FIV 174

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Roxy eu am facut ICSI la Milano si m-a costat 4000 euro pt ca am facut intr-o clinica privata, dar la public te costa cam 1000 euro pt ca aici FIVET e suportat de asigurari.

Eu nu am stiut ca tu ai nevoie si de donator dar cred ca in Roma imposibil sa nu gasesti o clinica care sa faca asa ceva.

Daca nu se poate poti face cu siguranta in Elvetia unde am auzit ca este o clinica cu dr ce vorbesc italiana.

Incearca sa cauti informatii pe sit-uri italiene iti pot da oarecare indiciu, acceseaza cu google "cerco un bimbo" sau "mame domani".

Am sa caut si eu, daca aflu ceva iti scriu.

Multa , multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

GABITA VREI SA ZICI CA NU AM NICI O SANSA UNDE FACI TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCREDEMA CA SUNT DISPERATA DIN ELVETIA NEAU RASPUNS DEJA 2 CLINICI SI NE COSTA 6000EURA E MULT IUBITA APOI DRUMUL CAZAREA ES LA SAPA DE LEMN NU VREAU SA MA INTELEGETI GRESIT ...........STIU CA PENTRU A AVEA O MINUNE VA TREBUI SA FACEM TOTUL

Mergi la inceput

Roxy imi pare nespus de rau dar se pare ca aveai dreptate, aici in Italia nu este posibila donarea de ovule.

Eu am gasit niste clinici: in Franta (toate italiencele aproape fac acolo Fivet) se cheama EUGIN si costa 4000, apoi in Cehia si chiar in Ucraina.

Dar de ce nu mergi tu frumos in Romania si faci toata treaba acolo?

Mergi la inceput

Fetelor care ati facut deja ET, cum va simtiti?

Eu nu ma simt asa bine, am niste dureri ca de CM si ma cam dor sanii.

E normal avand in vedere ca sunt abea in a doua zi a ET?

Va rog sa-mi raspundeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

quote:
Originally posted by gabita78

Fetelor care ati facut deja ET, cum va simtiti?

Eu nu ma simt asa bine, am niste dureri ca de CM si ma cam dor sanii.

E normal avand in vedere ca sunt abea in a doua zi a ET?

Va rog sa-mi raspundeti!

gabito
nu te mai stresa, e posibil sa te doara de la punctie.....
nu te mai gandi ca te doare ceva.......da' e posibil sa te doara tot de la punctie
bafta
augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Dragele mele va rog sa ma ajutati!
Ptr. maine aveam programare( facuta de dr. Cocei ptr.histeroscopia cu dr. Niculescu)
Nu pot sa ma duc maine ptr. ca "doamnele " de la mine de la servici mi-au "ratacit" adeverinta de salariat.Fara adeverinta nu ma pot duce la Giulesti , deci am pierdut programarea.
Luna viitoare trebuie sa ma reprogramez , dar nu stiu la ce numar de tel.
Va rog stiti la ce nr. de tel sa sun ptr. programare????
Credeti ca era cazul sa sun si sa anunt ca nu mai ajung maine ???
Pup fivoasele!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

gabita78- mai mult ca sigur te dor ovarele sau te doare din cauza punctiei. Ai incercat sa iei NoSPa ?

Fetelor, eu m-am intors din vacanta insa nu cu vesti prea bune: FIV2 nu s-a materilizat cu bb visat ...

Insa deja am fost la o clinica din Austria care m-a impresionat fff tare si unde sper sa-mi gasesc succesul :-)
Zouzou - in legatura cu endometrul ti-a spus ceva ? Si medicul de la clinica asta mi-a spus ca el considera ok un endometru de minim 10 si mi-a oferit o solutie f interesanta pt cresterea lui...
Hai ca am zis ca intru sa va zic pe scurt ca sunt obosita dar vad ca si eu ca zouzou am prea multe de zis si nu ma pot abtine

Promit maine sa vin cu detalii !
Va pup pe toate si urez succes fetelor care sunt acum in FIV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copilutzu

Dragele mele va rog sa ma ajutati!
Ptr. maine aveam programare( facuta de dr. Cocei ptr.histeroscopia cu dr. Niculescu)
Nu pot sa ma duc maine ptr. ca "doamnele " de la mine de la servici mi-au "ratacit" adeverinta de salariat.Fara adeverinta nu ma pot duce la Giulesti , deci am pierdut programarea.
Luna viitoare trebuie sa ma reprogramez , dar nu stiu la ce numar de tel.
Va rog stiti la ce nr. de tel sa sun ptr. programare????
Credeti ca era cazul sa sun si sa anunt ca nu mai ajung maine ???
Pup fivoasele!!!
Copilutz,
nu rata histeroscopia. daca nu ai anulat programarea mergi maine dimineata s-o faci. Ori roaga la internari doamna sa te pasuiasca - ii spui si tu ca duci vineri adeverinta, ori platesti ziua de internare -1,6 mil sau 1,4 mil. cam asa ceva
augusta

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

copilutz,
stai sa-ti dau si nr.de telefon:
021/3161283, 3161287, 3161288 int 212- dna Viorica
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, mai bag si eu nasul pe aici ca sa nu credeti ca am disparut de tot din peisaj!Despre mine, luna asta am ratat analizele din Z3 din motive de Summit Nato ei fiind plecata din Bucuresti. Asa ca m-am prezentat cu mana in fund cum se zice la Giuly la Dr. Cocei in Z10 sa imi faca si o eco de control sa vaza ce mai e pe acolo pe naturel. Io, luai fo 2 luni de naturiste, ca am zis ca macar la pisic si tot ma ajuta mai mult decat AC-urile. Si iata ca aveam 3 foliculi (DD stie daca or fi fost si plini...) de se mira si dr. M-a intrebat ce am luat si i-am spus ca naturiste (nu exact si ce) si a fost f. suprinsa ca ovulez pe naturel. Si ce mai endometru 9,2 parca ca nici nu-l mai retinui exact. Deci, optimista plecai la Londra intr-o minivacanta din aia cu zbor ieftin, dar dai pe taxi 60 Lire ca e zborul la ore imposibile de nu circula nimic. Deci, ne plimbaram, si la recomandarea dr. nu am ratat zilele de vineri si duminica :-). Altceva important voiam sa va spui: caci cum ma pozam eu zor nevoie cu spatele la Westminster Abbey, respectiv in zona lui Mare Ben (adica Big Ben) vaz pe neste bennere, mare anunt mare, caci pe versoul strazii era un un centru de conferinte: Al doilea congres Mondial de Mild assisted repoduction in IVF and IVM sau cam asa ceva. Mare tie puterea DD, sa vedeti ce incepura sa ma manance buricele degetelor. Era ultima zi. Bineintyelea, ca nu am rezista sa nu bag o intrenatre stupida la care stiam deja raspunsul, daca poci sa particip si eu in calitate de subiect al realizarii FIV-urilor nereusite. M-am lovit numai de niste tampiti de gardieni negativisti, adica numai NU stiau sa zica si mai iau si o gramada de bani pt. asta. Ma rog, azi venind acasa cautai pe google cu "second word congres for IVF and IVM London" si am gasit publicate la scientific appers lucrarile de anul trecut ale primului congres. Pentru cele care vreti sa deveniti profesoare ale FIV-ului va recomand sa aruncati un ochi acolo.
Io, asta avusei sa va spun deocamdata! De FIV ma apuc al doilea CM de acum incolo, caci primul va fi de Paste cand anyway plec la Viena. Ce de treaba mai am ca ma minunez si eu! Asta e am decis sa mai cheltuim banii si pe altceva!

Mergi la inceput