Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
kllemi spune:
mai fetelor pe mine ma omoara numele astea, bine deocamdata nu stiu ce este( baiat sau fata), dar daca de fata mai imi plac cateva nume, de baiat nu imi place nici unul si tare mie frica ca o sa ajung pana in ultima clipa si eu nu stiu ce nume sa ii pun copilului,pt ca nu ma atrage nici unul, felicitari voua care a-ti ales deja, eu ma tot gandesc.....
13+
alinushca spune:
Daca asa de frumoase sunt galeriile pe care stiti sa le faceti de acuma, si continuati sa va specializati, pana ce incep nasterile o sa fiti experte in majorete!
Va multumesc mult de tot. Sper sa vin cu vesti pe masura. Si da, m-ati inveselit.
Va spun repede un secret numai cat suntem doar noi aici. Daca am sa avem o fetita am sa ii spunem Mina (ssst, sa nu mai spuneti la nimeni - eu cam am paranoia ca daca se intampla ceva...).
Felicitari pentru alegere unor nume foarte frumoase - Carla Alexandra si Maia Teodora. Noi o sa dam un singur nume copilului. Si eu am 2 nume (al doilea este laura) si nu a facut decat sa ma incurce cand trebuia sa ma semnez in acte oficiale cum zice si July. Saptamana viitoare merg la Iosup. Sper sa ma intorc cu carucior si eu si atunci chiar nu o sa mai simt ca sunt in urma voastra.
Anca, Eva, July, Nocom,piolica, denisa.g, andy_galro, felicic, elyia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+
kllemi spune:
mai fetelor pe mine ma omoara numele astea, bine deocamdata nu stiu ce este( baiat sau fata), dar daca de fata mai imi plac cateva nume, de baiat nu imi place nici unul si tare mie frica ca o sa ajung pana in ultima clipa si eu nu stiu ce nume sa ii pun copilului,pt ca nu ma atrage nici unul, felicitari voua care a-ti ales deja, eu ma tot gandesc.....
13+
JulyMorning spune:
Ce bine ar fi cu un nume si la mine... da' cine ii scoate gargaunii din cap nebunului meu
klemi nu te mai agita, o sa vina si inspiratia la un moment dat, chiar daca vine pe patul spitalului. Plus ca mai e ceva vreme, totusi, pana acolo.
Sa va zic ce compromis am facut. Am zis ca nu ma duc la eco unde imi tuna mie, in schimb mi-am cumparat ceva: bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BD14
Nu dati cu rosii
_
Our future determines our past
Fasolica de S19+
piolica spune:
julymorning, mare neastimparata mai esti! sa ne spui si noua cum este sa-ti auzi bebelina. este un fel de Doppler, nu?
18+
minunea
burtica
Tunisia_2008
musettepink spune:
July si eu i-am dat tarcoale dar nu am cunoscut pe nimeni care sa-l fi avut si sa-mi zica si mie daca e ceva de capul lui.Sa ne spui si noua te rog impresii.sa-l stapanesti sanatoasa!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
andy_galro spune:
Hellodutzelor!!!!
anca felicitaaaaaari pentru fetita Carla Alexandra, ma bucur mult pentru voi...o face mami gimnasta???sa dea d-zeu sa stea frumoas la mai in burtica pana la termen si apoi sa va aduca numai bucurii!!!!!
felicic ma bucur ca ti-ai vazut bebe miscaret si ...la mai mare!!!!
agness la multi ani cu bucurii si un bebe sanatos si frumos!!!!
alinush vin si eu cu galeria din urmapup]
klemi bafta mare la analize
july imi place numele Maia Teodora...e special excat asa cum va fi si fetita ta
nocom, piolica , eva, freshanana, denisasi numai bine va doresc!!!!
Pupici multi pentru toate gravidutzele si asteptam vestile bune!!!!
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
tzitziri spune:
JulyMorning,
si pana la inceputul trim 3 cand se poate asculta cu aparatul ala inima bebelului, cum iti 'ineci' paranoia?
P.S."Paranoia" nu e un cuvant dragalas, dar cred ca ne caracterizeaza pe multe in perioada asta
15+
anca81 spune:
Andy, multumesc
July, e dragut aparatul, sa ne spui si noua cum se aude inimioara lui bebe.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra
EvaF spune:
July, tu parca nu l-ai simtit pe bebe inca (nici eu, de altfel!!!). Cred ca de-aici ideea ta!!! :))) Sa ne spui si noua ce si cum, ce auzi cu aparatul asta.
E f frumos numele Maia. E un nume grecesc, pe care l-am gasit cu doua semnificatii ("mama" si "stea"). Am o multime de tabele cu nume de fetite si baieti, cu origini si semnificatii, asta de pe vremea cand cautam nume si vroiam ca bebe sa aiba un nume cu o semnificatie ok, sa nu aiba surprize mai tarziu. Munca de cercetare, nu asa ... :)))
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Never say never!