FIV 174
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
maria eu cred ca sunt normale durerile de ciclu. Daca ET nu a reusit este normal sa iti vina ciclu iar daca a reusit din nou este normal sa ai aceste dureri. Eu in primele 2 saptamani aveam dureri f mari.Acum este ok dar tot apar din cand in cand. Nu cu aceeasi intensitate. Deci cum o dai durerile sunt normale.
zouzou indiferent de alegerea pe care o faci eu iti doresc mult succes. Ma gandesc la faptul ca si medicul meu accepta numai cupluri cu sanse mari de reusita. Numai aici nici un medic nu refuza pe nimeni. Daca iese banu...cu atat mai bine.
Fetelor , nu va lasati impresionate de faptul ca diversi medici colaboreaza cu nu stiu cine din nu stiu ce parte a lumii. Nu este relevant. Daca medicul este din Patagonia nu inseamna ca este si bun. Incercati sa va interesati care este rata de succes pe care o are, ce experienta are, de cand s-a apucat de aceasta procedura etc.Cu exceptia dr. Marinescu eu nu stiu ceilalti sa-si fi dedicat ani din viata STUDIULUI vitro,nu practicii.
arucs cu avionul poti zbura fara probleme pana in luna 7. Sa nu fie zboruri f lungi, sa faci miscare si sa bei f multaa apa.
Pup si asteptam alte teste cu doua liniute.
Blanche25 spune:
Buna si de la mine dragelor! Noi suntem in Israel pentru cateva zile, ne confruntam cu niste calduri incredibile, ieri pe la 4 dupa amiaza erau 42,5 grade!!!! Miercuri vom merge la o nunta, sper sa fie la fel de cald...Iar vineri vom fi acasa iarasi.
MANUMANU BRAVOOOOOOOOOOOO!!!! FELICITARI!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE/I SANATOS/I.
Blanche25 spune:
Buna si de la mine dragelor! Noi suntem in Israel pentru cateva zile, ne confruntam cu niste calduri incredibile, ieri pe la 4 dupa amiaza erau 42,5 grade!!!! Miercuri vom merge la o nunta, sper sa fie la fel de cald...Iar vineri vom fi acasa iarasi.
MANUMANU BRAVOOOOOOOOOOOO!!!! FELICITARI!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE/I SANATOS/I.
Cata felicitari pentru valoarea mare!!!
Blanche25 spune:
Scuzati...........
Kora te asteptam cu vesti bune despre cei 4 microbebici!!!!
Zouzou parerea mea e sa te duci la acel medic care ti-a inspirat cea mai mare incredere, unde ai simtit ceva special.
Va pup pe toate fara exceptie!
gabita78 spune:
Fetelor, vin si eu cu vesti chiar daca un pic mai tarziu.
ieri am facut ET si au fost trei embrioni de cate 8 celule fiecare. Dr a spua ca sunt de calitate si am sanse mari avand in vedere ca eu sunt sanatoasa.
Sunt f. emotionata si mi se pare o vesnicie pana pe 29 aprilie cand voi sti sigur.
Mult succes celor in tratament si celor in asteptarea rezultatului.
Roxy eu am facut ICSI aici in Italia si daca ai nevoie de mai multe informatii ti le pot oferi. Nu stiu ce ai auzit tu in leg cu biserica dar nu este absolut nici o problema.
Curaj si fa pasul cel mare pt ca timpul trece in defavoarea noastra.
KoraPop spune:
Salutare tuturor!
Scuze pentru intarziere,dar a avut de lucru sotul meu la calculator si abia acum am si eu acces la el ( la calculator,ca la sot...o lunga perioada am "interdictie" ).
Azi pe la 10.30 am vorbit cu dr. Cocei si mi-a spus ca puisorii nostri sunt cuminti,fertilizati toti patru,deci la stadiul de cate 2PN( doi pronuclei),asa cum trebuie sa fie la 24 de ore.Ne rugam pentru ei ,sa fie puternici si sanatosi...maine dupa ora 10 am sa aflu alte amanunte...
Tot maine ma duc sa fac analiza progesteronului si in functie de rezultat vi primi supliment de progesteron injectabil.Deocamdata iau 6 utrogestan/zi si 6 estrofem/zi ( 6 mg),omega3,acid folic si royall jelly.A!Si mai iau medrol de 4 mg,o pastila la 12 ore( pana la test a zis dr.) si doxiciclina o pastila tot la 12 ore ( asta pana la ET).
gabita78 felicitari pentru cei trei embrioni de nota 10.Bafta maxima!Si eu tot pe 29 aprilie sunt programata la test.In acea zi, eu si sotul meu, vom implini doi ani de cand ne-am casatorit....vom primi ori cel mai frumos cadou,ori cel mai urat...
Cristal multumesc pentru telefon
toate fiv-oasele mele dragi!
Kora
CARPE DIEM!
Dariela spune:
Buna fetelor! Am lipsit cateva zile si ati scris aproape inca un capitol.
medamnaya, goggy, cristal - Multumesc mult pentru sfaturi fetelor! Stiam ca pot conta pe voi!
ioana - Sunt alaturi de tine! Si cred ca data viitoare profesorul va folosi alta schema de tratament iar rezultatul va fi cel asteptat.
claudia prea, gabita, maria - Aveti grija de puitii vostrii!
kora - Mai e atat de putin si o sa-i ai cu tine permanent. Doamne ajuta sa mearga totul bine!
Eu astept nerabdatoare luna iunie cand cel mai probabil voi incepe utimul FIV. Iar pe 05.05 voi bifa laparascopie daca CM-ul vine la timp.
Dariela
gabitoni spune:
buna
am fost la dr Niculescu..in baza diagnostigului pe care l-am obtinut dupa o laparo:endometrioza pelvina si sactosalpinx stang, mi-a spus ca am sanse doar prin Vitro..
sunt suparata..
mi-a dat sa fac o serie de analize hormonale...multe..le voi face la Giulesti+HSG
orice informatie imi este bine venita.
incep sa cred ca nici macar cu Vitro nu am sanse...voi stiti cazuri asemnatoare cu cazul meu dar cu sf FERICIT?