FIV 174
Raspunsuri - Pagina 7
felicia_ spune:
Off, Ioana draga, nu pot sa-ti spun ce rau imi pare...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
2bobocei spune:
Ioana,m-am inregistrat special pe forum ca sa iti pot transmite cat de rau imi pare pentru vestea pe care ne-ai dat-o.
Sunt sigura ca data viitoare o sa reusesti Ia exemplul meu, dupa doua FIV nereusite nu am renuntat si lupt in continuare.
Cu credinta in Dumnezeu si cu ganduri bune (asa cum ne incurajai tu in salon)sigur vom reusi si toate acese momente nu vor fi decat o amintire.
Te pup,colega ta de suferinta de la Giuli.
Liana30 spune:
Ioana imi pare sincer rau..capul sus iubita trebuie sa fie bine pana la urma..te pupp
Moni te puppp
dream sunt cu ochii pe tine
KORA pumnii sunt stransii!!!
licuricii te pupppppp io.
va pup pe toate si va tin pumniii
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
oanademunck spune:
Ioana ....acum 3 saptamani si eu treceam aproape prin aceeasi situatia tot fiv oprit dupa punctie....foarte bine ca te uiti deja spre viitor acolo poti schimba multe, in trecut din pacate, nu..bafta in continuare!!
ManuManufelicitari felicitari,o sarcina fara probleme si o nastere la fel:):)
whisk
KoraPop spune:
MANUMANU FELICTAAARRRIIII!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!!
Ioantugs m-a socat mesajul tau,imi pare extrem de rau!Totusi nu inteleg de ce s-a intamplat asa mai ales ca imi amintesc ca mi-ai spus ca ti-ai facut estradiolul in ziua 8 parca de stimulare si era > 500,dar apoi nu l-ai mai repetat.Nu l-ai intrebat pe dl. profesor ce inseamna asta...sa fi fost de la chisturi valoarea estradiolului?Sunt speriata si eu acum un pic...Te si ma bucur ca luptati in continuare!Doamne ajuta!
Eu sunt pregatita si fizic si psihic pentru punctia de maine.Am fost azi dimineata la biserica,m-am spovedit si m-am cuminecat si simt ca DD va fi alaturi de mine....
Dumineca frumoasa tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
cami30 spune:
Fetelor va rog din suflet care va pricepeti la hormonale ca eu nu sunt in stare sa inteleg mecanismul si sa-mi dau seama care si cum sunt valorile cu adevarat normale
ziua 13 ( pentru ca am un CM de 24-26 zile )
FSH 20,6 ( val normale pt faza foliculara 3,5- 12,5; pt faza ovulatorie 4,7-21,5)
LH 23,7 ( val normale faza foliculara 2,4-12,6; faza ovulatorie 14,0-95,6)
estradiol 54,9 ( faza foliculara 12,5-166; faza ovulatorie 85,8-498)
Din cate pricep eu daca nu nimeresti exact ziua ovulatiei valorile nu sunt relevante nu? dar macar asa ca si chestie un estradiol mic de ziua 13-14 ce inseamna?
Deja m-a luat capu pentru ca fiecare scrie altceva, ca e relevant ca e nerelevant de nu mai pricep nimic.
cami
kineta spune:
IOANA,cred ca sti ca am si eu am trecut prin asta in toamna,tot punctie alba,si uite ca la al doilea tratament am dat randament am avut 4 ovocite,si eu aveam fsh-ul bun(6,5),tot dupa 2 luni de AC,atunci facusem protocolul scurt,iar acum cel lung,stiu ca atunci cand m-am hotarat sa incep a 2 a oara,mi-a spus si mie sa iau AC,si apoi am mers pe protocolul lung,aproape o luna intreaga cu totul de Diphereline. NICI eu nu intelegeam nk atunci si explicatii nu prea am primit,dar eu zic sa mergi pe mana profului ca totusi stie ce face,chiar daca suntem f multe la el,se ocupa de fiecare in parte,atat cat ii permite timpul. SIGUR de data asta va fi bine,te pup si iti doresc numai bine. KORAbafta maine la punctie,pupici.
Karla