FIV 174
Raspunsuri - Pagina 13
dany83 spune:
buna fetele...ma puteti ajuta si pe mine ...?pregnylul ajuta la ceva nu sh f multe depsre el ...am fost la doc pt monitorizari o sapt ...vineri foliculul avea 16 mm .mi a facut pregnylul s apoz si testul de ovulatie ...doc mi a zis sa incep cu tb de samb dar eu incepusem deja de joi ...ajuta la ceva prgnylul ca tot incerc pt un bb ...aaa..si inca ceva dc ati patit ,,inainte de ovulatie mi a iesit o mase de minte ff urata..si am fost nevoita sa iau augmentin ...probl mea este ca m am ales cu o usturime si o secretie vaginala ..nu il mai iau de samb ...e cazul sa merg ma medic pt tratm sau e ceva trecator de la augmentin ?poop
ladyxe spune:
kora felicitari, tin pumnii, ce repede a trecut timpul, parca si vad cum ne anunti val bhcg mare
Doamne ajuta
zouzoule tu esti singura care poti decide,si sunt sigura ca vei alege pe cine trebuie,
totusi dr 2 iti congeleaza ovocitele apoi cu cel optinut natural face icsi? Am inteles bine care-i scopul?
roxy mai posteaza mesajele tale poate vad si fete din italia, sper ca nu ma insel, stiu ca erau cateva, poate iti dau ele mai multe amanunte.
Cat despre biserica, eu stiu ca fiv e oalta metoda de concepe o fiinta, iar ea (biserica)e de acord cu tot ce e datator de viata, parerea mea.
nico
gabita78 spune:
Ladyxe eu am facut ICSI in Italia dar nu am intalnit nici o piedica din partea Vaticanului cu toate ca eu sunt catolica.
Asadar Roxy nu vad ce problema ar avea
Intr-adevar este o lege care spune ca dr tb sa faca in asa fel incat sa nu rezulta mai mult de trei embrioni de transferat, deci la mine nu s-au putut injecta decat 3. Cu toate acestea s-au fecundat toti si ieri am facut ET.
Roxy repet, daca ai nevoie de informatii sunt aici.
verga spune:
Goggy multa bafta la ET daca am retinut bine maine parca este ziua fericita ai de la mine o pereche desi unde data sta sigur va fi bine
Kora multa bafta
pentru toate fetele care sunt in perioada cea lunga de asteptare: va doresc sa aveti numai IIliniute Maria,Kineta,Pisiximi cer scuze daca am omis pe cineva
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
kineta spune:
MULTUMESC tuturor fetelor pt sustinere,din pacate rezultatul meu este negativ,asta-i viata,nu mai pot sa fac nici un fel de comentariu din pacate.
roxy79 spune:
fetelor va multumesc ca mati primit printre voi .....in legatura cu acele detali da mar interesa foarte mult iubita dami toate detalile pe care poti in legatura cu fiv aici in italia .....fetelor eu sunt la roma stabilita si la citi dr am fost misa zis ca aiterzis biserica ..................catolica sa nu se mai faca nimic de genul asta eu nu va mint va scriu cea ce mi sa spus va pup pe toate si voi ramine alaturi de voi ca am mare nevoie de sfaturi si prietenia voastra .............de pret imi poti spune ceva cam cit costa aici in italia si unde anume sar putea face sarut-mina
cristinici spune:
Claudia , eu stiu de la dr Cocei ca daca val progesteronului inainte de ET este sub 60 tb suplimentat , daca este mai mare nu e cazul . Oricum intreaba dr.
Ioana curaj si sa ne dai vesti bune la urmatorul FIV.
Kora tin pumnii si ma gandesc la tine , chiar daca nu am mai scris. Sper din tot sufletul sa reusesti.
Kineta asta e se mai intampla, incerca sa vb cu profu si eventul sa faci un FIv pe natural luna asta .
Zouzou orice te-ai hotara , sa te ajuta DD
Maria sunt fete care au avut aceste durreri sunt care nu, deci e bine sa nu te gandesti prea mult la simptome in aceasta operioada.
Cristinici
roxy79 spune:
gabita eu am nevoie si de donator ...daca sar putea face eu o am pe surioara mea care e dispusa sami doneze dar nu stiu daca se acepta tu cemi poti zice te rog ajutama ca sunt disperata .....mi sa scris sa ma duc in tara dar dragele mele sotu e italian si pe deasupra are putin calm ........am citit ca in tara dr te trateaza rau si lui ii sare repede tandara si nu vreau neplaceri sper sa ma intelegeti eu prefer sa fac undeva unde poate intelege tot si dr sunt mai draguti gabita sper sa ma ajuti multumesc inca o data ca mati aceptat ............
goggy spune:
Verga m-ai dat gata! Nu ma asteptam sa-si aminteasca cineva. Cu siguranta va fi bine!
Asadar, maine la ora 8 ma prezint la Giuly pentru ET. Abia astept sa vad ce fac puiutii mei! Ma asteapta nerabdatori, s-au plictisit sa stea singuri, ca sa nu mai spunem ca i-am tinut si la -195 grade.
Dariela oricand, cu placere!
roxy79 spune:
GABITA SPER SA NU TE SUPERI CATI SCRIU ASA MULT DAR SUNT DISPERATA ABIA ASTEPT SAMI RASPUNZI DAMI ORI CE DETALIU NR DE TEL INFO DESPRE PRETURI CE TREBUIE SA FAC SI CUM SA EAU LEGTURA CU SPITALUL TOT CE POTI TE ROG DIN SUFLET