FIV 174
Raspunsuri - Pagina 8
arucs spune:
cu toate ca nu am mai intrat de 2-3 sapt. v-am citit in fiecare zi si pot sa va spun ca m-am bucurat pentru fiecare reusita si chiar am plans pentru fiecare esec.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta,deoarece azi am fost la marea intalnire cu proful din Israel si cu Tutunaru si am hotarat ca vom face fiv in Iunie.Sunt fericita deoarece analizele mele sunt bune si pentru ca profu mi-a dat sperante mari mai ales ca asa cum stiti biopsia sotului meu a fost reusita.Acum am emotii mari deoarece sambata ma duc la DR.Tutunaru sa-mi faca laparo si histero.O sa am dureri?Va rog sa-mi spuneti si mie.
Va pupic pe toate.
kineta spune:
ARUCS,sa ai un start bun !!! NU ai de ce sa ai dureri nici la histero nici laparo,pt ca se vor face sub anestezie generala. IAR dupa te vei recupera imediat,poate sa-ti fie putin rau de la efectul anesteziei,si ai o usoara jena la nivelul inciziilor din abdomen,in rest nk. BAFTA in continuare !
Karla
ladyxe spune:
manumanu felicitari si val mare la bhcg
ioana un , mie dr mi-a zis ca AC intr-un fel ar pastra ovocitele, nu mai ovulam, asa ca poate data viitoare vor rasari cele norocoase.
luca mi-ai amintit de cumnatica mea, care la fel era de somnoraoasa la prima sarcina, manca destul de mult, orice si doar sani si burtica cresteau vazand cu ochii. Pana acu stai bine, tine-o tot asa si un bb asa cum il doresti.
cata e valabil si pt tine, faza cu bb, cum si-l doreste mami.
arucs nu-ti fie teama de laparo (iti face si histeroscopia in acelasi timp,nu) am facut si eu cu dr T a fost OK, poate o sa vomiti dupa dar asta depinde de organism, eu nu am avut problema asta. Bafta multa
Cuma a decurs intalnirea cu dr-ii, poti sa ne povestesti.
nico
catalina2307 spune:
Kora am intrat numai sa iti urez succes maine, oute multe, sanatoase si frumoase.
Daca mai este maine vre-o fata in actiune succes mult.
Va pup.
arucs spune:
Va multumesc pentru incurajari si din cate am inteles de la Tutunaru o sa le faca pe amandoua odata.Despre doctori ce sa va spun,azi i-am vazut pe amandoi pentru prima oara si pot sa va spun ca fata de prof. Marimescu m-au tratat super O.K.Cu proful din Israel am stat de vb. foarte mult,mi-a explicat rezultatele analizelor,i-a facut si sotului un control ca sa vada cum este dupa biopsie si mi-a dat sperante foarte mari.Cu dr.Matei m-am vazut la biopsie si sincer mi-a lasat o impresie foarte buna,mai ales cand mi-a zis sa nu ma grabesc si sa astept noua clinica ,pentru testarea genetica a embrionilor si mai ales ca o sa fie si o dr. din S.U.A.
Sper sa fie bine pana la capat si in iunie sa putem sa fim impliniti.Va pupic dulce.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Va multumesc tuturor pentru mesajele si incurajarile voastre frumoase Zouzounaki, Liana30, Moniland, Kineta, Manumanu, Oanademunk, Ladyxe, Kora-pop, Catalina2307, Dream1971
2bobocei i-ti multumesc pentru mesaj si pentru gest, esti o dulce! I-ti doresc multa bafta marti la ET si sa-mi aduci vesti si de la celelalte colegute de salon. Sa le urezi si lor din partea mea multa bafta si sa le vad gravidute data viitoare, cand ne vom mai intalni prin Giulesti. Te rog mult sa le transmiti urarile mele si sa fie optimiste si increzatoare ca vor reusi!! Stii ca mie i-mi era frica de anestezie si pot sa-ti spun ca nu am avut nimic de la ea, de data asta. I-am spus anestezistei ca mi-a fost rau la toate operatiile pe care le-am facut si ca sunt hipotensiva si mi-a pus ceva in anestezic, ca sa nu mai vomit ca de fiecare data. (i-am dat 1 milion pina la urma). Deci marti sa mergi increzatoare ca vei reusi, sa-ti iei puiutii cu tine si sa ai grija de ei 9 luni de acum incolo!
Kora-pop multa bafta maine la punctie, sa ai multe ovocite!
Moniland mi-am facut estradiolul in z8 si era 587 parca, pe urma nu l-am mai repetat.
Eu dupa punctie nu am sangerat deloc, insa sunt foarte balonata si ma dor sanii rau de tot. Mi-a dat sa incep cu Cycloproginova la prima menstra si voi merge pe mana d-lui profesor in care am incredere. Cand m-am trezit din anestezie dr. Cocei plecase si doar profesorul ramasese si asistentele. Mi-au dat banii inapoi cei 300 euro si chiar dl. prof s-a interesat daca i-am primit si m-a chemat acolo la eco sa ma incurajeze.
Cu atatea incurajari si vorbe frumoase din partea la toata lumea pe care o cunosc, sigur voi reusi intr-o zi...!
cu drag Ioana
zouzounaki spune:
Koricica Doamne ajuta pe maine..sa fie totul exact asa cum iti doresti
arcus un start bun iti doresc..imi spui te rog mai multe delalii?..de ex.daca esti la primul fiv si unde il vei face...multumesc
lianoo te pup si eu
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
luli spune:
quote:
Originally posted by Liana30
manumanu felicitariiiii
luli inca mai am cioace si maner.ma mai stii?te puppp
va pup pe toate si va tin pumnii.
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
ma bucur mai fata draga si cum sa nu te tin minte se poate...? inca nu m-am senilizat
dar la tine...tot nimic, nimic?
ma gandeam ca te gasesc cu vesti tari...
ai vazut ce norocoasa Anis? ma bucur tare mult pentru ea.
fetelor- trebuie sa reusim, mai devreme sau mai tarziu va fi bine pentru fiecare din noi
Eu dupa ultimul esec nu am crezut ca imi voi mai reveni, m-am afundat in munca si am incercat sa uit de tot, ma uitam cu drag si tandrete la copii prietenelor mele si ma gandeam - eu voi avea oare norocul asta vreo data?
acum sunt linistita si oarecum impacata - chiar daca am ramas cu dereglari mari, mi-am spus ca daca renunt nu voi sti niciodata ce am pierdut...si la ce bun? de ce sa am regretul asta toata viata? nu ma las si gata!
va doresc sa aveti taria de otel pentru a putea sa va impliniti visul si multa sanatate
FELICITARI di tot sufletul celor care au reusit - sa stea cumintele
Behind every love is a great story
Luli
dream1971 spune:
Offf Ioana, imi pare rau!
Kora mult success in "drumul spre victorie"
Liana si eu pe tine . trebuie sa spargem odata sirul ghinioanelor...
Dream
zouzounaki spune:
fetelor cind trebuie facut FSH-ul??? in a cita zi de cm?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI