Andrei>Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.Sunt nostalgica acuma ,dar s-a distrat de minune.N-am avut timp sa intru sa va citesc.
Anca tinem pumnii pe maine.
toate fetele.
17+
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
buna fetelor! am dormit de-am rupt dar m-am si plimbat un pic pe la practiker ne-am uitat asa un pic pentru camera lui bebe de moketa corpuri de iluminat ca noi am lasat-o goala goala cand am amenajat doar parchet am pus
kristin bine ai revenit si ma bucur ca ati scapat de gripe
nocom ti=am admirat floricelele si te invidiez ca eu nu am lalele si zambile dar la anu o sa am sigur ca daca stau acasa sper sa am timp sa ma ocup cum trebuie de ele
fetele eu n-am luat de 3 zile elevitu oare e problema mare? ca nu mai pot sa-l iau efectiv ii simt mirosul ala nasol de cum il duc la gura si mi se intoarce
bebelushul
alexa si mami spune:
aha, se termina weekendul si apareti ca ciupercutzele dupa ploaie
kristin, bine ai revenit! ce rasfat pe tine, masaj...
andy, ce ... suntem LA MULTI ANI ANDREI
clau, ai rezolvat cu pozele?
alexa simami
sanziana27 spune:
Am admirat niste burticute superbe! Va invidiez ca se vede deja burtica la voi. La mine trebuie sa te uiti cu lupa s-o vezi!
Anca bafta maine la eco!
Fetelor cand ati scapat de greturi? Nu mai poooooooot, azi am terminat prin a varsa!
13+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
nushulica spune:
quote:
Originally posted by sanziana27
Am admirat niste burticute superbe! Va invidiez ca se vede deja burtica la voi. La mine trebuie sa te uiti cu lupa s-o vezi!
Anca bafta maine la eco!
Fetelor cand ati scapat de greturi? Nu mai poooooooot, azi am terminat prin a varsa!
13+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
sanzi eu am terminat cu greturile in mare asa, de saptamana trecuta adik de la 12s adik seara sunt foarte lejer fata de cum erau iar dimineata inexistente(in afara de spalatul pe dinti)...mai am greata doar cand trebuie sa iau elevitul
bebelushul