Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

July, si eu am citit acolo ca din trimestrul 3 se aude Si am mai citit si ca are 3 luni garantie. Ce te faci ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

alinushca ochi de vultur ce esti Eu nici nu vazusem... mi-e rau ... haha, ce ametita sunt. Acu' asta e! O sa vad eu ce-oi face cu el. O sa va povestesc cum m-am prostit cu aparatul. Eu l-am luat pentru ca mai de mult citisem pe alte site-uri ca la sfarsitul primului trimestru se pot auzi bataile inimii cu un astfel de aparat. Pfoai, bine ca a vazut alina, ca altfel stateam sa ascult si ma panicam ca nu aud nimic!!!

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

kllemi daca te ajuta cu ceva eu am decis pe patul de spital ca pe Alexei il va chema Alexandru Ionescu (numele de familie al tatalui si nu al meu) si nu altfel. De data asta macar nu mai am problema numelui de familie deci nici prin cap nu imi trece sa ma stresez cu prenumele.
July eu am nascut cu doua saptamani mai devreme decat DPN, am vrut un leu si am facut un rac. . Deci....ai sanse sa scoti un leu.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

gata fetelor am plecat sa imi iau analizele...... tineti-mi pumnii,promit sa vin cu vesti bune..

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Muuh doua saptamani ar fi mai mult decat suficient sa iasa leu si sa nu fie si ziua mea de nastere.... ca ma cearta ta'su ca n-are fata lui ziua ei de nastere

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Muuh, exact ca tine suntem si noi!!! Si noi am vrut sa facem un leu, dar Matei s-a grabit a venit cu 2 saptamani mai devreme si asa avem un rac.... toti imi spuneau ca fiind prima sarcina si bebe baiat o sa fie mai puturos si sigur va sta 40 de saptamani... dar uite ca nu exista nici o regula si puiutzul ne-a dat planurile peste cap.... Acum avem un racusor sensibil si lipit de mama fara sanse de scapare!!!! asta este, e al meu si il iubesc de mor!!!!

kllemi, bafta multa cu rezultatele. Stim ca sunt bune, dar niste pumni bine stransi nu sunt in plus niciodata. Pupam mamica!!

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Agness La multi ani

Eu m am plimbat ieri muuuult pe la Tineretului si cu totul ca aveam crema de zi cu protectie aveam nasucul rozaliu a casa .
Am fost si aproape de Baby expo dar n am intrat ca Inisu meu vroia sa calareasca toboganele non stop

In leg cu numele mie imi place foarte mult Luca , asta inainte sa fiu casatorita. Si am nimerit sotul cu numele de familie Luca ( Eva )
Ca alt nume de baiat imi place Alex sau Alexandru de asta cand Iosup m a intrebat cum se numeste fetita primul nume a fost Alexa/Alexia dar nu cred ca este batut in cuie.

Mie mi a fots foarte rau sambata cred ca de la o salata verde, m am simtit iarasi ca in primele saptamanii.

Lucuta bine ai venit

Anca felicitari pt bebelina gimnasta.Frumos nume. Ai grija de tine si ia medicatia ai sa vezi ca totul va fi bine

Nocom am observat su floricele tale in poze, foarte frumoase. In leg cu OanaSM eu am vazut ca scrie pe la burtici de iul-aug parka.

Aly si Joy frumuoase burtiticele

Diana incerca sa nu papi sarat ca sa nu retii apa

Khristin bine ai revenit, aaaaa vreau si io masaaaaj ce noroc pe tine

Andy La multi ani pt pitic

Monica deja ati inceput sa cumparati pt bb, bravo.

Felicic ai fost la echo iarasi? Felicitari pt omulet

July si mie mi a dat doctorita mea trimitere la dr. Uscatescu. Eu am facut un set de analize pt coagulare si nu e nimic suspect asa ca o so mai intreb o data daca are rost sa ma mai duc la Fundeni sau nu.
Pt echo poti sa mergi la Giulesti la Centrul de planificare fac echografii fara programare sau la Spitalul Sf Constantin si Elena ( au aparat bun am inteles).
July am auzit si eu de aparatul ala, san e zici cum este. Io as dormi cu el

Alinushca cand mergi la eco in ce zi? Ma gandeam ca daca mergi vineri pe 25 ne vedem acolo si cu Felicic , facem gasca de burtici de sept-oct

Kllemi bafta la analize

Mai viu

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

laureta pai pe mine m-a strans cu usa asistenta lui Iosup si m-a programat pe 22. Eu as fi vrut pe 25 dar mi-a zis ca nu mai sunt locuri. Asta e... schema e asa: pe 22 merg la eco si pe 25 la TT. ce-o iesi... stie domnul doctor.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Laureta, eu cand eram adolescenta am vazut filmul "Cold-hand Luke" (e un clasic cu Paul Newman, il ador ) si cred ca m-a marcat atat de tare ca am dorit atat de mult acest nume.
Mai am un nume pe care il ador: David (de la istoria cu Golliat) si ...din pacate inaintea mea o prietena buna a nascut un David. So...
La baieti noi nu am cautat nume nici o secunda, le stiam amandoi de mult si eram de acord, la fetite ne-am cam dat cu capul de pereti. Apoi am ajuns la Anna, si vroiam sa ii punem si Eva. Sotzul meu vrea o fetita pe care sa o cheme ca pe mine, dar nu primul prenume, sa nu o strigam asa, dar sa aiba si numele meu. Ma flateaza chestia asta.
De aceea e posibil ca pe baietelul nostru sa il cheme Luca Michael (Michael e numele sotului meu, parintii vroiau tot asa sa ii dea un nume international, si bine au facut, ca s-a plimbat peste tot cu jobul si uite ca a ajuns sa se insoare cu o romanca... :)))

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetelor!Da ce sunteti!!
mami de alexa ,laureta multumesc ff mult
Ce nume frumoase!!Si eu am vrut sa-i pun lui Andrei tot Luca,dar sosul n-a fost de acord aasa ca...dar e minunat si acuma imi place de mor.
Agness
Maine ma duc la eco .Am niste emotii cat casa.Poate ne spune si noua dr.ce culoare de carucior vom avea.Sper,sper,dar nush ce ma fac cu emtotiile.Uffff.Sa-mi tinerzi pumnii pleaseee.

17+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput