Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Mai intru si eu dupa o gramada de vreme.Nu am citit din urma deci nu sunt la curent cu noutatile.Am avut calculatorul defect si nu am avut timp sa intru de la servici.
Eu sunt ok cat se poate ...de vreo 5 zile mi se umfla picioarele nu stiu daca e de bine.Daca careva din voi stie care ar putea fi cauza?
Va doresc o duminica frumoasa si sper sa imi faca cineva un rezumat scurt a noutatilor.
Va pe toate!!!
Diana
18+ sper la un
dyanira spune:
Trebuia sa schimb si semnatura de cand nu ma mai intrat s-au facut 19 saptamani...Ce trece timpul.
Diana
19+ sper la un
EvaF spune:
Buna dimineata dragelor!!!
Ce faceti? Nici o noutate nimic? Lasa, ca maine se aduna stupul...observ ca la odiseea noastra fetele intra mai mult de la serviciu...mai bine de mine ca lucrez de acasa :)))))
Piolica, Nusha, Andy_galro, Irina, Alina, multumesc pentru complimente, va !
Alina, merci pentru cacao cu lapte.
Edit: Dyanira, felicitari pt semnatura!
Nu vreau sa te sperii, de obicei umflatul mainilor si picioarelor sunt semn de hipertensiune gestationala. Du-te la medic, sa nu ai cumva tensiunea marita. E fff devreme sa ai deja picioarele umflate!
Pup fetele!!!
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
EvaF spune:
Aly_c !
Ce micutza era burtica ta la 15 saptamani!!! Esti o scumpica :)))
Nici acum ca ai intrat in luna a 5-a nu se vede nimic?
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Joy21 spune:
Buna ziua, albinutze!
M-am gasit si eu sa intru in stup cand aproape toate zumzaiti prin alte locuri.
Mami de Alexa, multumim pentru suculetzul matinal
Dynira, Eva cam are dreptate sa te trimita la medic. Uite ce spune Tutunaru:
"Picioare si glezne umflate. De asemenea daca stai prea mult in picioare este posibil ca sa ai surpriza sa inceapa sa te stranga pantofii si sa simti o greutate si o durere surda in gambe. Daca se intampla acest fenomen ia legatura neaparat cu doctorul tau."
Totusi nu te ingrijora sa nu-l superi pe bebe. Mergi maine la dr. si vezi ce-ti spune
M-am tot delectat cu pozele voastre cu burtici frumoase: Eva, Nocom, Claudinna, Piolica, Denisa, Anca81... si lista continua dar neuronul de nu mai tine mine
Anca, pentru maine deja scoatem agitatele sa faca galerie:
Un pupic mai special pentru un Delphinash
Lucutta, bine ai venit, asteptam sa ne spui mai multe despre tine si despre sarcina ta.
Am vazut ca Eva, Codruta (sper sa nu gresesc) isi vand apartamentele. Noi vrem sa cumparam unul, cu 3 camere, in zona linistitia, cu ceva verdeata dar nu f departe de centru. Daca stiti ceva oferta, zumzaiti si la mine
In rest, eu si cu bebe suntem bine, sau cel putin asa sper. M-a cam intepat burta noaptea trecuta dar sper sa fie ceva "normal". Dau vina pe uter, ca se intinde in toate partile sa faca loc. Acum suntem la munte, la cabana Balea. Aerul e fff curat iar privelistea e superba. Mai greu a fost drumul pana aici cu masina. Am scapat fara sa dau la rate doar cand m-am asezat eu la volan.
Uff, stiu ca am scris mult, dar asa se intampla cand scrii mai rar. Si in incheiere mi-am facut curaj si am postat 2 poze timide cu burtik mic.
17+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
alexa si mami spune:
joy, frumoasa burtica, dar si posesoarea cabana balea , uauuu, esti curajoasa. pe mine si pe dealu' negru ma apuca , sunt belea de mers cu masina
noi am fost o tura prin parc, acum suntem obosite amindoua, deci
alexa simami
Joy21 spune:
Multumesc pt. apreciere, mami de Alexa .
Nici mie nu mi-a fost deloc bine cand am mers cu masina. Am stat mai tot drumul cu stomacul in gat.. Totusi, am observat ca atunci cand conduc eu lucrurile se mai linistesc. Acum sa vedem cum o fi la maine intoarcere... brrrr
Spor la somnic!
17+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
aly_c20 spune:
buna, fetele...
am si eu o intrebare...parca ceva nu ar fi in regula, ori ca am citit azi povestea Biancai Brad...dar de ieri simt niste intepaturi-taieturi prin burta.Si am observat ca imi curge ceva alb din san,am patat cu o picatura sutienul negru...e posibil sa fie laptele asa devreme?
Eva, nici acum, in aproape 18 sapt nu se vede prea tare burtica, dar e vizibila, cel putin eu o vad:))..sper numai bb sa fie bine:(
17+Sebi
Muuh spune:
aly da poate sa fie colostru si e normal si nu inseamna absolut nimic. Intepaturile pot fi de la ligamente sau de la intinderea uterului.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
alexa si mami spune:
noi am dormit, doar o ora:(
acum asteptam vizita unui preten d'al alexei, acum sa vezi balamuc
aly, stai linistita, toate simptomele sunt normale
alexa simami