A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Declar ca ma simt total frustrata de acest mod de a vota. nu stiu sa impart 50 de puncte la multitudinea de fotografii care efectiv ma fascineaza...am inceput cu fotografiile care-mi placeau si care dinpacate nu aveau decat cateva puncte ,desi erau foarte reprezentative ,zic eu,reprezentau mai mult decat "un copil in varful patului"(ca sa o citez pe mirela)...si uite asa impartind puncte la fotografiile"sarace"(in puncte ma refer), cand am ajuns la cele valoroase si pe care le apreciez f mult..am ajuns cu tolba aproape goala...cum sa impart acum cateva puncte la atatea fotografii care-mi plac si carora nu le-am dat nici macar un punct?

despre copiii...propun ca inainte sa-mi dati clase de facut fotografii mai bine dati-mi una de administratie... daca acum cu atatea fotografii neprofesionale nu mi-au ajuns 50 de puncte..ce o sa fac la urmatorul concurs cand toti fotografii or sa fie instruiti?

mai vreau puncteeeeeeeeeee..altfel intru in greva foamei

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Am votat si eu si mi s-au parut putine punctele, mai erau poze foarte frumoase pe care mi-as fi dorit sa le votez.

Cu precizarea ca nu am poze in concurs, as vrea sa va spun si parerea mea: mi s-ar parea normal sa putem vota cate poze dorim, in schimb nu le-as permite utilizatorilor cu zero mesaje sa voteze (deja am vazut iar voturi de la acestia), indiferent cat de vechi este contul. Daca nu s-au sinchisit sa contribuie cu mesaje la acest forum, de unde apare deodata atata interes pt concursurile acestei comunitati?

Mult succes participantilor si fie ca cea mai reusita poza sa castige! Copilasii -e inutil sa mai spun- sunt toti la fel de frumosi

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

MIE IMI PARE RAU CA AM VOTAT..POT SA-MI RETRAG VOTURILE?
A DA PUNCTE "DOAR DUPA BUGET" NU DUPA CRITERIUL MEU DE ALEGERE,NU ESTE UN CRITERIU JUST SI SIMT CA ASTFEL SUNT NEDREAPTA CU MULTE FOTOGRAFII...SI DECI VREAU SA-MI RETRAG VOTURILE...cel putin asa nu defavorizez pe nimeni.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salut!
Pentru mine, azi e zi de votare
Deja am folosit 8 stelute, dar sunt multe fotografii grozave si ma doare sufletul ca nu le pot vota.Prima data am votat toate pozele care-mi placeau, acum trebuie sa aleg si nu-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by musetto

Am votat si eu si mi s-au parut putine punctele, mai erau poze foarte frumoase pe care mi-as fi dorit sa le votez.

Cu precizarea ca nu am poze in concurs, as vrea sa va spun si parerea mea: mi s-ar parea normal sa putem vota cate poze dorim, in schimb nu le-as permite utilizatorilor cu zero mesaje sa voteze (deja am vazut iar voturi de la acestia), indiferent cat de vechi este contul. Daca nu s-au sinchisit sa contribuie cu mesaje la acest forum, de unde apare deodata atata interes pt concursurile acestei comunitati?

Mult succes participantilor si fie ca cea mai reusita poza sa castige! Copilasii -e inutil sa mai spun- sunt toti la fel de frumosi

Aici ai facut o mare nedreptate, din doua puncte de vedere:
1-poate sunt persoane mai timide sau care nu vor sa scrie, doar sa citeasca;
2-Chiar daca nu scriu, citesc forumul! Asta inseamna afisari ale paginilor care contin reclame, rezultand in bani pentru proprietarii acestui site, asta insemnand ca avem noi unde sa ne desfasuram verva. Pentru cine nu stie, majoritatea contractelor de reclama se fac la nr. de afisari, deci cu cat mai multe afisari, cu atat mai multi bani.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Siminaf
Dar nici ca ma mai agit.

nici eu nu ma agit; declar doar ca-mi place muuult de tot fotografia "Micuta mea domnisoara"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Nu e chiar asa. S-a spus ca nu vor participa la votarea finala moderatorii care au poze in concurs. De exemplu, eu nu voi participa.

[/quote]

Multumesc pt. precizare. Intelesem eu gresit atunci.

Insa mi se parea mult mai corect ca adminii si moderatorii sa nu participe la concurs. Peste tot, la orice concurs care se respecta, "gazdele", adica organizatorii nu participa.

Mentionez: nu am poze in concurs, deci nu ma "bat" pt. vreun interes personal. Ci pt. corectitudine.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Petronela, la vremea cind am trimis poza, nici nu eram moderator, asa ca ma spal pe miini.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

quote:
Originally posted by Aralia
Aici ai facut o mare nedreptate, din doua puncte de vedere:
1-poate sunt persoane mai timide sau care nu vor sa scrie, doar sa citeasca;
2-Chiar daca nu scriu, citesc forumul! Asta inseamna afisari ale paginilor care contin reclame, rezultand in bani pentru proprietarii acestui site, asta insemnand ca avem noi unde sa ne desfasuram verva. Pentru cine nu stie, majoritatea contractelor de reclama se fac la nr. de afisari, deci cu cat mai multe afisari, cu atat mai multi bani.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

In cazul asta ar tb sa poata vota absolut oricine, nu numai membrii forumului, pt ca multa lume citeste forumul si fara sa aiba cont aici si nr de afisari nu tine cont... de cont.

In fine, asta e parerea mea, nu vreau sa nedreptatesc eu pe nimeni, dar daca tot s-au pus deja niste restrictii la cine voteaza, atunci chestia asta cu zero mesaje mi se pare ok sa fie inclusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Petronela, la vremea cind am trimis poza, nici nu eram moderator, asa ca ma spal pe miini.

------------------

Nu ai de ce sa te justifici ... nu fac referire la nici o persoana in mod special, ci asa, ca principiu. Nu am nimic cu nimeni.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput