FIV 174
Raspunsuri - Pagina 6
Evy28 spune:
Mult noroc fetelor care au avut ET si bafta multa fetelor care au facut punctia .
Numai bine va doresc si sa se lase cu multe II liniute !!!!!!!
Liana30 spune:
manumanu felicitariiiii
luli inca mai am cioace si maner.ma mai stii?te puppp
va pup pe toate si va tin pumnii.
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
claudia_prea spune:
Manumanu, felicitari!
Sa-ti dea DD o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Kora, am facut ET la 2 zile si nu voi mai face in ziua 5. Daca se mai dezvolta zilele astea embrionii ramasi, ii congelam.
Eu testul il voi face la mai mult de 14 zile deoarece voi fi plecata din tara, si mi-a zis sa ma duc cand ma intorc.
Saptamana viitoare sunt acasa si mi-am propus sa fiu cuminte in pat.
Pupici tuturor.
manumanu spune:
Fetelor dragi, multumesc pentru urari! Si eu sper sa fie totul bine! Astept totusi cu nerabdare valoarea bHCG-ului ca sa vad cati bebei vor fi...
Va doresc un weekend cat mai placut si mult noroc celor "in focuri"!
dream1971 spune:
Maaaaaaaaaaaama cat ati scris. Cateva zile am lipsit iar voi ati umplut deja doua capitole.
Zouzou imi pare tare tare rau. Trebuie sa fie bine. Baft multa.
Kora sa fie cu noroc si in curand sa te vedem -uta. Mult success!
Manumanu FELICITARI!!!!!!! Sarcina usoara si la termen.
Nusy offf...Nu te lasa.
kineta, ioanatugs, claudia_prea, maria, catalina bafta multa fetelor.
Liana si io te tare!
A mai cerut si Moni mai cer si eu (poate - poate): aratati-ne si noua poze de la intalnire! Tare sunt curioasa sa vad mamicile cu puisorii lor.
De Pisix stiti ceva?
Va tin pumnii la toate!
Dream
zouzounaki spune:
manumanu felicitari sarcina usoara si la termen
cata tu acum esti in Grecia?daca poti trimite-mi nr de tel.pe privat...am sa sun luni...prezolone-ul ti l-au dat de la mitera?
succes fetelor mai departe
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
Ioanatugs spune:
Manumanu felicitari si sarcina usoara!!!
Caludia_prea multa bafta!!
O salut pe coleguta mea de salon si-i urez multa bafta marti!(stie ea)
Fetelor, va multumesc la toate pentru urari si pentru pumnii stransi si-mi pare rau ca nu vin cu vesti bune, pe masura optimsului cu care am intrat in aceasta cursa. Din pacate nu vom face ET pentru ca nu avem cu ce, mai exact am avut ceea ce se numeste in termeni medicali PUNCTIE ALBA. Nici eu nu stiu ce inseamna, oricum am inteles doar ca nu am reactionat bine la Puregon, sau a fost doza prea mica pentru mine, sau inhibarea a fost prea mare (2 luni AC + 30 de Difereline de 0.1mg). Cert e ca ovocitele mele erau goale si au gasit si un chistulet, nu stiu de ce, dar asta e! Toti se mirau ca la FSH-ul meu de 7.4 si la cei 34 ani ai mei, nu a reactionat bine organismul. Nu ne vom opri aici, pentru ca visul nostru e prea mare, ca sa-l putem abandona, o luam de la capat, de la prima menstra. Ce ma ingrijoareaza e ca dl. prof. mi-a dat iar AC doua luni si ma gandesc daca ma inhib din nou asa mult a doua oara oare cum va fi?? Nu vreau sa inchei intr-o nota pesimista si vreau sa urez tuturor fetelor in focuri acum si celor care se pregatesc acum multa bafta!!!
Zouzounaki te rog frumos sa scoti majoretele de la mine, ca nu mai este cazul! Multumesc frumos!!
cu drag Ioana
zouzounaki spune:
ioanatugs...asa cum imi spun si mie...data viitoare sa fie asa cum vrem noi...inca un pic,un mic "hop" si vom fi cele mai fericite
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
Moniland spune:
manumanu, FELICITARI si un beta hcg pe masura!!!!
Ioana, imi pare rau ca nu a fost cum trebuie. Ai facut analiza estradiolului pe parcursul stimularii?