Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Fetili, revin insistent!
Cum se ia concediul de risc maternal? Stiti pe cineva care a luat? Care sunt pasii?
Mersi mult!
Pupici!15+
Vlad
uite ce am gasit si are legatura cu medicina muncii
http://www.protectiamuncii.ro/legislation/oug_96_2003.shtml
Bebe mic
11+
aluna
foto
felicic76 spune:
codruta:uite aici si normele de aplicare , pasii sunt explicati
http://www.mmssf.ro/website/ro/legi/egalitate/h537_2004.jsp
11+
aluna
foto
EvaF spune:
Felicic, vroiam sa iti spun ca am citit doua subiecte deschise de tine: unul "perfect" si inca unul, nu imi amintesc titlul, dar e vb despre analizele de sarcina.
Vroiam sa iti spun ca mi se pare ca ai un talent extraordinar la scris, m-am amuzat copios cu analizele dar "Perfect" este un topic care m-a impresionat ff mult. Mi s-a parut ca ai reusit sa exprimi f concis lucrurile pe care le simt multe dintre femei, dar intr-un stil al tau propriu.
Ce sa iti spun, stiu ca poate trebuia sa te felicit pentru felul in care scrii direct in capitolele acelea, dar am preferat sa o fac aici, doar suntem colege de odisee.
Te-ai gandit sa scrii o carte ( un fel de jurnal cred ca ai putea)?
Asta este, trebuia sa iti spun ce am simtit cand am citit. Bravo!!!
18+
Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Never say never!
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Felicic, vroiam sa iti spun ca am citit doua subiecte deschise de tine: unul "perfect" si inca unul, nu imi amintesc titlul, dar e vb despre analizele de sarcina.
Vroiam sa iti spun ca mi se pare ca ai un talent extraordinar la scris, m-am amuzat copios cu analizele dar "Perfect" este un topic care m-a impresionat ff mult. Mi s-a parut ca ai reusit sa exprimi f concis lucrurile pe care le simt multe dintre femei, dar intr-un stil al tau propriu.
Ce sa iti spun, stiu ca poate trebuia sa te felicit pentru felul in care scrii direct in capitolele acelea, dar am preferat sa o fac aici, doar suntem colege de odisee.
Te-ai gandit sa scrii o carte ( un fel de jurnal cred ca ai putea)?
Asta este, trebuia sa iti spun ce am simtit cand am citit. Bravo!!!18+
Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Never say never!
multumesc pentru aprecieri!
este adevarat, tin un jurnal, dar la o anumita perioada il sterg, este prea intim si pentru propria-mi persoana! Si da, am publicat deja ceva, la editura unui prieten si sub pseudonim, mai am cereri de la el,dar nu am timpul necesar!
Dupa ce-mi iese ce mi-am propus, o sa ma relaxez(acum scriu prea rapid si nu am timp de corecturi si adaugiri) si imi voi petrece batranetile scriind! Pana atunci, munca si bani!
ps. Am castigat ceva de pe urma cartii, dar nu este suficient sa pot trai asa cum imi place doar din scris! D"aia fac altceva
11+
aluna
foto
alinushca spune:
quote:
Unde? Unde? Vreau si eu sa citesc si sa imi dau cu pre...supusu!
Back from the doctor. Pliu nucal 2.1 mm. E OK?
Varsta undeva intre 12s 2z si 13s.... ca de fiecare data cand a masurat i-a iesit altceva... marime...undeva peste 7 cm
a crescut ceva! 161 de batai pe minut.
Si cea mai frumoasa parte a fost cand mi l-a aratat din fatza si se vedea atat de clar cum dadea din manute in jurul gurii. Atunci chiar am ramas uimita. Si i-am numarat si degetelele. Erau cate trebuie deci la nastere pot sa scap de grija asta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
12+
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by alinushcaquote:
Unde? Unde? Vreau si eu sa citesc si sa imi dau cu pre...supusu!
Back from the doctor. Pliu nucal 2.1 mm. E OK?
Varsta undeva intre 12s 2z si 13s.... ca de fiecare data cand a masurat i-a iesit altceva... marime...undeva peste 7 cma crescut ceva!
161 de batai pe minut.
Si cea mai frumoasa parte a fost cand mi l-a aratat din fatza si se vedea atat de clar cum dadea din manute in jurul gurii. Atunci chiar am ramas uimita. Si i-am numarat si degetelele. Erau cate trebuie deci la nastere pot sa scap de grija astaMi-a zis sa ma programez maine la dublu test dar nu am sa o fac pentru ca prefer sa fac triplu test saptamana viitoare cum a zis Tutunaru (a, azi nu am fost la Tutunaru). Slava Domnului, mergem mai departe.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded12+
uraaaaaaaaaaaaaaaaaa! Este perfect, sunteti in grafic, ce ma bucur! Ai scapat de emotii, te invidiez, raman codasa pana pe 22 aprile!
Ce bebe lungan ai! Al meu la 11 sapt si 4 zile avea 4,8 cm. Bravo! Sa fiti sanatosi!

11+
aluna
foto
ancadragoman spune:
Alina pliul nucal trebuie sa fie pana in 3,deci este perfect
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
piolica spune:
andy.p, bafta la eco! vad ca fetele au scos deja agitatele. sa vii cu vesti bune.
alinusca, super vesti. pliulo nucal este ok cind e sub 3mm, asa ca stai linistita, este super bine.
felicic, vreau si eu link-ul... wow, avem o scriitoare printre noi. superrrrr!!!!
18+
minunea
burtica
Tunisia_2008
piolica spune:
toate fetele. ma duc acasa ca mi-s tare obosita, am stat numai in sedinte astazi si prezentari in power point.
o seara buna!
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008
LUCUTTA spune:
Freshanana iti multumesc pentru urare si sper sa am intradevar o sarcina usoara pentru ca am trecut prin momente foarte grele anul trecut cand am pierdut sarcina la 6 luni din cauza HTA indusa de sarcina fara ca eu sa stiu ca am tensiune.Imi spun Lucuta pentru ca asa imi alintam eu bebelasul din burtica,ingerasul meu care acum este in cer .