FIV 174

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cami, poate te ajuta (daca nu l-ai citit)http://www.desprecopii.com/info.asp?id=633 Eu m-am mirat cum de ai facut atatea analize in z 14 (13 la tine), eu stiam ca se face doar lh-ul.
Kora, bafta in continuare!
Claudia, eu zic ca e f bun progesteronul tau!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

M-am zapacit.O saptamana de la punctie si 4 zile de la ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

BUNA SEARA FETELOR. AM SI EU O MARE RUGAMINTE LA VOI. AS DORII SA-MI FAC O PROGRAMARE LA DOMNUL DOCTOR MARINESCU DE LA GILESTI. POATE CAREVA DINTRE VOI SA MA AJUTE CE SFATURI CUM AS PUTEA SA DAU DE DOMNUL DOCTOR? VREAU SA FAC SI EU UN FIV SI NU STIU EXACT CE PASI TREBUIESC URMATI. VA MULTUMESC MULT DACA ATI PUTEA SA MA LAMURITI SI PE MINE. VA PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Felicia zau ca nu le-am facut de capul meu. Dar dupa cum s-a uitat doctorita aia pe rezultatele de ziua 3 am senzatia ca nu a avut habar ce scria acolo si de ce mi le-a recomandat tocmai pe astea

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

ZOUZOUNAKI,da sunt la primul FIV si-l voi face la noua clinica a dr.Tutunaru impreuna cu o echipa formata dintr-un prof din ISRAEL si o dr. biolog din SUA.Sincera sa fiu am emotii pentru ca sambata am sa fac histero si laparo.Sper sa nu am nimic rau.Analizele de sange inclusiv cele hormonale sunt O.K. si daca nu o sa descopere nimic rau ,mi-au spus ca in iunie o sa fac FIV-ul.
In urma analizelor hormonale mi-au dat sperante f.mari ,insa acum sa vedem pana la capat cum o fi.
Acum am o alta problema,oare daca raman gravida o sa am voie sa plec in concediu cu avionul?vrem sa ne luam bilete si nu stim ce sa facem.
Aveti idee daca pot sa plec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo Kora - sa fie toti cu reusita
Liana- te puuuupp

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Roxy: bine ai venit si sa speram ca vei ramane repede graviduta! In legatura cu Italia, parca mai era o fata pe forum tot de acolo si facea FIV... Fetelor, daca ma insel, corectati-ma. Deci nu inteleg cum nu este de acord biserica cu asa ceva (scuzati cacofonia). Daca totusi nu reusesti nimic acolo, de ce nu vii in tara? Orice alte intrebari ai, curaj si noi vom incerca sa-ti raspundem.
Simo: incearca mai intai sa te programezi la dansul la cabinet sau la doctorita Cocei cu care lucreaza dansul. Poate fetele care fac fiv cu el pot sa te ajute mai mult.
Kora: astept vesti bune despre bebicii tai maine.
Va pupic!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

buna seara sunt roxy si in urma cu 11 ani am descoperit ca mam nascut cu menopauza precoce si mar interesa mult daca este vreuna din voi care are aceiasi problema si daca a reusit cu fiv si asi mai avea o rugaminte cum eu sunt stabilita in italia mar interesa mult daca sunt fete care au reusit in momentul de fata sa faca acest intervent in italia si daca da unde va multumesc din suflet si sper sa ma ajutati si pe mine ca sunt disperata poooooooooooooooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

inainte cu o ora ne-am intors din Atena..sint frinta de oboseala...de aceea am sa va spun maine ce am facut azi...am fost la 3 medici diferiti ..3 pareri diferite..si va rog sa va dati cu parerea dupa ce va voi povesti prin ce am trecut...am facut hormonalele azi in z5 de cm..asa mi-au zis cei de la clinica ca se fac intre z1 si z6..deci:FSH=11 LH=3 PROLACTINA=9 ce parere aveti?mi s-a explicat ca sint in limite normale ca sint f multumiti si ca fsh-ul creste sau scade de la un cm la altul...si daca tot m-am apucat sa scriu sa va povestesc pe larg ce am facut azi..am sa numesc medicii cu doctorul 1,2 si 3...medicul 1 este medicul cu care am facut ultimele 3 et si mi-a zis asa..de data aceasta trebuie sa ma mut in Atena pt 2 sapt.ca sa ma "urmreasca" el la echo...apoi ca vom incepe protocolul lung si vom merge pe blastocisti..apoi vom reduce cantitatea de gonal ca sa obtin o productie mai mica de ovocite..deci ovocite mai putine,calitate mai buna..pina acuma faceam cite un "cofraj de oua"...medicul 2 a avut o idee tare interesanta...sa incep protocolul lung..tot asa doza mica de gonal sa obtinem "doar" citeva ovocite dupa care ,dupa punctie imi va congela ovocitele...voi astepta ciclul urmator fara tratament hormonal si imi va recolta ovulul produs in mod natural...dupa aceasta punctie,va dezgheta celelalte ovocite,va urma fecundarea cu icsi,dupa care et pe natural...plus ca fecundarea se va face cica in al mediu decit in alte clinici...aici subliniez ca acest medic accepta doar perechi care au rata mare de reusita..de unde si rata de reusita f.mare...ciudat..nu? medicul nr.3 a propus protocol scurt,cu doza mica de gonal...acuma spunindu-va asa pe larg..voi ce credeti?la care sa ma duc? sint intr-o mareee dilema..nu stiu ce sa fac...si sa nu uit sa precizez ca fiecare mi-a dat sa fac cu totul alte analize...asa ca le voi face pe toate ...astept parerea voastra
koricica Doamne ajuta sa fie bine
cata nu ma prea pricep,dar sigur valoarea este foarte buna...vezi ca pe prima pagina este si un tabel cu valori..sarcina usoara in continuare..apropos nu am reusit sa sun acolo,dar poate o voi face..eu oricum iti multumesc
roxy79 bine ai venit printre noi si cit de curind sa fie cu reusita
...ma retrag ca mi se inchid ochii de somn...va pup pe toate..Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

licuriciule io zic sa alegi tu cu inima,,sa mergi acolo unde simti tu..io te pup si tin pumnii..
roxy bun venit si multa bafta.
va pup pe toate si va tin pumnii.

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput