A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Din pacate am uitat ca am voie numai 50 de stelute, si le-am terminat inainte de a vota si alte poze.
Multumesc celor care pana acum au votat poza noastra(AlexiasiMarea)

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

quote:
Originally posted by mephala30

in descrierea pozelor mele a ramas mesajul cu depunctarea, se poate corecta?
multumesc....sa nu uitati si de cealalta poza, "Hug me"

...........si mie va rog...multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si mie mi s-au terminat mult prea repede stelutzele ... chiar daca am incercat sa le draia o pauzasc, tot nu mi-au ajuns, nici pe departe. Plus ca pana sa ma prind ca a reinceput votarea si ca se ia de la zero am dat un vot unei poze, in dauna altora care imi placeau mai mult.

Concluzia: la cate poze au fost in concurs, 50 de stelute e ffff putin.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mi-a placut foarte foarte mult o poza din concurs, dar nu vad nikename-ul "proprietarului" .... macar la calasamentul final o sa-l pot afla? as vrea mult sa-i transmit felicitarile mele!

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

deci am tatov-it si eu
am dat 5 ***** pozelor care mi-au placut ffff mult (ie voie cu exemple? Culeg fericire, Asteptand, Baietel la apus, Explorare, Povesti nemuritoare, Prima mea petrecere adevarata, parca mai e una cu 5, dar nu mai retin acum) iar restul pozelor care mi-au placut mult au primit 2 sau 3 **/***, in functie de "buget-ul" stelar

hai succese!

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc si eu mult de tot fetelor care mi-au votat pozele le trimit o imbratisare mare de tot!

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by Luna75

[quote]Originally posted by principe

50 de puncte este fffffff putin..sunt mai mult de 10 fotografii care merita punctaj maxim....de ce atata zgarcenie?

poate ne unim si batem la usi "inalte" - caci buna-credinta e cu caru' - 100 de puncte !poate apare cineva rapid si lansam o petitie

-----------------------------

DE ACORD CU TINE ..parca tu ziceai ca ai talent la scris,vrei sa scrii carti..incepe cu o petitie,asa de probaasa vezi ce priza ai ai la public

si sa stii ca ti-am adimrat tare fotografia cu fetita in iarba..super frumoasa si modelul la fel

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Intrebare intrebatoare: s-a spus ca adminii si moderatorii nu au poze la acest concurs (sau am visat eu?). Atunci poza de la pag. 5 andreifermier semnata Mirela a cui e? Sau e coincidenta? Doar asa, de curiozitate ...

Petronela si Silvia

Nu e chiar asa. S-a spus ca nu vor participa la votarea finala moderatorii care au poze in concurs. De exemplu, eu nu voi participa.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Aralia

De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi? E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"! Nu stiu a cui este, dar e superba!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Si mie mi-a placut enorm aceasta poza, o votasem cu 5 stele la putin timp inainte de a se reseta votarea.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Bine ca au trecut 2 concursuri sa vada si administratorii ca se fraudeaza.......

La miss odiseea sarcinii de ce nhu v-ati sesizat?Era cam greu sa va dati seama ca toata lumea de pe forum va semnala acest lucru....

Daca nu puteti sa tineti lucrurile sub control mai bine va lasati de concursuri.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Aprilie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput