Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
alexa si mami spune:
fetelor! iar ati fost harnicutze azi.
in seara asta am ratat plimbarea din motiv de vreme urita ![]()
monica, sa foloseasca sanatoasa bblina patutul! felicitari!
anca
felicitari pt fetitza! sa fie santoasa ca de restul are cine sa se ocupe
daca dr a zis sa stai cuminte asa sa faci. nu te agita ca bb sa stea cit mai mult timp in burtica.
feli, esti
. ai fost tu la eco numa' ca sa-l vezi pe bb! esti totala 
july
maia si teodora. sa stapinesti sanatoasa dispozittivul! super!
kllemi asa sunt si eu cu alegerea numelor
. astept verdictul dr si apoi ne punem serios pe cautari si votari. la alexa a fost inspiratie de moment, cind am aflat ca este fetitza, am zis alexandra si gata.
andy.p
pt eco de miine. sa ne aduci vesti bune. tinem pumnii strinsi. intemeiat motiv are andy :)))
alinushca, ai vazut ca bb e bine si tu te-a stresat degeaba 
piolica, seara placuta acasa!
eu sunt cu terminata cu niste greturi. o zi se potolesc, dar a doua revin in forta. sper sa treaca mai repede, macar pina in paste sa ma pot bucura si eu de masa in familie.
alexa si
mami
andy.p spune:
piolica odihna placuta si multumesc si sper sa fie numai vesti bune.
alexa si mami mersi
asa ma gandeam si eu.Stie el ce stie.
Imi pare rau pentru greturi ,dar las ca trec ele.
alinushca felicitari pentru vestile extraordinare.
18+
laura si andy (07.04.2002)
claudinna spune:
va salut si eu "in fapt de seara"!
felicitari tuturor pentru bebelushii mishcareti si sanatoshi!! sa va bucurati de fiecare clipa!!
am facut contul comun pentru foto: este pe www.webshots.com, ID: mamici2008, parola este identica cu cea de la capitol nou si de la mailul comun!
sa avem spor la creat albume!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)- gasiti blogul meu
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
19+
aly_c20 spune:
buna,burticutze!
Anca, ma bucur ca ti ai vazut si u minunea, o fetita
...sa stai cumintica la pat ca sa stea gazutza cat mai mult in burtica!
July, felicitari si tie pentru printesa!
sa fie sanatoase!si voi la fel!
Ma bucur ca v a placut burtica mea :P...
andy, tinem pumnii pentru maine la eco!
feli, sa stii ca nu esti singura care ar merge la eco, doar sa si vada minunea!eu stau ca pe ghimpi, asa ce l as suna pe dr sa i zic ca vreau sa vad bbebelul:)...sau poate merg la un alt eco, macar sa l vad si sa i ascult inimioara, sa ma mai linistesc pentru 2 sapt cand voi merge la eco de 20 sapt!
toate burticutzele...
17+
Sebi
alexa si mami spune:
bravo
clau.
merg sa pun citeva poze cu mine si fii'mea, burtica e inca mica ![]()
alexa si
mami
_irina_ spune:
buna seara, burtici.
pe mine ma apuca de-a dreptul tare de tot paranoia. Pe bb nu il simt(avem numai 18 saptamani, stiu, dar...), nu am mai luat nici un kilogram de vre-o 2 saptamani, burtica parca e tot de grasana.
Ajutoooorrrrrr!!! Ca inebunesc.
Maine am si eu vizita la eco. Si cred ca imi cumpar si eu dispozitiv din ala minune numai sa aud ca bb e bine.
Andy.p si piolica succes maine la eco.
alexa si mami spune:
irina, scoatem si pt tine
bafta miine la eco! eu zic sa nu te agiti, bb e bine.
clau, trimis pm 
alexa si
mami
alinushca spune:
srai sa vezi ce burticoi am! Ma pun cu oricine de aici!
Pai la 11 s 4z si eu aveam fix cat ai avut si tu. Pe 22 o sa vezi un bebe imens! Pe bune... cand vedeam cum muta sonda de la o parte a uterului la alta sa il vada pe bebe nu ma mai saturam gandindu-ma ca e chiar atata de mare. Poate imi dai si mie link la topicurile de care zicea Eva. Mi-s interesata de scriitoricesti. Poate imi dai pe PM ce anume ai scris or sth.
(Felicic)
andy.p, alexa si mami merci beaucup!
anca, piolica asa citiesm si eu pe la voi pe aici. parea cam beat doctorul azi la ecografie ca la fiecare masuratoare ii iesea altceva dar
il credem cu cuvant.
Somn usor la burticile care sunt pe finala la aterizare in pat (eu daca nu dorm la pranz decat in timp ce vorbeste lumea cu mine... cam trag spre somn si casc cat ma tine gura la ora asta).
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+