A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 5
carminabulina spune:
Gata, am re-votat si eu. A fost un pic mai greau de data asta, mi-a luat mai mult timp dar am votat cu discernamant si nu l aintamplare.
Mi ese pare extraordinar acest sistem de votare.
Sa va spun sincer ma asteptam la ceva mai drastic, in genul 5 poze si 5 stelute pt una, pe urma 4 si tot asa....
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by principe
incepe cu o petitie,asa de probaasa vezi ce priza ai ai la public
sunt prea obosita + am stat "pe front" prea mult
las intiativa si altor persoane care doresc sa CITEZ "sa iasa la rampa cu orice pret si prin orice mijloc" -recunosc ca in ultima luna nu am fost userul linistit, care tace (si bine face) cum am fost in ultimii doi ani, insa conjunctura nu m-a lasat sa stau cu bratele in san si bine am facut caci uite se voteaza din nou si foarte bine caci sistemul vechi era BALAMUC in toata regula si asta nu pentru ca a-i ofensa pe organizatori ci pe aceia care uita sa fie oameni,dau din coate (urat),improsca venin,creeaza useri falsi pentru ce ?! nu neaparat pentru un aparat caci ...sigur si l-ar putea permite ci pentru Faima - UNDE?! in lumea "virtuala"
in legatura cu scrisul chiar ma gandesc serios si imi voi testa talentul in curand intr-un cotidian central de aici dar si printr-o scrisoare deschisa unei persoane importante din Ro si va fi ceva asa de incat sper ca articolul sa fie publicat la loc de cinste
daca as da esec tot nu ma doare caci incercarea moarte n-are si de felul meu sunt visatoare si nu e rau caci prin vis se nasc faptele marete dar nu ...dormind
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Luna75 spune:
[quote]Originally posted by Aralia
De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi? [quote]
cred ca raspunsul il stii si tu...nu se stie cine e mama - mare pacat -la fel si cu alte poze super
nu le mai citez ca am facut-o cu alte ocazii iar topul meu a fost gustat doar de persoane cu simtul umorului desi nu s-a dorit a fi gluma ci adevarul in forma lui cea mai simpla cu mentiunea ca fiind om pot gresi si intr-adevar cu arta nu stau bine deloc insa...ochi am
[quote][ E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"![quote]
de asta am votat-o desi bugetul e foarte limitat
[quote][ Nu stiu a cui este, dar e superba![quote]
de acord si ar merita sa stea in top 10 ca si alte cel putin 10 poze care raman nevotate acum mai mult ca niciodata datorita "restrictiilor" si subiectivitatii caci la o adica cum ne justificam fata de prietenele "dintotdeauana"
eu am gasit metoda si sper sa nu fie cu suparare daca cineva stie ca are in ochii mei 5 puncte pentru o clipa de viata dar in realitate ii dau 1 caci asta va insemna de fapt 5 voturi=5 puncte si nu cinci voturi = 25 de puncte
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
vikinga spune:
quote:Super frumoasa poza! Daca nici poza asta nu mai are mesaj:)) Eu stiu a cui e!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Aralia
De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi? E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"! Nu stiu a cui este, dar e superba!Aralia de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007 POZEwww.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitateCopacul De Hartie
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Super frumoasa poza! Daca nici poza asta nu mai are mesaj:)) Eu stiu a cui e!
felicita mamica si invit-o in "zone fierbinti" caci voturile vor aparea cu siguranta si intr-adevar poza asta ar merita multa atentie la fel ca Meditatie de prunc,Curiozitate,Explorare,Freza si altele
Caprioara spune:
Felicitari pentru noile reguli! Eu asa am gandit concursurile de fiecare data (si am votat in consecinta), de a alege pozele care mi-au placut cel mai mult si de a le puncta, dar cu maxim de punctaj doar pe cele/cea pe care o vedeam castigatoare a concursului.
Mie mie se pare foarte expresiva poza "2minutedeviata", pagina 2 din concurs. Se potriveste manusa cu tema concursului "Clipe de viata". Este surprinsa imensa emotie a mamei care de abia si-a nascut pruncul. Ca sa vedeti bine expresia de pe fata mamei trebuie sa deschideti poza insa (asa mica nu se vede bine).
Precizez ca nu stiu cine e mamica si nu m-am uitat la asemenea detalii la nici una din poze in nici un concurs, precum si ca eu nu am poze in concurs....
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Amethyst spune:
Am votat si eu. Asa repede s-au terminat punctele si mai erau poze care-mi placeau.... si vreau sa spun persoanelor care au primit de la mine doar 2-3 puncte a fost pentru ca nu mai aveam, nu pentru ca nu meritau 5.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
DianaR spune:
In primul rand multumesc din suflet celor care mi-au votat pozele!
Am reusit si eu astazi sa votez pana la ultima steluta, sunt asaaaaaa putine! S-au terminat una doua! Erau inca f f multe poze pe care le-as fi votat... Si eu vreau sa spun celor care au primit de la mine doar 1,2,3 puncte ca pur si simplu nu mai stiam cum sa le impart sa dau la cat mai multe poze, nu ca nu mi-ar fi placut!
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
Rufus spune:
Eu ce sa mai zic...propria mea nevasta mi-a notat pozele cu doua stelute...sa mai zica cineva ca nu-i pe bune votarea...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Siminaf spune:
Oricum pozele din a doua jumatate nu mai primesc stelute prea multe, ca se termina pina acolo. Dar nici ca ma mai agit. Nici nu votez, nici nu vreau voturi.
Multumesc totusi celor care au votat pozitele cu copilasii mei.