Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

cine-mi rimite si mie parola pe pm?:( pliiiiz.

alexa simami

VREAU SI EU PAROLAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alinush, felicitari pentru bebe activ cu pliu nucal delicat!

Piolica, Irina,Andy.p, bafta maine la eco!!! Sa veniti cu vesti excelente, cum au venit Alinush si Anca!!

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

alinushca felicitari pentru bebe miscaret si pt pliu in grafic

andy, piolica, irina multa galerie si pt voi pentru maine, sa veniti cu vesti la fel de bune.

Vreau si eu parola, va rog... si care e adresa de mail comuna?

M-au sunat cei de la care am facut comanda, maine imi livreaza scula. Foarte prompti, m-au intrebat la ce ora prefer eu. Mi-au placut.
Imi trebe baterie de 9V... care e aia?

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinad spune:

Sunt si eu o viitoare mamica de octombrie 2008 si ma bucur sa va cunosc mai ales in speranta ca ma voi bucura de sprijinul vostru si de caldura voastra sufleteasca, ceea ce va ofer si eu cu drag.
Am un puiut de aproape 16 sapatamani, dar pana acum am intampinat o serie de dificultati si imi fac griji. Poate ca problemele mele nu sunt grave, dar este prima sarcina si am o multime de temeri.
Am trecut printr-o raceala puternica, care degenerat in sinuzita si nu am avut incotro a trebuit sa fac tratament cu ampicilina. Abia am terminat tratamentul (5 zile a durat)ca m-am ales cu o minunata infectie la o masea. Puroiul adunat in sinusuri a coborat la dinti si am facut un granulom. Am dureri cumplite si trebuie sa o iau de la capat cu ampicilina si mai ales trebuie sa fac un tratament stomatologic.
Vreau sa intreb daca a trecut vreuna dintre voi prin asa ceva sau dc stiti dc voi avea sau nu probleme cu puiul meu atat de mult asteptatdin cauza acestor tratamente. Doctorul curant mi-a spus ca pot lua amicilina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

V-a trimis careva parola sa o dau eu acu pe PM ?

Irina eu am slabit un kg in primul trimestru... si asta fara sa imi fie greata sau ceva... corpul se remodeleaza, mai creste in unele parti, mai scade in altele... fa-ti poze din 2 in 2 saptamani la burtica si sigur ai sa vezi diferenta cu ochiul antrenat de viitoare mamica si nu o sa mai ai griji din astea. SIGUR e totul bine. Tinem pumnii!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

alinushca, eu n-am primit... da si mie, te rog. Multzam

_
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor, nu se indura nimeni de noi sa ne dea parola
july, bateria de 9V e cea patratoasa, de fapt dreptunghiulara, cu 2 borne.
o sa te specializezi, las' ca vezi tu. io stiu tot, de la jucarii of corse. primul lucru care-l faci dupa ce cumperi o jucarie, verifici cu ce tip de baterii merge, si cite

alexa simami

Mergi la inceput

alexa sarumana mult, abia astept sa ma specializez

_
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, m-am scos, vine july cu mielul de paste alexa e caprita de fii'mea, eu sunt mama ei, alina.
alinushca, vreau si eu parola :(

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

quote:
Originally posted by valentinad

Sunt si eu o viitoare mamica de octombrie 2008 si ma bucur sa va cunosc mai ales in speranta ca ma voi bucura de sprijinul vostru si de caldura voastra sufleteasca, ceea ce va ofer si eu cu drag.
Am un puiut de aproape 16 sapatamani, dar pana acum am intampinat o serie de dificultati si imi fac griji. Poate ca problemele mele nu sunt grave, dar este prima sarcina si am o multime de temeri.
Am trecut printr-o raceala puternica, care degenerat in sinuzita si nu am avut incotro a trebuit sa fac tratament cu ampicilina. Abia am terminat tratamentul (5 zile a durat)ca m-am ales cu o minunata infectie la o masea. Puroiul adunat in sinusuri a coborat la dinti si am facut un granulom. Am dureri cumplite si trebuie sa o iau de la capat cu ampicilina si mai ales trebuie sa fac un tratament stomatologic.
Vreau sa intreb daca a trecut vreuna dintre voi prin asa ceva sau dc stiti dc voi avea sau nu probleme cu puiul meu atat de mult asteptatdin cauza acestor tratamente. Doctorul curant mi-a spus ca pot lua amicilina.

bine ai venit printre noi :*
imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva...eu te inteleg perfect....la 8 sapt am facut o infectie urinara care s a transformat in pielonefrita:((
am inceput cu ampicilina, dar dupa 7 zile de tratamnet a reaparut febra, asa ca a trebuit sa fiu internata si bagata pe injectabil...am avut noroc de un bb lupatator....si febra a scauzt cu cefotax, cel mai puternic antibiotic,pt sapt 8...cu risc, dar permis in sarcina!amu...am ajuns in aproape 18 sapt...suntem bine amandoi;)....asa ca,,,,fi tare pt bebebul tau...asa ma imbarbatam eu singurica in spital: "nu trebe sa plang ca creste febra,"
fii tare...si capul sus
17+Sebi

Mergi la inceput