FIV 174
Raspunsuri - Pagina 15
roxy79 spune:
FETELOR VA ROG PE CELE CARE SUNTETI IN ITALIA SI CUNOASTETI VREUN SPITAL CARE FACE FIV CU DONATOR AJUTATIMA VA ROG DIN SUFLET SAU CHEAR SI IN ALTA PARTE
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre frumoase!!
Kora_pop felicitari pentru embrionasi si multa bafta la ET!
2bobocei felicitari pentru cei 4 embrioni frumosi si sa fie cu ochisori peste doua saptamani!
Pisix i-mi pare rau ca nu a fost sa fie! Multa bafta la clinica aceea!
Kitta multa bafta in tot ce ti-ai propus!
cu drag Ioana
roxy79 spune:
SARUT-MINA GABITA VOI INCERCA SI ACOLO DAR DACA TE DUCI LA SPIT UNDE ESTI TU INTREABA DR TAU TE ROGGGGGGGGGGGGGGG STI CUMVA SI PRETURILE DI UCRAINA SAU CELELALTE VA PUP PE TOATE SI SPER SA MA AJUTATI SI PE MINE
roxy79 spune:
FETELOR DATIMI SI CEVA INFORMATI DE PRETURI SI DR CARE CUNOASTETI IN TARA VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG POATE CA PINA LA URMA FACEM ACOLO VA PUPACESC PE TOATE VREAU DOAR DACA SE POATE DR CARE VOI ATI FOSTA LA EI SI STITI DEJA CUM SUNT ...........NU VA SUPARATI PE MINE SPER CA NU VAM PLICTISIT CU TOATE INTREBARILE MELEEEEEEEEEEEEEE
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by ladyxe
zouzoule tu esti singura care poti decide,si sunt sigura ca vei alege pe cine trebuie,
totusi dr 2 iti congeleaza ovocitele apoi cu cel optinut natural face icsi? Am inteles bine care-i scopul?
nico
scopul este ca et-ul se face pe natural...plus ca el vede ca pe o sansa mai mare sa am si un embrion rezultat natural,fara hormoni si transferat pe natural... deci et-ul se va face natural,absolut fara hormmoni..si poate el considera ca as reactiona mai bine pe natural...acum ce sa mai spun si eu...sint in cumpana
PS.ICSI va face(daca ma hotarasc sa merg acolo)la toate ovocitele
kineta imi pare nespus de rau pt esec..stiu ca tot ce as spune este fara de folos,dar incearca sa nu te lasi si sa mergi mai departe pina cind dorinta ta va prinde viata
pisix n-a fost sa fie acum,dar ce-mi place si la tine este ca nici tu nu te lasi..si foarte bine faci,pt ca data viitoare va fi cu ochisori...de endometru nu mi-a spus,doar ca il rezolva el...acesta fiind medicul 2...eu din cite am vazut nu prea "raspund" la naturiste,dar endo mi-a crescut binisor cu plasturele si cu pastilele de estrogen...sa nu uiti sa ne spui maine ce ti-au zis cei de la clinica
kora sint cu pumnii strinsi si presimt ca veti avea cel mai minunat cadou de aniversare
2bobocei mult succes in continuare
goggy multa bafta maine la et
maria durerile pe care le simti sint de la punctie..nu uita ca s-a umblat acolo...stai linistita cit poti de mult si gindeste pozitiv,ca bebe isi pregateste locusorul acolo pt.9 luni
elenaraluca,verga,claudia_prea,manumanu,iepurila,gabita78mult succes fetelor
manumanu asteptam valoare mare de bhcg
fetelor multumesc mult pt.pareri..pina la urma ne-am gindit cu sotiorul meu sa incercam inca odata la medicul 1...ne vom mai gindi si vom vedea,,,oricum vom incepe protocolul in mai...acum ma duc la nanic ca e tirziu..pupici si sa aveti o noapte frumoasa
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
medamaya1 spune:
Pisix, imi pare rau, dar mergem inainte, da?
Roxy, de ce nu vii in tara , aici se face ce te intereseaza pe tine, mult succes
Va pup pe toate si va tin pumnii
manumanu spune:
Fetele, se pare ca mesajul meu cu valoarea bHCG-ului nu s-a postat luni seara... se pare ca a cazut netul si nu am observat.
Asadar bHCG=534! Marti merg la eco sa vedem... inca am emotii!
Pisik06 spune:
Neatza dragelor!
Pisix, imi pare tare tare rau ca nu a fost sa fie. Asteptam detalii despre clinica din Austria
Manu, felicitari pentru valoare!
Ioanatugs, imi pare tare rau, tare mi-e ca si cazul meu va fi asemanator...
Copilutz, ne naspa faza cu adeverinta! Eu mi-am luat-o de ieri, sa fiu sigura.
Deja nu mai am rabdare, luni ma prezint la Giuli pt histero si in Joia mare sun sa vad ce se aude cu rezultatele la antimullerieni....deja mi-e frica de rezultat, dar incerc sa raman optimista.
Va pup pe toate si mult succes celor in focuri!
dariaioanaxx spune:
Manumanu- felicitari pt. valoare si pt. ca esti deja viitoare mamica !
claudia - ce mai faci? ce fac bebeii ?
bafta tuturor !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !